Любишь не любишь, это не важно. Ты обманула, я тебя дважды. View: https://www.youtube.com/watch?v=6QkNjzzKMeM
Наразі слухаю Джо Кокера та размірковую над тим, якби було чудово подувати на ось цьому концерті. Та, мабудь, не вийде..
В понеділок була в кіно на фільмі "Чорна Пантера". Тепер слухаю треки з цього фільми, дуже сподобалася музіка. Ось такі: Run The Jewels - Legend Has It (Official Music Video From RTJ3 & Black Panther) Gil Scott-Heron - The Revolution Will Not Be Televised (Full Band Version) Vince Staples - BagBak До речі, фільм сподобався не менше ніж музика. Рекомендую подивитися, він ще йде в кіно: Чорна Пантера (12+)
Слухаю радіо Шансон у Львові Радио Шансон в Львове на 90.4 FM — слушать онлайн бесплатно Відмінні пісні. Всім раджу!
Мені навпаки шансон не подобається. Іноді слухаю Океан Ельзи, Онука на ru-music.com або щось подібне. До речі там завжди нова музика - нові пісні 2018.
Цікава ваша думка про виконавця, композитора та цей збірник Rupert Hine - The Deep End . Випадково почув і на свій подив дещо сподобалося.
Слухаю три дні "одинокий мужичок за пятьдесят... неухоженний" наче про мене. І про весну, і про гроши і не старіючу душу.