Смуток зняти. Може яку книжку почитати? Але ближчим часом часу на то діло не буде... Народ, розкажіть якісь хороші новини, щоб день не запам'ятався таким кислим... Буду вдячний. Чесно.
Хороші новини .....Мдя Не знаю,ну чесно....в самої кішки шкребуть.... Але: Очікування радості, теж радість.
Ви зараз на ЛФ - хороша новинаВ оточені,в основному,нормальних і хороших людей. А щоб Вам підняло настрій?
А може вас пригостити: Перед-перед останній тортик,більше нічим не можу зарадити, сама шойно доїла медовик і трохи повеселішало....
Логічно... Ваш допис таки зробив пів справи ---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ---------- Блін, і як мало іноді людині треба... ---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ---------- Як би знав, я би вже до цього йшов... ---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ---------- Дякую. Але тортика краще в тему форумного застілля запостити.
....а другої пів справи було б,якби ви бачили хто як сидить за своїм компом.До прикладу,стала якоюсь виноградною "манячкою":щойно звернула увагу,що на столі 2 тарілки з виноградом і по черзі щіпаю то з одної,то з іншої.Під столом моя песька,яка терпеливо чекає на свою порцію.реальна картинка... Потребую знову на завтра хороршої погоди у Києві
Потребую в цю мить... Потребую термопластичного струмопровідного пластику з високим ступенем адгезії і іншими екзотичними властивостями... Вже другу добу потребую... Думаю, ще доба - і знайду те, що мені треба...
бо "Як її читаєш, Наче там якесь точило Бороздить твій мозок, наче Поглиблює думки. Думку в мозці карбувати - Заняття потрібне!.." ....Музіка
Це мабуть потрібно для вирішення проблеми транспортування оксиду водню в резервуарах з перфорованим дном. (Носити воду в решеті)