Вам не сподобається рецепт, але спробую описати: Треба випити зо 2 літри горілки (можна погірше) дуже довго буде йти час...як голова почне боліти (не пробував і не рекомендую)
Але не поспішайте, бо за релятивістською теорією час уповільнюється для тих, хто рухається швидше, але це тільки для тих, хто стоїть на місці - тому це обман. Краще дихати повільніше - деталі життя можна буде навіть помітити; і час піде повільніше...
Енігма дуже класно підходить до катання нічним містом ось, на мою думку, лагідна мелодія, хоча місцями і не спокійна http://www.youtube.com/watch?v=Zql8T1ZLPLg
Потребую, шоб хтось написав мені курсову, а ні то дуже нагло... потребую зрозуміти той предмет, по якому курсова, бо я з тих Процесів і апаратів хімічних виробництв ніц не розумію...
Рекомендую кави. І пару крапель коньяку. Запарити файно. І цідити. Можна й сигаретку. До того. І зразу прийде суубражіння... о.... а може й не прийде....
Як добре, що у нас поблизу хімкомбінатів немає... Ой, забув, є... Занедбаний київський "Радикал", де ртуть калюжами просто під ногами, на площах в тисячі м.кв., з якою не знають, що робити, бо просочила весь бетон, якого сотні тисяч тон... А ще є колись секретне берилієве виробництво на Святошині, де зберігаються сотні контейнерів... кожний вагою в тону, відходів з того берилію... Максимально допустима концентрація якого - 0,0001 міліграма на м3 повітря... Тобто, 0,0000001 г на 1000 кубічних дециметрів повітря. Та й Чорнобиль ще на місці... Хтось на цих виробництвах також не вчив "процесів і апаратів"... І швиденько писав "курсачі"... Вчіть і любіть природу, мать вашу!!! : Бо те, що ви недовчили-недоздали - завтра когось вб"є, чи вибухне, чи завалиться, чи отруїть красу природи на століття... Місто ПРИП"ЯТЬ, пару кілометрів від 4 енергоблоку... Від того руденького моху і зараз фонить понад 1200 мкРн/год. В 100 раз вище, ніж у Львові... Фотка не моя. Сам міряв рік, і позаторік тому... І понад 20 років тому. Тоді взагалі... Вибіг із-за свинцю, тикнув приладом - і швидко за свинець і броню назад... І як би нам не хотілося іншого - то вже "пейзаж" на століття.