Що є важливішим для людини - матеріальне чи духовне?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Бійцівська Рибка, 9 жов 2009.

?

Чи пішли б ви заради грошей на аморальний вчинок (злочин, обман, зраду і т.п.)?

1. Так

0 голосів
    0,0%
  2. Так, якщо б виникла гостра потреба у грошах

1 голосів
    5,3%
  3. Мабуть, ні

6 голосів
    31,6%
  4. Ні в якому разі

9 голосів
    47,4%
  5. Важко відповісти...

3 голосів
    15,8%
  1. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Чим менше контактуєш з людським світом - осередком брехні: то тим легше та спокійніше жити.

2. Зануда

Зануда така зануда

Всі в ліс!

• Подобається Подобається x 3
  3. Yukola

Yukola Well-Known Member

Мені також
    але гроші мені потрібні.
    І чим більше їх буде, тим впевненіше я почуватимуся.
    Життя дороге нині. Складно без грошей.
    На що я здатна заради грошей?
    Батька рідного не продам.
    На злочин, що карається "по закону" не піду.
    Але у робочих питаннях звикла думати лише про себе.

4. Yur

Yur Well-Known Member

От, от .. Так усі думають, майже усі.
    Та чи може хтось з певністю сказати про свій завтрішній день ..

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Колись чув єдну фразу...
    "Не відкладайте гроші на чорний день.
    Бо як він наступить,ніякі гроші вже не будуть потрібні..."

• Подобається Подобається x 2
  6. www

www Well-Known Member

По свіжих слідах, поки враження не стерлося.
    Так от, назбиралось у нас багато речей, які стали не потрібні нам по різним причинам і вирішив я відвезти їх до церкви. Із давніх давен церкві віддавали хто шо міг(десятину, чи як), от і я вирішив побути меценатом кілька хвилин, добро людям зробити і собі задоволення отримати.
    По перше обдзвонив Українську Павославну Церков, Російську Православну Церков, Укаїнську Католицьку Церков. У першій відповіли, що речі їм не потрібні ( от якби гроші, або їжа), але привозьте, може шось і візьмемо. У другій (Російській) відповіли що прівозьте, у нас спеціальна кімната, де ми збираємо все хто що приносить, а потім розпродаємо і гроші на потребу церкви використовуємо. У третій сказали, що вони роблють фестівалі і там як праздник (їжа, концерти української молоді цієї церкви0 то я подумав, що їм вошкатися з моїми тряпками ніколи.
    І от нарешті сьогодні з ранку поїхав до Української Православної... Ну шо вам сказати, з усіх церков це найбідніша. Людей мало, у основноми старі люди за 65, молоді 3-4, середьнього віку теж 3-4. А всього на Службі присутньо 10-15 чоловік. Пастор розмовляє .... російською, хоча знає і українську. Ну, результат був передбачений, коли почули, що я привіз не гроші а одяг різний, кілограмів 30, відео приставки, м'ячі і т. д.
    сказали, шо не потрібно їм це! Це було для мене дуже важко чути, тому що я українець, православний, мамо в мене були теж православні.. і от таке.
    Ну що ж, поїхав до російської православної.Заходжу до будиночку поряд із церквою, там три жінки готують на кухні щось, 8 столів сервовано гарно, ждуть кінця Служби чи ще чогось - не знаю, у розмові промайнуло щось про дітей.Питаю в них ( аколи заходив-побачив 2 столи а на них розкладено всяке для того, щоб кожний вібрав те, що йому треба. Ну, думаю, тут вже візьмуть, точно, ато хоч викидай. Питаю берете? Відповідають берем! Отут мені полегшало на душі.. Хоть комусь це потрібно. Заніс, кажуть ми самі розкладемо, велике спасибі вам!

Я не агітую і не рекламую нічого і нікого! Просто написав усе як було 50 мінут назад.

І ще. УПЦ тут у нашому селі не має свого вебсайту.. Подумав, може їм створити його як поміч, щоб було, як у людей.... Тепер вже і не знаю..

Останнє редагування модератором: 15 лис 2009
а де твій аватар? :)