Що є Церква?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Leri, 27 лип 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А судьи кто(с)?....

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

при чому тут судді?:morning1:

3. ovod

ovod Well-Known Member

а які плоди повинні бути?

яка різниця? ми ж так не знаємо шо треба...

4. majolika

majolika Well-Known Member

багато, і усі вони правдиві, бо моя церква - то Ісус і я :) (ви ж ззнаєте, що я в пошуку)
    так, то була їх стратегічна помилка. Вона дійсно може вказувати на відсутність Ісусового проводу.
    я розумію, до чого ви ведете. Однак, у нас є Боже слово, що вчить розрізняти добро і зло.
    питання спірне

5. ovod

ovod Well-Known Member

ну дехто, наприклад, вважає що добро і зло ми не завжди в силі розрізнити....

6. majolika

majolika Well-Known Member

це суперечить Біблії. Якщо людина (християнин) так каже, то себе виправдовує. У Біблії все чорним по білому....

7. ovod

ovod Well-Known Member

8. ovod

ovod Well-Known Member

а храм це ще не церква?

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

А звідки цей бог взявся?
    А в юдейських племенах звідки взявся?
    А що, в юдеїв був тільки один бог???

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

Ясне діло! На холєру тоді було проганяти людину з Едемського саду? (на якого було їсти тоді той плід)
    бога, що створив язичників... ;)

---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

А ви могли би це саме пояснити будисту наприклад?
    Переконати його, що він не в того бога вірить...

---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

Знову ж таки - ябко навіщо жерли?

---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

А Вєди? А Коран?

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ----------

А де гарантія, що там все написано.
    Про хрестові походи і святу інквізицію теж сказано? (питаю не для сперечання)

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

Бог змінив регламент документообігу? Чи Бог знав, що вам це колись згодиться і при його прийнятті комусь дав такі думки? Навіщо в Бога просити кубове?

---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

Та, що живе в мирі з собою... (люди, які йдуть шляхом християнства)

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пане овод, у вас талант на конкретні речі давати широкі запитання.:)

ясно, що ще ні.:mocking:

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

читайте Біблію.

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

ага, і створив перун язичника.:)

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

не все, але достатньо.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

Га?.................

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Читав. :)

Ні, його Єгова створив, а Перун створив Єгову, а Перуна Дажбог, а далі все за Енеїдою... :)

Достатньо для кого, перепрошую? Для тих, що голосували, як в Раді? Спікером хто був?

Ваші варіанти церков, що живуть за Божими заповідями? ...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Церква - то є люди, а де є люди, там є гріх. Тому шукати безгрішну церкву -все одно, що бавитися в перегони з своєю тінню.

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ----------

Для тих, хто шукає, а хто не шукає, тому нічого не потрібно.

• Подобається Подобається x 1
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тобто таких (правильних) взагалі не знаєте?

Схоже дехто вже знайшов і не потребує подальших пошуків, або пристав до чогось і заперечує усе інше...

---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ----------

Моя тінь чомусь завше позаду. :)
    Певно тому, що сонце люблю...

14. Romko

Хто може,поклавши руку на серце,з впевненістю стверджувати,що саме йому відомо,ЩО потрібно іншій людині?
    Що саме йому відкрилось світло істини?
    Що саме він є тим,непогрішимим і безпристрастним судією?
    Котрий має право вказувати кому,ЩО САМЕ йому прсити в Бога.
    І якими саме словами.

• Подобається Подобається x 3
  15. ovod

ovod Well-Known Member

так це не питання - це факт...

понятно...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм, Ромко... Комусь достатньо грішника послухати, а тобі святого подавай.:)

Я думаю, Ромко, що якщо б до тебе підійшов святий чоловік і сказав, що ти маєш робити, то тому святому мало б не показалось.

Якщо говорити серйозно,то Бог до людини інколи говорить через іншу людину, навіть якщо та людина не близька до Бога. Я думаю, що Бог говорить через ту людину, яка є авторитетом для того, кому адресова думка. Але проблема є у тому, що по-перше, ця людина може не чути співрозмовника, ігнорувати, а по-друге, необовязково те, що говорить ближній може бути від Бога.
    Тому, Ромко, користай від людей, які є духовні і ближчі до Бога - менше шансів почути неправди.

17. Romko

На святому має бути повязка з написом "СВЯТИЙ"
    Чи,як то нинька по-модньому...е-е-е...бейджик?
    А в кармані "корочки" з пічєткою?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мова не про Біблію, в якій все чорним по білому, а про людину з її миттєвими емоціями, слабостями та недосконалістю.

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

У святого має бути істина. Навіть така, яку ти, можеш не сприймати, або сприймати в штики. Істина, яку не завжди люблять і яка не завжди є зручною, а от щоб її розпізнати, потрібно мати холодну голову і думати, виходячи не від свого Я.

19. Gannochka

Gannochka миється в бані

Церковь-это там где жадные толстопузые дядьки берут денежку, под предлогом мол богу надо,а так иждивенческая организация

20. orfej

orfej Well-Known Member

Я би життя віддав, щоб так сталося!

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

«стратегічна помилка» гарно виправдовуєте!
    Так можна занапастити тисячі-тисячі душ і гарно вислизнути.

В ложних церквах – вся біда, що на «стратегічних помилках» будують цілу спільноту, яка довіряється.
    Читали про Організацію Посольство Боже – СЄ – баранчики невинні біля них.
    Гільйотина за такими Стратегами плаче.

Про святу справу послуху Господу, читали в Старому Заповіті.
    Скільки голів знесли самі юдеї своїм соплемінникам за «стратегічні помилки» і цим догодили Господу, і коли цього не робили, були самі Господом важко карані!

а де твій аватар? :)