Що дасть нам Євро-2012?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 1 лис 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

[OFFTOP]Та при чём тут бандиты? Старость - тяжелый случай. Я вот думаю - почему люди так боятся умереть молодыми? Ведь как знать, а вдруг это и к лучшему? [/OFFTOP]

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

При чем тут это? К словам Шевченко или к обсуждаемой теме?

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Да как всегда. Яйца танцору мешают!:))

4. tanna

[OFFTOP]Это лирическое отступление по теме, понятное для тех, кому надо понять. Вы позволите? [/OFFTOP]

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А квитки з салтівки в Торонто?
    Це все культура "рашен". Після того, як москалі побували в Європі на початку ХІХ століття, вони почали замість своєї кадрілі освоювати французький класичний танок (балет). На це пішло масу грошей замість вкладання їх для заміни рал, якими орали їх раби-кріпаки, на плуги. Згадайте ще некрасівське "бочку бражки для рабів" - хай веселяться в своєму гетто.

6. olegp

olegp миється в бані

з салтівки в Торонто- дорого, но они ж в Москву ездили, по вводной

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Дивний ви. Прості речі не розумієте.
    Нагадаю головне - дитина хвора.

8. olegp

olegp миється в бані

розумію, спросили- ответил:))
    каждый судит о других с меру своего интеллекта, а в данном случае, может и mental health

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А що, в Аметова ще й яйця є?
    Помилився, трохи менше грошей тратили. Торонтовець, а як справи з гумором?
    Та при чому тут дитина, коли хочеться подовбать "укрів", які стали йому як мозоль навіть в Торонто.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Без сумніву. Так от, у кого з mental health усе гаразд, здоров"я дитини - головне.

11. olegp

olegp миється в бані

та я понимаю, шо юмор, и шо, мне в ответ надо было шутить- з салтівки в Торонто- дешево? смейтесь:))
    а з салтівки до Москвы можно и за 183 гривны, раза в 2-2.5 дешевле, чем с Киива,плацкарт
    это так для сведения,
    кто экономит- так и ездит

12. tanna

Тобто вас обурює у даному випадку не те, що ходять на вистави взагалі, а те, що їздять на ті вистави аж до Москви.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Слава Богу! Може ще й поймете, що в злиденнних на даний час країнах типу України та Росії Євро та Олімпіади - це пір під час чуми.

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Танна, і ви туди ж. Ну йолки, як казав донецький кумір. Дитина хвора, гроші потрібні на лікування!!! Які вистави! Яка Москва!!!

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це точно. І аналогія з виставами у Москві дуже влучна.

16. tanna

Я не туди же. Я уточнюю принципову позицію людини.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сідайте, двійка. Думайте далі.
    Танна, ви притворяєтеся чи насправді така? Ви теж розкидаєтеся грошима на розваги, коли є дефіцит коштів на лікування РІДНОЇ ДИТИНИ.
    До теми - Ахметовим, Коломойським, Суркісам, Ярославським потрібно вкладувати гроші в організацію робочих місць в країні, де більше половини працездатного населення безробітні. Дивись на цю тему http://ostrovforum.net/showthread.php?t=11721&page=38

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Е, нє. Щось більше схоже на дії загальновідомого трьохголового змія-горинича. Вибачайте, але ви, як жінка повинні розуміти, що головне.

19. tanna

Ні, це ви насправді такий і навіть не прикидаєтесь. Ви спочатку не обурились самим фактом відвідування вистав, а тільки тим, що вони їздять для цього до Москви, витрачаючи великі гроші. І навели ось цю аналогію:

А тепер у густі хащі?

Я своєї особистої думки щодо відвідування вистав при хворій дитині ще не висловлювала. Звідки ви її вже знаєте?

20. olegp

olegp миється в бані

значит, хватает и для лікування, и на театры, та может они дитя это в театр кукол возят

а де твій аватар? :)