Що для жінки найкраще на 8березня?

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем Львівянка Роксолана, 6 бер 2009.

1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Думаю достатньо доброго слова і уваги, створення свята-а вже хто як вміє, хтось мусить гроші стратити, а комусь фантазії не бракує.

• Подобається Подобається x 2
  2. Vetta

Vetta Well-Known Member

увага з квіткою )...можна і просто увага без квітки...навіть без шуби...хай їй грець !

• Подобається Подобається x 2
  3. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

А як же шиншилка!?:))):))):)))

• Подобається Подобається x 5
  4. Vetta

Vetta Well-Known Member

ги ) нєєє то тільки кішеня до шуби... ну на пару з вашим шинШилом маєм 2 кішені... а то вже каволок шуби є....припільнуєм брачний період і всьо.... одна шубєйка готова...

Натка, може ферму розведем? м?

а по темі...то мені і не 8 ...я увагу люблю і 9го 21го і 30го...і 365 днів в році...можна з чоколядою тоту увагу )))

• Подобається Подобається x 4
  5. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Я свого точно не дам на кишеню!:pardon::)))
    То в вас дівчинка, бо якшо хлопчик, то нЄ, фЄрми не треба, мій правильної орієнтації!:)))
    А по темі: Люблю подарочки, багато-багато подарочків, все-все люблю, золото люблю, гроші (пордон), речі різні!:good:

• Подобається Подобається x 5
  6. Vetta

Vetta Well-Known Member

Натка, в мене дівчинка...справжня панянка:) наше дівоче царство розбавляє наш орел )) після реінкарнаціїї став попугаєм...але ми з донею не сумніваємся в його орлиному походженні ))

Та шо пардон...хто їх не любить :blush:))

• Подобається Подобається x 9
  7. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Після 8-го березня

Привітусім! Давно не з"являлася..
    Хоча сьогодні 9 - те березня, але все одно вітаю усіх форумлянок зі святом весни, його офіційним початком, нашим міжнародним святом 8-го березня.
    Безумовно, що для нас, красивих і вмілих жінок, дівчат і дівчаток - це день наших примх, втіх тощо. У цей день ми маємо поне право отримати букетик підсніжників чи тюльпанчик.. А також прокайфувати його у своє задоволення.
    Дорогі красуні, пропоную поділитися тим, як ви провели не зовсім весняний день березня. Можливо хтось святкував у родині, хтось був у гостях, а інший лише наодинці із коханим... Може хтось був на шоколадному дійстві у центрі, а інший пішов на концерт Тараса Курчика?... Я сама на той концерт ходила. Як для мене - просто супер! Справжня українська пісня у новому оранжуванні з красивим виконавцем.:good:

• Подобається Подобається x 6
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я на 8 березня була у бабаці в селі на херсонщині..там вже весна:)скучила я за тим краєм.
    подарували бабці пательню..тефлонову.Давно вона таку хотіла, то була дуже задоволена подарунком.Вуйко Едик ранесенько всьому жіночому царству привіз гвоздики:ireful1::bad:А я так розраховувала на свої любимі тюльпанчики.Виявляється у цьому році ще ні одного тюльпана у них не було в продажі.Поїхали на квітковий базар. а там як на 7 жовтня..все червоне від гвоздик.
    Гарно в селі..люди вже на городах порпаються....Тільки місто я більше люблю:)
    Шкода, що коханого поряд не було . а так би квітами і увагою просто завалив би:)

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)