Дорогенька Ома дякую...але ви перебільшуєте (мені звісно приємно),але то далеко не шедеври,то так бавління....А чи заробляю?та хотілося б,але то затратний заробіток,світла намотає,(духовка електрична),продукти подорожчали, з рослинних жирів принципово не готую(все базарне,натур.) Тому й собівартісь сама зашкалює, а ше за роботу...от люди і троха лякаються,тому мені простіше,коли замовники приносять свої продукти (самі підраховують їх вартість),потім бачуть реальну їх вартість і вже нічого не говорять.....Дешеві торти на прилавках магазинів, а складними...хай Бог помилує,ото вчора прочитала(задля цікавості) Е-всяких різних море,спрет,рослинні жири і ше якась фігня ,стабілізатори....Жах.зате дешево..
Шедеври, не сумнівайтеся. Нє, ну то штучні вироби, які повинні коштувати дорого. Вам необхідна VIP клієнтура, яка такі вироби купляє.
:empathy:Наразі не зовсім віп замовили весільний тортик, поживемо побачимо. Я вам файно дякую,за підтримку,після таких слів,буду ше більше старатись.
Недавно у сусідів було весілля, то вони замовляли десь у кафе на пр. Шевченка величезного весільного торта в 3 поверхи (дуже смачний і гарно оформлений), і заплатили 3500 грн. Ось такої клієнтури Вам потрібно. Хоча треба пекти і для бідних клієнтів, і середнього достатку, бо кожному хочеться тортика.
Потребую відпочити...Дивно,сьогодні тільки що вівторок,а вже хочеться,щоб робочий тиждень пошвидше закінчувався!Це тільки в мене така потреба,га? Ах,заговорили про тортики...я вся літаю в хмарах...
Я теж так подумав, коли почув ціну. Правда висловив подумки цю фразу дещо інакше - за правилами форуму вона звучатиме приблизно так: "цвірінь-цвірінь-цвірінь. Я просто оцвірінів від такої цвірінь ціни!"
Хоча я вам скажу,хороший торт з нормальними інгридієнтами,прикрасами коштує 300-400 грн. а там 3 ,то й виходе приблизно 1000,1500 грн.,а вони рівно стільки ж взяли за роботу....Нє,ну я дешевше роблю....Хоч також не зовсім дешево....
Є певна категорія замовників, які шукають, де дорожче (тіпа понти, бо маємо бабла нємєряно). Бо вважають що раз дорожче - значить крутіше і краще, хоча це далеко не завжди так. Наприклад вони взяли весільного фотографа за 700$. Бачив результат його роботи (молодий і не надто досвідчений хлопчина). Якби мені за таку роботу заплатили 250-300, я би був безмежно задоволений.
Не, не получается это у Вас. Давече, передавая мне очередной свой шедевр, очаровательная Поэтка, потупив взор, спросила:"Я Вам за тэ щёсь вынна?" "Нет - ответил гордо - гусары денег не берут-с!" П.С. Тортик оказался превосходным. Благополучно пересёк две таможни и был съеден москалями. Сын старательно вытаскивал серебряные "бусинки". Узнав, что ЭТО тоже можно есть ни с кем делиться таким сокровищем не стал.
Ну,шо ви Полковник....все наплутали....тут нас не поймуть... Це Полковник ,як справжній чоловік привіз мені з Москви ліки , а грошей не взяв.
банального сну.. хочеться лягти і побачити якійсь теплий цікавий сон, а зранку прокинутись, посміхнутись і з хорошим настроєм взятись за справи)