http://ofigenno.cc/burger-iz-mcdonalds-ostalsya-svezhim-20-let-spustya вже були такі експериментатори)
Судячи з інформації вище потрібно чекати хто переживе довше гамбургер чи ви)) І хто стане переможцем в номінації "Людина як має найстаріший гамбургер в світі")
Вчора ходили з екскурсією на мясокомбінат -тепер не їм ковбасу -сьогодня Ходили на хлібзавод -тепер хліб не їм - завтра ідемо на лікєро горілчаний завод -я не йду
Мені попадались кусок металу у прянику, додатки невідомого походження у хлібі, уламки ракушок у "Кільці в томаті", воно не смертельно небезпечне.
Тоді черв'ячок, зварений в супі - це вопше м'ясо. Погано тільки, що зір поки що гарний. Китайцям, наприклад, ці "дарунки фауни" - найсмачніше. Сороконіжки, жуки, павуки, цикади, навіть саранча. ой, фу Так що черв'як з крупи хай плаває...
Не такий у мене ідеальний зір, бачу гірше здалеку, вести автомобіль мушу в окулярах чи лінзах, зблизька бачу добре, читати і писати легше без окулярів. Червяк для мене не такий противний, тим більше у далекосхідній кухні - при хорошій обробці це нічого страшного, для когось також будуть противними кров чи свинина. Інша річ - червяки у гнилих та зіпсованих продуктах.
Самий жахливий для мене сюрприз - це хробаки в цукерках. Інколи таке буває, коли в гостях у бабусі хочеш з`їсти цукерку.