що дав вам форум, як змінилося ставлення...

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем duncan, 29 лис 2007.

1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Відповідь: що дав вам форум, як змінилося ставлення...

а деякі навпаки...особливо після гілки "свідки"...

• Подобається Подобається x 4
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:ninja: :ninja: :ninja:

• Подобається Подобається x 1
  3. kertis

kertis миється в бані

И упало небо на землю...
    окияны черноморские закипели...
    Возродился царь из пены морской...
    Принеся юмор, и благодать на сборище форумозависимых...
    Давно сиё было... аминь.

• Подобається Подобається x 5
  4. Дав немало. Змінилися деякі погляди, інтереси. До цього цікавилася хіба що тільки малюванням і акваріумом. А тепер зацікавилася ще й фотографією, сучасною українською літературою, хоча раніше ніколи її не читала. Відверто скажу, змінилися думки про людей із Західної України. Раніше вважала, що це такі собі націоналісти, які ненавидять російськомовних. Але з подивом помітила, що до російськомовних більшість ЛФ-івців ставляться нормально.

• Подобається Подобається x 15
  5. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

І коли нарешті то зрозуміли - почали спілкуватися українською ;)

• Подобається Подобається x 13
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я став толерантнішим до російськомовних, :)
    До москалів - навпаки.:aggressive:

• Подобається Подобається x 4
  7. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Я знайшла на ЛФ багато нового:цікаві співрозмовники,дискусії і розмови...Хороші люди!Дякую всім вам:)

• Подобається Подобається x 13
  8. Saplimental

Saplimental миється в бані

Мені форум дав зрозуміти, що не варто наповнювати контентом чужий сайт. Не варто шукати правди у неправдивих і нерозуміючих людей.
    Дав зрозуміти, що блогінг є значно перспективнішою формою спілкування, більш тематичною і менш флудливішою.
    На форумі я знайшов нового(єдиного) ворога, який у поважному віці займається "х...ю", так на рівень 7-ми класника.
    Я зрозумів, що форум це насамперед бізнес і на ньому диктуватимуть умови поведінки. Побачив, що люди довго не існують на цьому форумі - розумніші самі йдуть, а неугодних усувають.
    Як казав один мій знайомий "Піонервожаті керують бригадою веселих хом'ячків".
    Саме таке ставлення до юзерів, за найменший спротив відразу бан.
    (навіть цей допис буде видалений по неугодності написаного, чужа думка фтопку)

Останнє редагування: 20 вер 2010
  9. Locke

Locke невиправний реаліст

Я знайшов багато цікавих співрозмовників. А що саме головне, що абсолютна більшість форумчан - це люди, які мають свою думку і здатні її відстоювати, які вміють мислити , приводити свої доводи. А це сьогодні така рідкість. Бо зараз, на жаль, багато людей просто пливуть по течії, не хочуть напрягати мізків. А тут зібралися Особистості, за що всім вдячний.

• Подобається Подобається x 17
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Воплі Відоплясова...

А я рада, що я сюди потрапила, хоча не можу сказати, що мене цей форум змінив - трохи мені забагато років. Я прийшла сюди спілкуватись, а той контингент, що є - мене повністю влаштовує. Я люблю людей, навіть якщо в них протилежні точки зору. Аби не москалі тупі. :)

• Подобається Подобається x 12
  11. Saplimental

Saplimental миється в бані

Locke, nirvanka, поясніть будь-ласка мінусування карми (воно недоречне, адже цей нік всерідно фейковий). Вам не подобається правда, чи моя думка, чи те що я висвітлюю такі речі?

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Один любить кавун...а єнчий - свинячий хрящ....:dntknw:
    Корейці споживают псів,а французи жаб.:sorry:
    А я особисто знаю таких людей,жи люблять дриглі....:sad:
    На вкус і цвєт карандаши разниє...:dntknw:
    Тут зібрались ті,що люблять спілкування на форумі.
    І не лізут де інде.
    А вас яка нелегка занесла туди,де вам так не подобаєцця?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 14
  13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це ж ваш перший допис на цьому форумі. Принаймні, під цим ніком. І ви так швидко все зрозуміли???? о_О

• Подобається Подобається x 7
  14. Nevermind

Nevermind Просто персона

У попередньому Вашому дописі Ви дали зрозуміти, що тих, хто довго перебуває на форумі, Ви вважаєте НЕ розумними. А це не так.

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

• Подобається Подобається x 9
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 5
  16. gvorn

gvorn Well-Known Member

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені не сподобалось те, що першим і на той час єдиним Вашим дописом на форумі був негативний відгук про наше товариство. На мою думку, відгуки в цій темі можуть писати ті форумчани, які тут вже давно, познайомились з іншими, перечитали купу тем, провели не одну дискусію і т.д.

• Подобається Подобається x 11
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

От,наприклад... Я не люблю сі бавити в розмаїті бавки. А ту купа тем,де райзуют фанати різних ігор. І,як би то виглядало,якби я заліз там і почав бештати їх,жи вони є глупі,бо я сі не бав'ю? Акурат так само,як виглядає ваше прішествіє...

• Подобається Подобається x 8
  19. Nevermind

Nevermind Просто персона

20. Locke

Locke невиправний реаліст

Аналогічно поставив мінус за те ж саме. А щодо умов поведінки, які диктуються, то практично на всіх форумах є свої правила, якими забороняється ображати інших форумчан, розміщувати спам, і т.д. і т.п.

а де твій аватар? :)