ЯК тільки на ЛФ з"являється чергова "примочка", в мене починає глючити форум. Знову завантаження сторінок відбувається за 3-м або 4-м оновленням, або не відбувається взагалі
А я напишу іншу тему в заголовку. І що побачимо, цікаво ? =============== (додавання допису) А нічого! Шкода, що у "кошиково-офтопних" гілках буде плутанина - звідки переміщено. Але нав"язлива підписка все одно пролазить - як не прибивай - і місцево, і глобально.
Дякую, не приходить. Невже я чогось не розумію в налаштуваннях ? _______________________________________ ------------------------------------------------------
Ось приклад: щойно дописав у тему "...викидають з ефіру" Хтось відповів - і нате: Через кілька секунд воно і в usercp проявилося (на скріншоті ще нема). А вчора чистив підписки !
Все правильно, якщо дописуєте в тему, то вона автоматично додається в підписки. Як на мене, зручно! Не треба щоразу кожну тему самотужки додавати до підписок.
Нірванко, дякую! Поки що панель підписок очистилася. Але у списку нових дописів значки стоять Ну нічого, переживемо підписки. Як і спам, який щойно прийшов поштою: "Моя подруга Аня любит показывать свою попку. Посмотри тут - я засняла ее на видео".