Відповідь: що означає число "666"? У японців навіть у лікарнях немає палати №6, не говорячи вже про "степенове" число 666 - крута чортівня одним словом. Щоб аж так воно мене жахало - ні, число як число, особливо коли просто не копатись в його значенні та сутності. Більш цікавіше - 69 і як виняток 696 )) Мудрі ж люди придумали колись, аби при "цьому" не задавати одне одному лишніх питань.
Відповідь: що означає число "666"? я просто балдєю, як нарід доплачуючи гібедедешникам, щоб взяти на машину номер 666. Дивний народ. Я б такого не брав.
Відповідь: що означає число "666"? Навіть уваги не звертаю на число 13 та 666.Числа як числа.не треба на них зациклюватисяі нічого не буде.
Відповідь: що означає число "666"? Напевно число 13 є щасливим для України. 13 серпня Україна виборола 3 бронзові медалі, а також цього дня перемогли футбольні клуби Динамо та Шахтар.. А може просто збіг
Відповідь: що означає число "666"? У мого співробітника теж закінчується номер паспорту на 666, а у мене - ідентифікаційний номер. А на теперешню роботу я прийшла в п"ятницю 13-го... Працюю 1,5 роки і все гуддд.
Відповідь: що означає число "666"? Я не знаю шо воно означає, але номер карми в мене в даний момент закінчується на "666". Тому або ставте хтось один плюс, не більше...або прийдеться мені когось поматюкати. Або написати в якійсь гілці правду. Щоб зняли.
Відповідь: що означає число "666"? по-моєму карма кількісно не змінюється від мінусу п.с. а кого то ви хотіли обматюкати? га?:cowboy:
Відповідь: що означає число "666"? Дякую! Ну хто ж, як не ви?! До-речі, дуже би мені хотілось ваше фото побачити, може скинете посиланнячко, якщо під рукою? Я то в 666 не вірю, але признаюся - якось воно з таким числом всеодно не затишно. Додано через 4 хвилини Нє, нє, змінюється... Я вже знаю, частенько нариваюсь, або просто правду пишу, або те що думаю... От дивіться, я вам зара продемонструю. Спочатку зніму... Але без паніки, за деякий час обіцяю зато поставити 5... нє! десять, як для вас...
Відповідь: що означає число "666"? ото вчепилися : ))) та пошукайте в гілці "Покажи личко" розширений пошук за ніком, там є три фото... чи більше п.с. а через карму я не панікую, ви мене за кого маєте? Додано через 4 хвилини ага, от одне моє фото
Відповідь: що означає число "666"? Ги-ги-ги, у мене на квестівському форумі якраз зараз 666 повідомлень. До ніку якраз дуже пасує:ninja:
Відповідь: що означає число "666"? Трошки до теми, трошки ні. Перевіряла таблицю олімпійських результатів. Впала в око кількість італійських нагород. Кажуть, вони забобонні. Ну, цікаво, як далі піде.
Відповідь: що означає число "666"? Скажу щиро, що це число нічого не означає. Якщо ви маєте до нього якусь нелюбов - це ваша особиста недовіра чи антипатія до нього. Будете вірити, що воно приносить нещастя-принесе , будете на нього негативно реагувати-настрій зіпсований. Роман Шухевич говорив, що на все є доля, воля Божа тощо, казав, купаючись під крижаною водою зимою...(між іншим так тоді і не захворів :radist: Повірете у щось погане, що може статися через те число і те збудеться. Сила думки велика. Люди часто недооцінюють свою підсвідомість, котра може виплекати одненьку і дуже потужну думку і запустити її у світ. Наслідки можуть бути різними.
Відповідь: що означає число "666"? Нє, ну це вже дурість зациклюватись на числах, повністю згідна із Скорпіолею. Як на мене, то цифри не несуть в собі нічого поганого, як, в принципі, і нічого хорошого. Якщо завтра по телевізору скажуть що буква е нещаслива, то все людство почне її уникати?? На що це буде схоже? А ті, хто будує будинки, пропускаючи 13 поверх, то просто якісь чудернацькі люди...як малі діти, чесне слово. А ми їм підтакуємо і беремо приклад, як малюк зі старшого брата-придурка. Я, наприклад, майже 13 рік живу в квартирі під номером 13, хожу в школу на Олени Степанівни 13, а на екзамені в п*ятницю 13 витягнула 13 білет і здала його прекрасно. Коротше, життя надто коротке, щоб витрачати його на таку дурість, як забобони.
Відповідь: що означає число "666"? Пам’ятаю як товариш показував свідоцтво про народження, а там номер №666 ....до сих пір пам’ятаю...а число 13 стало вважатись нещасливим після того як в п’ятницю 13 була заарештована уся верхівка тамплієрів...
Відповідь: що означає число "666"? так, заарештована, піддана тортурам і вбита. якщо б ми почали копирсатись в історії і шукати коли що поганого сталося, то чи не кожна дата в році була б нещасливою. а придерлись чомусь саме до подій французької інквізиції. Коротше що ви самі собі нав*яжете так і буде
Ну насамперед, скажемо, що число згадується, але на сьогодні вже існують сумніви чи правильно переклали число з римських цифр на арбські... є варіант, що це мало бути число 616... 666 імовірно означає ім'я Нерона.. колись у давньому Римі імена мали числові значення... а число 616 скоріш за все означає ім'я Гая Цезаря (той який Калігула)... принаймні це його число імені... Така от фігня, але не переймайтеся, є ще варіант, що насправді книга откровення про апокаліпсис написана не самим Іоаном (той, що учень Ісуса)... а іншим Іоаном і писалася вона для конкретних церков... короче то інша і довга тема)))