Добре, що все таки не всі форумчани так налаштовані проти чужинців, інкаше б Львіський форум не допоміг внучці знайти могилу її діда
так так стереотипам вірити не можна тільки достовірній інформації Во Львове очень много русских и русскоговорящих- але говорять вони по-рускі з 6-00 до 8-00 альбо з 22-00 до 22-15 і то тільки по парних середах і непарних вівторках (((( ---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ---------- приїзжджай судячи з доконаності твого речення -Тре буде колись поїхати...,,,,,,,,- роблю висновок шо ти мабуть запланував присвятити відвідини до річниці виходу на пенсію(((( Отак і я встаю кожен день дивлюсь на поле біля моєї багатоповерхівки і з думкою -так треба буде почати бігати зранку,,,,,,,- чекаю наступного ранку(((
Для любої дитини - Львів починається із цирку!!! Парк культури, дитяча залізниця -занедбані до непристойності!
Ребёнку можно показать памятник Бандере. Особенно хорошо в солнечный день, когда солнце играет на позолоте.
Нє, на виїзді при негативній відповіді на питання:"А чи показували Ви дитині пам’ятник Бандері?" відправлять назад - показати. І принести фотопідтвердження.
Що показуемо дитині у Львові У нас программа такая (для дамэн-шестилетки): 1. "Майстерня шоколаду" - обязательно в каждый приезд, просмотреть все шоколадки, купить маленький кулечек с понравившимися, выпить чашечку молочного горячего шоколаду; 2. Туристический электромобиль - иногда, напялить наушники, которые нужны ей только для пОнта, ехать и крутить головой по сторонам, махать детям в ответ на приветствие; 3. Леденец-петушок на палочке - купить у сказочных теть в красивых платьях, поболтать ногами на скамейке на Площi Ринок; 4. Рынок сувениров (возле Оперного) - почти каждый приезд, побродить, купить стеклянную игрушку; 5. Детская железная дорога - очень хотели попасть, но была закрыта, погуляли по парку; 6. Аквапарк "Пляж" - несколько раз за приезд, могла бы - не вылазила сутками; 7. Гулять по старой части города, искать, гладить и фоткаться со статуями львов; 8. Кафе разные и много - даму можно заманить мороженным, блинчиками или "пэльмэшками", если "просто покушать" - нужно заманивать блюдами (см. выше); Посещение храмов, к сожалению, не вызывает интереса (надеюсь, что пока). От посещения Лычаковского кладбища отказалась - боится С каждым разом стараемся добавлять что-то новое и исходя из погодных условий.
))) Путіновізор рулить. А їк ви сі зареєстрували? Зі словником? А дитині обов'єзково треба показати "Криївку", а то ж виросте не дай Боже тамка українофобом, їк бувают євреї-антисеміти.
не знаю як ото воно називається... але показати варто. той восьмипедальний волосипедотрамвай )))) на цих вихідних бачив як молода впросила її на тім покатати. гарна штука
Почему в Вашем списке нет факта возложеня венка к Памятнику Степану Бандере? Короче, ганьба, а не прогулка по Львову. ---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ---------- Угу. Пусть дымом табачным подышит.
П'ятирічному сину за добу у Львові я встигла показати Ратушу (спокійно заліз на самий верх), двічі побували у Музеї зброї, оглянули вірменську церкву, підземелля біля домініканського собору. Також ми проїхалися на екскурсійному "поїзді" центром міста (аналогічні екскурсії є і на Високий Замок - там закінчуються). Були у музеї-аптеці, італійському дворику, музеї історії, музеї історії релігії, музеї шоколаду, на виставці народних інструментів. Покаталися на тому 8-колісному диво-велику (супер!). Шкода, не встигли подивитися музей Пінзеля та "Криївку". Все близько, тому обійшлися без транспорту (крім екскурсій). Львів'яни - чудові, гостинні. Кожна кав'ярня, кожна крамничка - як домашня(тобто всі вітаються, відвідувачі знають імена офіціантів, продавців, а ті знають своїх покупців і їхні смаки). Єдине, що трохи затьмарювало радість і піднесений настрій - це графіті, вони є навіть на культових спорудах. Це навіть малий помітив. Але те лихо і в нас у Києві поширене.
Доброго ранку друзi! У мене є питання , загалом днями мають приїхати родичі зі східної України погостювати , останній раз тут були дуже давно, куди б їх зводити ? Хотілося б показати пам'ятки міста і якусь хорошу не дорогу кафешку . Хотілося б щоб мій рідний Львів справив велике враження на них.
Ну, якщо Львів - ваш рідний, то мусите знати, що це не село з двох вулиць, і "кафешок" в ньому - не переходити. Подібних тем купа, читайте.
Ну ось тому питаю) Начебто місць багато хороших, але куди сходити не знаю. Добре, спасибкі, зараз подивлюся