2 ложки какао + 2 ложки цукру + 2 ложки молока + 50 грн масла - вимішати і помішуючи на малому газі довести до кипіння Можна розбавити молоком, щоб не було таке солодке і насичене
А ще непогано додати до того крихту ванільки і... (дарую мій секрет) - дрібку солі. ---------- Додано в 00:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ---------- Я би все викреслив і женився! І тоді все з"являється швидше! А обої треба клеїти удвох! А клей... - то їрунда... головне, щоб магніт не знадобився... :girl_in_love:
Місяця сяйво освітлює дорогу, Я йду вночі, не дивлюся під ноги. Навколо тихо, шелест ледве чути. Лиш про думки свої не можу я забути. Над головою безкрайня сила, Бездонна пустота, небесні світила. Похмурий місяць мене ти тихо проводжаєш, Тільки ти мою душу наскрізь проглядаєш. Ти ж знаєш про думки мої й бажання, Мій біль в душі, та її страждання, Про сірі сни - я бачу їх щоночі, Про людські слова – вони такі колючі , Ти ж бачиш все, допоможи, благаю, Бо дальше шляху свого я не знаю, Втрачаю ціль в житті і тихо помираю. Прожитий день спливає крок за кроком, День за днем і рік за роком Я йду вночі, не знаючи дорогу. Чи довго йти лишилось до порогу? Хто мене залишить, хто покине? Чи може радість моя мене зустріне? Та, єдина, яку не знаючи кохаю… Ти мовчиш… І я не знаю…
Потребую.... я завжди чогось потребую.Ось зараз потребую щоб хтось підняв мого чоловіка з дивана і ми пішли гуляти...хоч він шойно прийшов з городу де повикопував бульбу і все оте попалив, а я така нефайна гоню його гуляти
В Польщі пробадали все. Здоровий. Легені,як в младєнца. Хм...тридцять років стажу.Курця. ---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ---------- Шо я тобі поганого зробив,що ти мені ТАКОГО бажаєш?
Будь-ласка. Будеш жити 120 років. Мені не жалко. То я цокнув по клавіатурі правою рукою - вийшло 97. Я і залишив. Сам знаєш - не ми вирішуємо, і не цигани. І ніхто нічого не знає. Тільки Він.
Кожен приступ малої триває для мене...дуже довго,хоч в реальному часі проходить 10-15 хвилин... Просто їх багато.... А ще довше йде час...коли спазмує в грудях...дикий біль... А ночі...вони безконечні... Для мене час тече по-іншому,ніж у світі хомо...
Приснилось,що живу в красивому будинчку...своє подвір"я, альтанка, багато квітів, і собацюра - кавказька вівчарка.....де ж можна,шоб таке снилось?Цілий день піде на смарку,буду хотіти і марити такою казкою....Потребую жити за містом.