Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? Мені чомусь здається, що це буквально так і є. Тобто існування в неті - це теж реальне життя І перебування у віртуальному просторі нормальне для нас у тому розумінні, що як сказав Romko, Людина завжди мала і має цю здатність, а тепер ми просто говоримо про розширення можливостей за допомогою Інтернету. Це Ви як модератор знаєте, звичайно. Особистість так чи інакше буде видною, згодна. А от якщо я, наприклад, горбата і бридка на вигляд, а візьму собі аватар красуні чи зареєструюсь такою на сайті знайомств? І буду бавитись... А скільки таких випадків (про які, я бачила, на цьому форумі вже згадували), коли людина у віртуалі виступає в ролі представника протилежної статі! Або 12-літні діти видають себе за 19-літніх, а 40-літні, - навпаки, за 20-літніх і т.д. От що цікаво: розмиваються межі...
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? Іноді хочеться лишитися в віртуальному світі,так,тижня на 2 і забути про буденність.... Здається,що живеш в МАТРИЦІ,все так як в цьому кіно
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? Не тільки у віртуальному просторі люди вдають когось із себе. В реальному житті теж є фальш і лицемірство.
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? С внешностью номер еще пройдет, а все остальное ненадолго.. Фальшь чуствуется. Сначала просто, как какой-то дискомфорт. Затем начинаются нестыковки в постах. Тогда надо быть просто маньяком этого дела и писать сценарии, иначе будет, как в плохом кинофильме .. Например, снимают кино о временах Богдана Хмельницкого, а в кадр попадает проселочная дорога с отпечатками протекторов грузовых машин.. Додано через 1 хвилину Мне вообще кажется. что в виртуале люди более душевно оголены, что ли... все равно ведь при долгом общении проболтается..
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? Якщо в житті є хороші актори,в віртуалі і подавно.Але в віртуалі нема ні перед ким зобов"язань,не переживаєш,що слова можуть зробити шкоду. Ми просто стаємо дедалі глобалізованішими.
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? Я это называю работой по сценарию.. Нет, это не для меня... Уверена, что где-то нестыковочка вылезет...
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? Можливо,десь,колись... Я до цього ставлюсь з певною долею іронії і гумору.Не все так сер"йозно як здається..
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? Ясное дело, но ведь для себя уже представили списочек тех, с кем очень бы хотелось лично встретиться? "Актер" в этот список, чисто случайно, вряд ли попадет...
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? Да что Вы все встретиться, да встретиться,Зульфия покажи личико,весыльны фото.Да не хочу я знати ,що у когось кривий ніс і короткі ноги.Так і хочете зруйнувати все своїм реалом.Прелесть віртуалу в тому ,що я ніколи не дізнаюсь де ви живете насправді ,як ви виглядаєте.Ви всі живете тільки в моїй уяві..Он Мих любить вас перезавантажувати .....
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? Шреку, то нащо тоді Інтернет? З таким успіхом можна просто витворити в своїй уяві вигаданих людей (таких, яких нам хочеться) і розмовляти з ними також тільки в уяві.
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? та туть Бог з деякими за океаном розмовляє,,а якщо з людьми уявними то і до Кульпаркова недалеко.На жаль Ви не вкурили.Може хіба Мирося мене зрозуміє
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? =) гарно підмічено... Загалом розмежовують 3 групи відвідувачів нету... ой давно то читав.. 1) соціофіли - розширюють коло реальних знайомств за рахуно нету, довго в неті не затриються... можуть потусити деякий час на одному ресрі , забити і знову віддатися реалу. 2) казуали - ставлять до нету як забавки, рослабитися і забути. 3) .... - і відповідно старожили нету, де віртуальне життя сприймається дуже серйозно. ну типу такого була класифікація. матиматично то виглядає так: 1) 30 вірту на 70 реалу 2) 50/50 3) 70/30
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? Да я так и догадывалась. что вам молоденьких подавай, кудЫ уж тут подтоптанным пхаться на личную встречу..
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? Так, Ви цей... подаріть йому пакет КиївСтару... підхімічте трохи ...і завжди будете знати де Ваш сам "дорогий" абонент знаходиться =)
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? Не могу уснуть пока не появится, а утром рано на работу мне, да и ему в ВУЗ. Попробуй разбудить утром... А младший тоже подрос, уже 16, так что я тут с вами еще надолго.. ... Жаль только, что в такое время народа мало..
Відповідь: Що краще: реальне життя чи віртуальний простір? Це тільки підтверджує мою думку про те, що віртуальність - своєрідне продовження реальності, а не щось прямо їй протилежне. Вона тільки надає нові можливості і розширює кордони. От бачите, скільки "прелєстєй"! Якщо я правильно "вкурила", то це те саме, що у Запоріжжі називається: "потрапити на Сєдова". От ви смієтеся, а я, між іншим, на деяких форумах зустрічала людей, які цілком серйозно розповідають, що вони регулярно "путешествуют в астрале", і діляться своїми враженнями. (Один хлопець дуже хотів постійно писати мені листи й розповідати про це, ледве викрутилась, бо аж страшно стало). Прикметно, що Інтернет їм подобається не менше астралу!.. Читала, що виростає ціле покоління, у світосприйнятті якого розмита грань між цими речами. А в майбутньому така тенденція тільки посилюватиметься... Додано через 5 хвилин А як це? Дуже цікаво