Народ, хочу спитати: Для чого дехто підключає у себе функцію, щоб його номер не визначався у абонента, до котрого він дзвонить? Ситуація така: Недавно я не почув кількох викликів, відмічено "пропущений дзвінок" Але передзвонити я не в змозі. Який сенс в такій секретності? Хто що скаже?
@Gyppsy, а то ніфіка не анекдот))) В мене був Самсунг. То він ще років з 6-7 тому (а мо" й більше) перестав рік сприймати. Мені приходилося шукати якийсь попередній рік, коли дата співпадала з днем тижня)))))) Правда, того Самсунга вже років з 2, як нема(((
Смартфони передають особисті дані користувача в середньому кожні 4,5 хвилини Дослідники з Ірландії виявили, що дані користувачів з телефонів відправляються виробнику кожні 4,5 хвилини. При цьому пристроями можна навіть не користуватися, пише irishtimes.com.
Ха, а я вже маю 4G Прийшла смс від оператора, тіпа "гарантійний термін вашої сімки вийшов. Прийдіть, поміняємо" Пішов. Ввічлива панянка покоцала на своєму планшеті і так ДУЖЕ здивовано каже - Вашій сім-карті 16 років??? Я: - Ага. Ви ще напевне тоді в перший клас ходили? Вона трошки подумала: - Н-ні.. в садочок... І так здивовано з цікавістю дивиться на мій телефон. Але промовчала. Файна панєнка, вихована. Пригостив її цукерком )