що дав вам форум, як змінилося ставлення...

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем duncan, 29 лис 2007.

1. Зрозуміла я це одразу, бо на мене ніхто нічого не казав за російські дописи. Пишу зараз українською, бо тут більшість людей так пише. На переважно російськомовних форумах пишу російською.

• Подобається Подобається x 4
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 1
  3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ну. Я після оцього
    щось теж відразу пригадав , що не так давно тут був хамовитий і вічно незадоволений життям продавець хомячків і ноутбуків. :)) Уф, на злодію і шапка горить через малий словесний запас. Нє? :)

4. Ukirukuk

Ukirukuk миється в бані

Нє. Ви мене путаєте з моїм знайомим, який з Вами спілкувався про хом'ячкі і про ноутбук, який вже давно продав Там гризня була, що не давали написати свій телефон в оголошенні. А путаєте мене по причині, що адміністрація тут теж попутала і склеїла докупи наші дописи.
    Я з Вами пам'ятаю в темі про електроінструменти перетинався, про вибір зварювального трансформатора
    Що я у Вас вкрав?
    Так, інколи згадую і заходжу.

P.S. Чого Пупер пішов з форуму?

Останнє редагування: 21 вер 2010
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Навіщо, якщо Вам тут некомфортно?

6. Кохана

Кохана LuBimaya

А мені просто цікаво на форумі. Цікаво читати думки різних людей, цікаво спілкуватися на звичайні буденні теми... А часом, заходиш на форум і настрій піднімається... Люблю вас, форумчани!!!

• Подобається Подобається x 9
  7. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Мушу визнати, що доля правди тут є.
    Але кожний сам для себе робить свої висновки і приймає рішення куди йому заходити а куди ні, просто не кожний має сміливість (чи резон) все це озвучувати. Але ж тема якраз для цього і створена..

Форум дає все те ж саме, що дає життя.. можна сказати, модель суспільства в мініатюрі. Хіба що у житті не так часто випадає нагода подискутувати на різні теми, бо, як правило, кожний живе так як собі "вважає" (в політиці, громадському, особистому житті, культурі, релігії чи економіці) і нікому нічого не пояснює і не доводить - чому саме так а не інакше. :)

• Подобається Подобається x 7
  8. Ukirukuk

Ukirukuk миється в бані

Якщо ти перейшла на ти, то відповім: так ти істинна користувачка ЛФ, тобі тут комфортно і приємно, форум частина твого життя.
    Але ти мене зможеш зрозуміти, коли тебе тут з кимось попутають і забанять, коли підеш на конфлікт і тертимуть твої дописи та повернуться дупами не бажаючи слухати.
    Ви мене постіно намагаєтесь вчити, мабуть вчителька. Мені багато де некомфортно буває, а з контексту моїх дописів можна зрозуміти чому часом заходжу.

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Але ж і частенько Ви нас згадуєте, скучаєте?

Я вже давно на цьому форумі і можу сказати, що ні на одному іншому де я раніше "зависала"не було такої душевності,доброзичливості, такої любові до свого міста,до культури до України як тут.
    Звичайно, попадаються"зальотні", що насмітять і полетіли далі, але переважно тут збирається шановне товариство..з ними цікаво.весело..можна й посумувати разом.Форум мені багато дав в плані історії, культури мого народу і зокрема ЗУ.

• Подобається Подобається x 11
  10. gvorn

gvorn Well-Known Member

Ну звиняйте, але це зовсім не підстави. Мухи окремо, котлети окремо. Форум і блоги - це просто різні речі. Форум - це діалог, іноді навіть багатоголосий, а блок - це швидше монолог однією людини (якщо не брати до уваги коменти). Одне одному зовсім не перешкоджає. Чесно кажучи, не знаю за що Вас забанили, але спочатку мені було навіть якось шкода. Але тепер воно вже виглядає смішно. Невже не має інших цікавих занять. Чи це на даний момент стало Вашою самоціллю?
    Все ж таки форум - це віртуальне життя. Не радив би Вам ним аж так перейматися ;)
    А стосовно того, що хтось йде - хтось відходить, хтось приходить, ще інший відходить і повертається. Йдуть, бо не має часу на форум чи не має вже цікавої інформації, яку можна почерпнути, або не має чого сказати, що було би цікавим іншим

• Подобається Подобається x 12
  11. Кохана

Кохана LuBimaya

Зі мною такого не станеться, бо я поводжу себе відповідно...

• Подобається Подобається x 4
  12. Un.Known

Ні, не вчителька, ні не вчу і не намагаюсь. Я хочу Вам пояснити очевидну решті річ - коли приходите до якогось дому маєте поводитись згідно порядкам і звичаям у нім, а не прищеплювати свої.

• Подобається Подобається x 5
  13. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Загалом згодна, все правильно.

гм.. але цікаво взагалі "колективні" процеси відбуваються. Свого часу ті, хто зараз вважають цей дім "своїм", теж прийшли не на порожнє місце... і внесли (трошечки) своїх порядків і звичаїв у вже існуючі (настільки наскільки позволила кількісна перевага).. а потім прийшли наступні.. і зараз приходять.. так відбувається еволюція будь-якого колективу (і в реалі в робочому колективі теж), непомітна якщо поступова, незначна якщо хтось старанно добирає членів колективу. А робити він це можетільки зі схвалення адмінів чи модераторів, бо інакше є ризик що виникне конфлікт "з добрих намірів"...
    Форум - то такий собі колективний "дім" з вільним входом і виходом, який нікому не належить і водночас є спільним - якщо тільки адміністратор чи модератор (або окремі постійні учасники) не докладають спеціальних зусиль для дотримання початкового задуму попри всі нові тенденції.

14. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ох яка в вас тут пянка :)
    Ну мої 5 капель

То є мій другий форум. Перший був програмістський і там спілкування йде троха в іншій формі і про геть інше.

Шо мене тут приваблює:
    - широкий спектр тем. Можна поговорити саме про те шо мені цікаве. Хоча якшо проаналізувати то складається враження шо я чуток озабочений бо в основному відписую в гілці "Про ЦЕ" :))).
    - контингент. Багато людей, які старші за мене. Люди багатогранні, з життєвим досвідом і відкриті до спілкування. Раніше багато спілкувався з такими по роботі. Зараз змінив рід діяльності і в реальому житю спілкуюся переважно з ровесниками, а того мені є замало.
    - Нірванка. Вона вийшла заміж і поїхала, а тут я можу шось про неї почитати і бути хоть троха в курсі її життя.
    - Кнопки "файний/поганий допис". Суть не в кармі. Хто багато почитує той і так має власне враження про кожного дописувача. А оті кнопки то є своєрідний зворотній звязок, який помагає бачити чи згодні інші з твоїми думками і твоєю позицією. То якраз є самим інтересним. Люба думка є важлтвою, але є певна група користувачів, думка яких для мене є особливо цікава і цінна. Тому діже тішуся, коли бачу шо вони тицьнули по якійсь з кніпок чи, ше карще, прокоментували мій допис.
    - чуть не забув. Тут хороші анегдоти

• Подобається Подобається x 18
  15. Simple

Simple миється в бані

Тут вже п'янка дійшла до бійки, так сказать.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

До Rebbit:

• Подобається Подобається x 3
  17. Un.Known

• Подобається Подобається x 2
  18. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Потому что здесь как в жизни. Есть хорошие люди и есть плохие. Большинство тех, с кем хочется и главное интересно говорить. Несколько особей, чьи посты даже читать не хочется, да и не читаю давно.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)