що означає число "666"?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Гелена, 10 сер 2008.

?

як ви ставитеся до числа "666"?

1. звичайне число

15 голосів
    44,1%
  2. стараюся уникати

13 голосів
    38,2%
  3. інша відповідь

6 голосів
    17,6%
  1. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Відповідь: що означає число "666"?

У японців навіть у лікарнях немає палати №6, не говорячи вже про "степенове" число 666 - крута чортівня одним словом. Щоб аж так воно мене жахало - ні, число як число, особливо коли просто не копатись в його значенні та сутності. Більш цікавіше - 69 і як виняток 696 )) Мудрі ж люди придумали колись, аби при "цьому" не задавати одне одному лишніх питань.

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

я просто балдєю, як нарід доплачуючи гібедедешникам, щоб взяти на машину номер 666. Дивний народ. Я б такого не брав.

• Подобається Подобається x 1
  3. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Навіть уваги не звертаю на число 13 та 666.Числа як числа.не треба на них зациклюватисяі нічого не буде.

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Напевно число 13 є щасливим для України. 13 серпня Україна виборола 3 бронзові медалі, а також цього дня перемогли футбольні клуби Динамо та Шахтар.. А може просто збіг :)

6. Fotynka

Fotynka Active Member

У мого співробітника теж закінчується номер паспорту на 666, а у мене - ідентифікаційний номер. А на теперешню роботу я прийшла в п"ятницю 13-го... Працюю 1,5 роки і все гуддд.

• Подобається Подобається x 2
  7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Я не знаю шо воно означає, але номер карми в мене в даний момент закінчується на "666".
    Тому або ставте хтось один плюс, не більше...або прийдеться мені когось поматюкати.
    Або написати в якійсь гілці правду. Щоб зняли.

• Подобається Подобається x 4
  8. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

по-моєму карма кількісно не змінюється від мінусу :)

п.с. а кого то ви хотіли обматюкати? га?:cowboy:

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Дякую! Ну хто ж, як не ви?! :)
    До-речі, дуже би мені хотілось ваше фото побачити, може скинете посиланнячко, якщо під рукою?

Я то в 666 не вірю, але признаюся - якось воно з таким числом всеодно не затишно.

Додано через 4 хвилини
    Нє, нє, змінюється... Я вже знаю, частенько нариваюсь, або просто правду пишу, або те що думаю...

От дивіться, я вам зара продемонструю. Спочатку зніму... Але без паніки, за деякий час обіцяю зато поставити 5... нє! десять, як для вас...

• Подобається Подобається x 2
  10. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

ото вчепилися : )))
    та пошукайте в гілці "Покажи личко"
    розширений пошук за ніком, там є три фото... чи більше

п.с. а через карму я не панікую, ви мене за кого маєте? :beee:

Додано через 4 хвилини
    ага, от одне моє фото

11. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Ги-ги-ги, у мене на квестівському форумі якраз зараз 666 повідомлень.
    До ніку якраз дуже пасує:ninja:

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Трошки до теми, трошки ні.
    Перевіряла таблицю олімпійських результатів. Впала в око кількість італійських нагород. Кажуть, вони забобонні. Ну, цікаво, як далі піде. ;)

• Подобається Подобається x 6
  13. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Скажу щиро, що це число нічого не означає. Якщо ви маєте до нього якусь нелюбов - це ваша особиста недовіра чи антипатія до нього. Будете вірити, що воно приносить нещастя-принесе , будете на нього негативно реагувати-настрій зіпсований.
    Роман Шухевич говорив, що на все є доля, воля Божа тощо, казав, купаючись під крижаною водою зимою...(між іншим так тоді і не захворів :radist:
    Повірете у щось погане, що може статися через те число і те збудеться. Сила думки велика. Люди часто недооцінюють свою підсвідомість, котра може виплекати одненьку і дуже потужну думку і запустити її у світ. Наслідки можуть бути різними.

14. Мушка

Мушка Active Member

Нє, ну це вже дурість зациклюватись на числах, повністю згідна із Скорпіолею. Як на мене, то цифри не несуть в собі нічого поганого, як, в принципі, і нічого хорошого. Якщо завтра по телевізору скажуть що буква е нещаслива, то все людство почне її уникати?? На що це буде схоже?
    А ті, хто будує будинки, пропускаючи 13 поверх, то просто якісь чудернацькі люди...як малі діти, чесне слово. А ми їм підтакуємо і беремо приклад, як малюк зі старшого брата-придурка.

Я, наприклад, майже 13 рік живу в квартирі під номером 13, хожу в школу на Олени Степанівни 13, а на екзамені в п*ятницю 13 витягнула 13 білет і здала його прекрасно.
    Коротше, життя надто коротке, щоб витрачати його на таку дурість, як забобони.;)

15. MEFIS100

MEFIS100 Well-Known Member

Пам’ятаю як товариш показував свідоцтво про народження, а там номер №666 ....до сих пір пам’ятаю...а число 13 стало вважатись нещасливим після того як в п’ятницю 13 була заарештована уся верхівка тамплієрів...

16. Мушка

Мушка Active Member

так, заарештована, піддана тортурам і вбита.

якщо б ми почали копирсатись в історії і шукати коли що поганого сталося, то чи не кожна дата в році була б нещасливою. а придерлись чомусь саме до подій французької інквізиції.
    Коротше що ви самі собі нав*яжете так і буде

17. Bambook

Bambook Persona non grata

Все дуже просто. Шістсот плюс шістдесят плюс шість.

18. Kats

Kats Романтик

Ну насамперед, скажемо, що число згадується, але на сьогодні вже існують сумніви чи правильно переклали число з римських цифр на арбські... є варіант, що це мало бути число 616...
    666 імовірно означає ім'я Нерона.. колись у давньому Римі імена мали числові значення...
    а число 616 скоріш за все означає ім'я Гая Цезаря (той який Калігула)... принаймні це його число імені...
    Така от фігня, але не переймайтеся, є ще варіант, що насправді книга откровення про апокаліпсис написана не самим Іоаном (той, що учень Ісуса)... а іншим Іоаном і писалася вона для конкретних церков... короче то інша і довга тема)))

19. Forpost

Forpost Стоїк

і число не Диявола і Сатана
    ось така то віра традиційних християн на чолі з паном Мих

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Розкажіть, у що вірують християни нетрадиційної орієнтації?

А взагалі, круто, Мих - Папа Римський? :)

а де твій аватар? :)