Пам"ятаю, була в мене вчителька (ще раянської закалки), яка батьків попередила, що подарунки їй непотрібні. "Краще зберіть по пару доларів..." - на жаль, і таке буває
Я учился в 3-х школах. Учителя были достойнейшими людьми. Вспоминаю с огромной благодарностью, что таких дебилов терпели и хоть что-то из нас вылепили. Из моих одноклассников нет ни одного люмпена, бандита или морального урода. Все - нормальные, состоявшиеся люди. Спасибо вам, мои учителя! Школы № 165, 178 Петербурга, № 55 Риги.
сейчас времена другие и учителя молодые, только сувениры и цветы (а за деньги они сами договорятся если дополнительные уроки)
Та кому потрібні ті сувеніри-пилозбірники? Квіти ще так-сяк коли їх не оберемки, а пару вишуканих букетів, то можна. А от грошей ніколи багато не буває
хороших вчителів одиниці , тобто 1-5% всі інші або хабарник и або ... або ... ( повставляйте сам слова які хочете) тому чисто формально віник із тюльпанів
А в нас в школі після всьої ситуації на Майдані навіть заборонили вітати вчителів на 8 березня...Казали що це прирівнюється до хабара,хоча грошей ніхто і не думав давати,а так чисто символічно квіти і цукерки.Хоча працювати за такі зарплати в наш час....то їх можна побалувати раз в рік чимось хорошим)))
Хорошим вчителям - цукерки зі снодійним. Нехоршим - цукерки з проносним. Іспаночки це не стосується !!!
зовсім не поважаєте працю наших жінок, я завжди дарую 100 дол. однією купюрою у гарному конверті з марочкою і поздоровленням.
---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ---------- [/COLOR] так собі маленький подарунок для улюбленого вчителя...)))))