у комара нема свідомості, томі він діє без вибору. ---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ---------- Наприклад....
Ти в цьому переконаний? Я ні. Зараз от знов в лісі І,дивлячись на те,що вчора лиши по собі "побожні"...нє...в комара більше свідомості.
Я тою сокирою ще крові не пустив. Хоч і готовий. В разі потреби. Кілька разів продемонстрував. Одного разу пяним малолєткам,що зібрались ґвалтувати свою колєжанку. Може я був неправий.Треба було пройти мимо. Побожні того не схвалють. А останній раз півгодини тому. На Зоряну наїхав якийсь роверист,збив з ніг,то я порубав колеса. Не його,на жаль.
Нє. Не піставляю другу щоку. Чи треба було попросити,щоб він,після того,як збив Зоряну з ніг,ще й покопав її? Було б чисто по-християнському.
єдиний Бог передбачає шо або інших Богів немає, тобто немає значення як Його називати або що Бог є в єдності або що богів багато і тому ставиться приставка єдиний(правильний)... так і єдина церква це щось поза конкретною групою людей і формою обрядів(які є в єдності перед Богом -спільні по суті, але не обовязково по формі) або це конкретна церква п.с. від того що скажеш 100 раз халва нічого не поміняється.... так і називати Богом, Отцем, Аллахом, Єговою чи ще якось нічого суттєво не поміняється...
Я пильную Зоряну денно і нощно. Щоб вона не перевернула коляски з немовлям,не скалічила чи не вбила якоїсь меншої дитини,чи буль-кого. Але,навіть,як два роки тому,біля ЦУМу вона кинула якусь дівчинку під колеса машин на бруківку і батьки тої дитини в унісон з очевидцями хором радили мені,куди потрібно віддати мого виродка,я не посмів огризнутись матом. І не розмахував кулаками. Хоч і теж не хотів того. Пересвідчився,що та дитина жива,забрав Зоряну і пішов. Мовчки.