1. хліб, зверху цукор, зверху покропити водою. 2 хліб, смалец, сіль три зубчики часнику. босоноге дитинство згадав... ---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ---------- та ми всі виросли на майонезі, але те, що зараз - то фігня, а не майонез.
І я Білий хліб( в ідеалі - ще теплий батон), сметана і зверху посипати цукром. То найкраща канапка дитинства..
А я просто обожнюю білий свіжий ароматний хліб з маслом і абрикосовим варенням!!!! То моє най-най-найулюбленіше з дитинства!!!!
Я люблю гарячі бутерброди, запечені в духовці - з помідорою, майнезом, копченим м`ясом та сиром - майже піцца, просто на хлібі - надзвичайно смачно.
а вафлі за хліб рахуються? тобі раз на кілька місяців люблю робити таке: вафлі паштет сир "дружба" маргарина розігріти у мікрохвильовці
навіть справжнє можна купити у бабульок на ринку але більшість 80% у пачках біля 15 грн за пачку - цілком пристойне
Ми довший час купували якось автоматом "Раму". А потім мені "просвітило", що гроші викидуємо ті ж, що за масло, але отримуємо суміш зі смаком пластику.
ну, щоб бути певним у справжності, треба робити самому. Але маслобийки не маю, а калатати в слоїку - сили бракує. Але маргарин на хліб - навіть в часи дефіцитних 90х не могла. Вже тоді краще майонез. Ну але кому що смакує. ---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ---------- о, Ти мені нагадала часи невибагливої юності. Коли та "рама" лише з'явилася. Попри сумнівний смак - чи не перша пластикова упаковка, яку можна було потім повторно використовувати В мене досі прищіпки на балконі в такій живуть
Тоді були інші часи і над багатьма речами не задумувались. Це була новинка і була зручна(намазувалась навіть з холодильника).
Ніц не мастимо на хліб. На жаль, в Україні купити справді добрий хліб дуже тяжко. А самим пекти ліньки. Та й навіть смачний хліб - то ніц особливо корисного.
розкажіть, розкажіть! бо я тільки чув про хумус, що його на близькому сході дуже люблять, але ніколи навіть не бачив продається ж хліб без термостійких дріжджів або ж вафлі я ж купляю чорний в еколані