Мене взагалі дивує відношення наших людей до нерухомості, як на мене то такий постсовковий стереотип...типу "Корова наша годувальниця, без неї пропадеш" От братєльнік мій працює на Чикагщині, знімає там досить пристойну хату за 450 мериканських гривнів, з інтернетом, меблями, посудом ітп. На їжу і одяг тратить значно менше ніж коли жив в рідній Україні (бо дешевше всЬО) і все що заробляє пхає в стару халупу на околиці райцентру, яка крім того ще і ділиться на пів з сусідом....20 тисяч ує вже всадив і то ше не кінець ....Міг би на ті бабки пожити кількох американських містах і в вус не дути...
Живу в рідній хаті, в рідному селі...Але обходиться вона дорожче ніж квартира на чикагщині ---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ---------- Правда в мене ситуація трохи інша, бо крім того що я тут живу я тут і заробляю..
У Вас прекрасная ситуация. Знаю, что москальского Вы не любите, но москальское: "где родился, там и пригодился" именно про Вас. Таких людей поважать надо. Лично я поважаю. Да, да, знаю, что на моё поважание Вам на....ь .
Едак Ви самі з собою конфлікт на національному грунті затієте Як в тому анікдоті, доки чоловік брився в ванній жінка сама з собою скандал устроїла, а його зробила крайнім
Не, Шановный, помиляетесь. Я лишил Вас возможности обвинений. Но Вы, как справжний свидомит, даже в этом меня обвинили. И нема тому рады.
Полковнику, за 25 доларів в день до того всього я Вам ще й борщ зварю! А раз на тиждень і вареників наліплю
Таксссс, ситуация резко меняется. Шо, можно уже к Вам переезжать или подождать пока Вы своего вытурите? П.С. "того-всього" можно даже в счёт не включать!
ооо, ну тоді ще й голубці будуть і налисники з сиром. ех, таки доведеться Вам власне житло придбати, бо я свого не маю... ---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ---------- так-с, каратістом був, тепер боксер, яка наступна версія?