Після того, як оженися, тільки тоді твій мозок зрозуміє, що раніше то було постукування дятлика по лобі. Бо потім на голову почнуть падати бетонні плити. ---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ---------- Може, яка кавказька вівчарка чи бультер"єр по дорозі зустрінеться, то ви вже не дуже їх чіпайте, хай би собі песики гуляли, доки тепло... Та й линяють вони зараз страшенно... Як їх гризти - напхається повний рот шерсті... Фе...
Хочу ціаву подію в житті. Таку яка ні в кого не була, щоб змінилося все. А то нудно мені плисти за течією, копошитись в людському мурашнику...
Винайдіть вічний двигун. І зробіть з нього вічно літаючий будинок, який би висів над людським мурашником.
всьо, костюм, сорочка і гавстук є. запонки є дідові срібні телевізор вже не треба, нашо тв на кухні якшо я там ітак не їшу а черевиків зимових зараз немає вапщє. точні ше не немає вапщє, а ВАПЩЄ НЕМАЄ!!! значить обої і шкарпетки ну і женитись. але то не терміново головніше обої.. і клей. тільки б не забути клей..
Та і зими ще не має В мене були зимові гади в студентські часи (та і звичайні теж були). Найкраще зимове взуття, яке носила!! "Что мне снег, что мне зной, что мне дождик проливной, когда мои... гади со мной"
Потребую,щоб ціни ,якшо не впали,то хоча б зупинились на тому рівні,шо є,ото пішла на базар зранку ,яйця домашні 2 грн.,раніш пекла виключно з дом. тепер все тільки магазинні,люди змітають картоплю,кажуть буде по 10 грн.саме зараз мене турбують наші ціни і мій нешклений балкон....це з матеріального
Потребую навчитись відпочивати.. Спробувала щойно: лягла і нічо не робила. Мене вистачило на 5 хв. Знудилась. Встала. Далі товчусь по хаті. А в нас по 3 грн..
Так у вас мені здається і рівень життя дещо вищий, а ціни майже ті самі....полякам не зле живеться,принаймні більшості.
Та от власне, що і звернула увагу - ціни і зарплати тут вищі, а картопля в 3 рази дешевша.. ---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ---------- Може. Але нарікають на свою роботу і країну значно частіше, ніж українці.
Може, тому й живуть краще, бо постійно незадоволені, і намагаються виправити те, що незадовольняє... ---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ---------- Треба добре налякати. Як почне заїкатися, то забуде про гикавку. ------ Спробуйте оце: http://aliesgut.ru/page/shho-take-gikavka
Глибоко дихати і ходити (не вам) ---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ---------- ......
В цю мить потребую чашки гарячого шоколаду (тільки справжнього, домашнього) і до повного щастя прокинутись завтра десь на Шрі-Ланці:girl_in_dreams: