Потребую, щоб мене перестав боліти зуб і я нарешті змогла заснути P.S. А, до речі, хтось тут ці бажання виконує? Може модератори?
Могли би до Кличка звернутися, але він тут не об'являвся Якщо сер'йозно - спробуйте почистити зуби - мені допомагало, як не полікував
Тоді, як писав DiDio - вас треба настрахати, щоб про зуб забули Або включіть собі якесь саме класне кіно - щоб так захопились, щоб про все на світі забулося Але до доктора таки підіть. Вони теж люди (іноді)
Спробувала раз запропонувати морозиво(була така потреба),так злякалися. А на рахунок безлюдного острова(масова тенденція-домовились скинутись.От ще бракує пару сотень тисяч. А взагалі,вірю,що коли багато людей підтримують чиєсь бажання - воно збудеться!
Дуже дякую всім за турботу. Але я справді вже все перепробувала. Та й причину знаю - рвати будуть - зуб мудрості і йому вже ніц не допоможе. То я просто не хотіла на вихідні того робити. Завтра маю вже домовлено до лікаря. ---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ---------- Краще насмішити А кіно я вже дивилася - і навіть враження написала на форумі ---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ---------- Ну ... то і я при зарплаті того .. сообразім ..
Яка краса...:girl_in_dreams: Думаю такі потреби, а скоріше мрії є у багатьох... Ех, хоч би і мені таке приснилось
З такою творчою уявою,з такими золотими руками - ви можете створити наяву. Потребую і на завтра гарної,сонячної погоди....у Києві п.с. і у Львові,звісно
Потребую,щоб мене перестали боліти м'язи і синяки,потребую файної кави і потребую цікавої книжки,щоб забути про все на світі
Прекрасна погода...сіро...хмарно...скоро буде дощик... Ліпшого й бажати не треба... Хм... А може то тому,що я амінотриптіліну обпився?