[OFFTOP]Та при чём тут бандиты? Старость - тяжелый случай. Я вот думаю - почему люди так боятся умереть молодыми? Ведь как знать, а вдруг это и к лучшему? [/OFFTOP]
[OFFTOP]Это лирическое отступление по теме, понятное для тех, кому надо понять. Вы позволите? [/OFFTOP]
А квитки з салтівки в Торонто? Це все культура "рашен". Після того, як москалі побували в Європі на початку ХІХ століття, вони почали замість своєї кадрілі освоювати французький класичний танок (балет). На це пішло масу грошей замість вкладання їх для заміни рал, якими орали їх раби-кріпаки, на плуги. Згадайте ще некрасівське "бочку бражки для рабів" - хай веселяться в своєму гетто.
розумію, спросили- ответил) каждый судит о других с меру своего интеллекта, а в данном случае, может и mental health
А що, в Аметова ще й яйця є? Помилився, трохи менше грошей тратили. Торонтовець, а як справи з гумором? Та при чому тут дитина, коли хочеться подовбать "укрів", які стали йому як мозоль навіть в Торонто.
та я понимаю, шо юмор, и шо, мне в ответ надо было шутить- з салтівки в Торонто- дешево? смейтесь) а з салтівки до Москвы можно и за 183 гривны, раза в 2-2.5 дешевле, чем с Киива,плацкарт это так для сведения, кто экономит- так и ездит
Тобто вас обурює у даному випадку не те, що ходять на вистави взагалі, а те, що їздять на ті вистави аж до Москви.
Слава Богу! Може ще й поймете, що в злиденнних на даний час країнах типу України та Росії Євро та Олімпіади - це пір під час чуми.
Танна, і ви туди ж. Ну йолки, як казав донецький кумір. Дитина хвора, гроші потрібні на лікування!!! Які вистави! Яка Москва!!!
Сідайте, двійка. Думайте далі. Танна, ви притворяєтеся чи насправді така? Ви теж розкидаєтеся грошима на розваги, коли є дефіцит коштів на лікування РІДНОЇ ДИТИНИ. До теми - Ахметовим, Коломойським, Суркісам, Ярославським потрібно вкладувати гроші в організацію робочих місць в країні, де більше половини працездатного населення безробітні. Дивись на цю тему http://ostrovforum.net/showthread.php?t=11721&page=38
Е, нє. Щось більше схоже на дії загальновідомого трьохголового змія-горинича. Вибачайте, але ви, як жінка повинні розуміти, що головне.
Ні, це ви насправді такий і навіть не прикидаєтесь. Ви спочатку не обурились самим фактом відвідування вистав, а тільки тим, що вони їздять для цього до Москви, витрачаючи великі гроші. І навели ось цю аналогію: А тепер у густі хащі? Я своєї особистої думки щодо відвідування вистав при хворій дитині ще не висловлювала. Звідки ви її вже знаєте?