та в них ще є червоненька кнопочка, яка його вимикає нафіг! Але ж треба бути на зв"язку, і чути коли хтось подзвонить. А ото телефонне пищання то зло, блін!
ну насмішили з машиною........good: особливо батарейка запасна - зачёт!!! редактор мабуть покурив добряче..... у мене телефон на 2 картки і може все..... а тільки гратися нема часу, з 1 січня загальна кількість розмов 67 годин....... хто більше ????
О!!!!!То точно,особливо,коли в 6.30 будильник, а ше ,як мій його настрояв,цитую:"Вставай українцю,москаль вже годину не спить",то ладен тим телефоном об стінку шкварнути.
Тю..з січня? У мене за місяць більше виходить)Якщо говорити по 5 годин щодня(або щоночі)...от і порахуйте)
в мене Нокіа смартфон, але використовую його функції відсотків на 20% ) зате він дуже живучий! мільйон разів падав, весь час в пильній кишені зі мною на риштовці) все таки Е-клас Нокії найкращі телефон, зараз в мене Е50, але скоро буде Е61і
HTC Touch HD: чого тільки ним не творилось. починаючи від набирання смс/ммс/e-mail до Аудіо/Відео дзвінків . А в сему проміжку лежать: -Фото/відео зйомка -WiFi інтернет юзання (skype, Opera, QIP, Mail) -Компактний WEB сервер, + редактор php коду (нажаль MySQL не зміг поставити) -Remote Desktop (ну просто найнеобхідніша тулза ) -Будильники/Записники/календарі/планувальники -Ігри (благо процесор тут витягує гарний 3д, а в купі з акселерометром, можна ганяти NFS просто повертаючи екран в ліво вправо як руль (хоча іноді так кумедно виглядає)) -GPS - також одна з незамінних функцій, виручав мене уже доволі багацько разів, як безпосередньо карти IGO так і звичайний компас, який працює також через ЖПС. Задав йому точку призначення і він тебе воеде стрілочкою (Зручно на малі відстані) -Book Reader (дуже зручно читати, великий дисплей, ставиш великі літери і жоден ТЗ не страшний). Для порівняння в мене немає часу читати, а завдяки КПК за останні 2 місяців перечитав більше 10 книжок в середньому по 500 сторінок об'єму. -Пульт дистанційного керування компом (не плутати з Remote Desktop-oм). На пульт винесені основні функційні кніпки: Управління WMP, Volume, Рухання курсором щура і таке інше. Незамінне при прослуховуванні/споглядані медіа контенту і одночасному валянні обабіч компа, десь на канапі. -мп3 плеєр - в коммунікатор 3,5 дюймовий вихід на вуха, тому купляю собі яку хочу наголівну акустику. і не треба юзати стандартне, що на заводі впарять . В основному Windows Media Player не закривається на телефоні, всі ці речі робляться паралельно оскілько то Windows підтримує багатозадачність. з основних нібито все. Другорядних функцій у телефона також немало, але то вже не основне Sony Ericsson K750i. Старий добрий, він теж ще активно використовується з наступними функціями: -Телефон -Ліхтарик Отака от, паралель
То є велика річ... Я,як йду де,до паради,до гбираю си на вухо тотой "йоханий бабай"...як то по мудрому... А,в лісі чіпаю на шию навушники. Але,но в лісі. Бо чорні шось сі поламали і лишилисі єдні білі. А то є великий встид і гАньба...мені...і в білій гарнітурі...О...
Soni Ersksson K800i Cyber shot також старий і добий.Батарея до нині тримає тиждень,тягне в любій ямі,не погано відтворює музику.А ось так не кожен може
Мої вітання Маю цей агрегат вже два роки, але й досі в тому ж захопленні від нього, як і коли купляв. ЗІ: матимете вживаний чи новий? Їх же не випускають давнесенько.
вживаний звісно, від колєги по роботі, йому якраз прийшов час міняти телефон по контракту, він хоче собі Е71. Як на мене всі телефони Е-серії починаючи з Е71 вже не такі які ті перші, кніпочки малесенькі і падіння з риштовки вони не переживуть) а Е51 пережила! )))
Ну,у меня сейчас ASUS P535,три года уже точно.Использую не на все 100. В-основном,как телефон,проигрыватель аудиокниг ну и GPS-навигатор Ну,мой тоже кой чего могёть
Мой телефон может звонить, оказывается!! Не сразу я у него эту функцию нашел, не сразу!! Но когда нашел - все остальные отключил, нафик!
Мій телефон до вчорашнього дня міг все, а тепер не може ніц.... Навіть ввімкнутись нормально не може... Підозрюю, що злетіла прошивка, несу в ремонт...
Даремно міняє, імхо. Але йому не кажіть, а мерщій забирайте айку Екран менший, акумулятор скоріше розряджається, та й загалом -- компроміс, причому не найкращий. Чого Nokia перелякалась, я не знаю -- айка абсолютно нормального розміру, навіть у дівочих руках (спеціально спостерігав, коли давав знайомим дівчинам розмовляти або просто поглянути на девайс). Ну, таких експериментів я не проводив наразі, дякувати богу Але витривалість непогана: окрім подертого навікея (загальна хвороба моделі), усе інше в доброму стані навіть після двох з гаком років. Тож ще раз вітання із вдалим вибором