Є вчителі, які обговорюють це питання з батьками окремо - просять не ображати//сь та не витрачати кошти. Але скажу відверто -я знаю таких лише двох. Що на це впливає...може, рівень зарплати? Престижу професії? Поки батьки в Україні майже повністю утримують заклад - повага до невинного в цьому вчителя буде падати, на превеликий жаль.
З мого вчительського досвіду, найчастіше дарують якісь практичні подарунки. Наприклад, щось із посуду( всякі чашки цікаві, салатнички, кавоварки, кухонні набори). Найулюбленіший подарунок з останнього - бокали для мартіні. Ще дарують косметику, подарункові сертифікати в Ватсонс, які там можна отоварити, рушники, скатертини. Ну і традиційно - кава, цукерки. ---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ---------- +100.. Так воно і є, на жаль..
Я завжди дарую їй її найулюбленіші перфуми---Jar Parfums’ Bolt of Lightning --вона цілком задоволена подарунком.
Не буду перечислять наши "фінансові подвиги", дабы не травмировать Громадян. Но, то что ЗАБАГАТО - это однозначно.
Найкращий подарунок - це зроблений своїми руками. Важко зрозуміти від кого планується робити подарунок (дитини або батьків), але спробую запропонувати наступні приклади у картинках:
Даруйте букети з цукерок. І гарно, і креативно , і з колегами в учительській (або вдома) можна чайку з цукерками випити.
Що подарувати вчителю, як віддячити лікарю, як втулити викладачу, скільки всунути даїшнику, що занести судді... А потім: йоооой людоньки, всюди берут, всюди дерут!!! Курупція клєта!!! А може таки подумайте?.. Або хоч не задавайте таких тупих питань (зробіть видимість, що корупції нема, а то в ЄС не пустять)