Хтось назвав? А Бібля не рахується? У Святому Письмі все написано, нащо мені СЄ? ---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ---------- Ну... судячи з твого розуміння, Божа воля є всюди і завжди, нащо тоді просити?
Приклад з життя. Були у мене шкурні інтереси, за які мала проголосувати сесія ЛМР. Проголосувала... А тепер мав підписати голова, щоб воно вступило в силу. Я просив Бога, а голова, як на зло, не підписував. Так тривало довший час, аж потрапив мені до рук регламент ЛМР, а там сказано наступне: на протязі пяти днів голова має право або підписати постанову, або призупинити її. Якщо він не зробив ні одного, ні іншого, то постанова вступає в силу без підпису голови. От думай, що я просив Бога? Підпису? Так він і непотрібний. До якого Бога я звертався? Ми часто просимо те, чого не знаємо.
а що змінить його ім'я? а звертались ви до свого Бога, як би це дивно не звучало... ---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ---------- ми завжди просимо те що хочемо.....
А ви б протестували, якби вас називали як завгодно? І на ваше заперечення казали: та яка різниця як ви називаєтесь? Я думаю, що це була б просто неповага.
мені було б все-одно як мене називає мураха, що повзе біля мене чи кіт, який дивиться на мене....що з них взяти?
невдобно якось писати тільки самому, але за бажанням форумчан переношу сюди свій допис.. цікаво...от про яку Церкву говорив Ісус...
Матвія 7 :16-20 "По їхніх плодах ви пізнаєте їх. Бо хіба ж виноград на тернині збирають, або фіґи із будяків? Так ото родить добрі плоди кожне дерево добре, а дерево зле плоди родить лихі. Не може родить добре дерево плоду лихого, ані дерево зле плодів добрих родити. Усяке ж дерево, що доброго плоду не родить, зрубується та в огонь укидається. Ото ж бо, по їхніх плодах ви пізнаєте їх!" Тут Ісус говорить про "пророків", але ці слова можна застосувати і до Церкви, бо вона теж є свого роду пророком, а цей принцип є фундаментальним
фундаментальний... тільки в мене виникає пару запитань... з цього випливає, що плоди можуть бути в різних Церквах і не тільки в християнстві... і конопля, мак і тд. і тп. - добрі пліди дають чи погані? а деякі в малих дозах ефективні для лікування.... як з ними?
Ну да... як надо, то надо! Можете навести приклади пророкування у вашій церкві? Бачив, читав, як церква СЄ напророкувала.... а більше нічого не читав.... ---------- Додано в 08:48 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ---------- А може ще бути, що церква не давала жодних плодів. Ну наприклад, які плоди давала церква СЄ до 1860 року?
п.Миху, навіть самі СЄ не називають себе церквою, лише організацією. Нема такого поняття "церква СЄ", погодьтеся. Розумію, що ви без СЄ "не можете жити", але може залишити їх в спокої, хоча б на цій гілці...