багато, і усі вони правдиві, бо моя церква - то Ісус і я (ви ж ззнаєте, що я в пошуку) так, то була їх стратегічна помилка. Вона дійсно може вказувати на відсутність Ісусового проводу. я розумію, до чого ви ведете. Однак, у нас є Боже слово, що вчить розрізняти добро і зло. питання спірне
це суперечить Біблії. Якщо людина (християнин) так каже, то себе виправдовує. У Біблії все чорним по білому....
А звідки цей бог взявся? А в юдейських племенах звідки взявся? А що, в юдеїв був тільки один бог??? ---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ---------- Ясне діло! На холєру тоді було проганяти людину з Едемського саду? (на якого було їсти тоді той плід) бога, що створив язичників... ---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ---------- А ви могли би це саме пояснити будисту наприклад? Переконати його, що він не в того бога вірить... ---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ---------- Знову ж таки - ябко навіщо жерли? ---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ---------- А Вєди? А Коран? ---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ---------- А де гарантія, що там все написано. Про хрестові походи і святу інквізицію теж сказано? (питаю не для сперечання) ---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ---------- Бог змінив регламент документообігу? Чи Бог знав, що вам це колись згодиться і при його прийнятті комусь дав такі думки? Навіщо в Бога просити кубове? ---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ---------- Та, що живе в мирі з собою... (люди, які йдуть шляхом християнства) П.С. При чому тут храми?
Пане овод, у вас талант на конкретні речі давати широкі запитання. ясно, що ще ні. ---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ---------- читайте Біблію. ---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ---------- ага, і створив перун язичника. ---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ---------- не все, але достатньо. ---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ---------- Га?.................
Читав. Ні, його Єгова створив, а Перун створив Єгову, а Перуна Дажбог, а далі все за Енеїдою... Достатньо для кого, перепрошую? Для тих, що голосували, як в Раді? Спікером хто був? Ваші варіанти церков, що живуть за Божими заповідями? ... Ви так і не вказали власний варіант...
Церква - то є люди, а де є люди, там є гріх. Тому шукати безгрішну церкву -все одно, що бавитися в перегони з своєю тінню. ---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ---------- Для тих, хто шукає, а хто не шукає, тому нічого не потрібно.
Тобто таких (правильних) взагалі не знаєте? Схоже дехто вже знайшов і не потребує подальших пошуків, або пристав до чогось і заперечує усе інше... ---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ---------- Моя тінь чомусь завше позаду. Певно тому, що сонце люблю...
Хто може,поклавши руку на серце,з впевненістю стверджувати,що саме йому відомо,ЩО потрібно іншій людині? Що саме йому відкрилось світло істини? Що саме він є тим,непогрішимим і безпристрастним судією? Котрий має право вказувати кому,ЩО САМЕ йому прсити в Бога. І якими саме словами.
Гм, Ромко... Комусь достатньо грішника послухати, а тобі святого подавай. Я думаю, Ромко, що якщо б до тебе підійшов святий чоловік і сказав, що ти маєш робити, то тому святому мало б не показалось. Якщо говорити серйозно,то Бог до людини інколи говорить через іншу людину, навіть якщо та людина не близька до Бога. Я думаю, що Бог говорить через ту людину, яка є авторитетом для того, кому адресова думка. Але проблема є у тому, що по-перше, ця людина може не чути співрозмовника, ігнорувати, а по-друге, необовязково те, що говорить ближній може бути від Бога. Тому, Ромко, користай від людей, які є духовні і ближчі до Бога - менше шансів почути неправди.
На святому має бути повязка з написом "СВЯТИЙ" Чи,як то нинька по-модньому...е-е-е...бейджик? А в кармані "корочки" з пічєткою?
Мова не про Біблію, в якій все чорним по білому, а про людину з її миттєвими емоціями, слабостями та недосконалістю. ---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ---------- У святого має бути істина. Навіть така, яку ти, можеш не сприймати, або сприймати в штики. Істина, яку не завжди люблять і яка не завжди є зручною, а от щоб її розпізнати, потрібно мати холодну голову і думати, виходячи не від свого Я.
Церковь-это там где жадные толстопузые дядьки берут денежку, под предлогом мол богу надо,а так иждивенческая организация
Я би життя віддав, щоб так сталося! ---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ---------- «стратегічна помилка» гарно виправдовуєте! Так можна занапастити тисячі-тисячі душ і гарно вислизнути. В ложних церквах – вся біда, що на «стратегічних помилках» будують цілу спільноту, яка довіряється. Читали про Організацію Посольство Боже – СЄ – баранчики невинні біля них. Гільйотина за такими Стратегами плаче. Про святу справу послуху Господу, читали в Старому Заповіті. Скільки голів знесли самі юдеї своїм соплемінникам за «стратегічні помилки» і цим догодили Господу, і коли цього не робили, були самі Господом важко карані!