Untermensch, поцікався скільки винаходів в научі і техніці вони зробили, а потім звук подавай. А ще рівень благополуччя. Взагалі ,тема дуже нагадує кацапяче "а чьто дала міру амєріка?".
Самуїлович, шо за біда з тобою, з якою країною тебе не пов'яже - та просирається. Нікуди більше не їдь, я тебе прошу.
Ворон, ти мені номер телефону даш накінець-то? На тижні, дасть Бог здоров"я, збираюсь на флориду на місяць, ну і в новий йорк на пару днів змотаюсь. Могли би зустрітись, про америки ваші в очі мені би розказали, цьотку з сіетла тоже хотілось би побачити. А то два роки назад ти трубки так і не підняв, я в тому помийному яблуці два дні надзвонював.)
тема стрнноватая ... даже если не брать в учет достижения нацистской германии в машиностроении, ядерных разработках, ракетном оружии и т.д., то как минимум, германия дала миру образец того как качественно организовать практически любую деятельность ....
Адміністрація її створила. До неї і питання. Відстала. Всі науковці повтікали бо не були німцями. наслідування Генрі Форда. Остання країна в зах.Европі що цього досягнула. Найвідсталіша країна західної Европи. За рівнем несвободи була на першому місці і поступалась тільки Росії.. Глибока европейська провінція якою і залишилась. Не плутати з Австрією яка принаймні в минулому була світовою силою і то виключно завдяки галичанам.
Яка Флорида? Путін в Ню-Йорку. Хто мочити його буде? Та в мене той же. Можу ще раз дати тільки я на нього відповідаю тільки якщо залишають повідомлення. Якщо скажеш дату то буду слухати більш уважно. Мене Америка не цікавить. Я расист і всіх ненавиджу. Українців також. І американців. І тим більше німців. Я навіть не пригадую де я тоді був. Я зараз більше вдома.
Та він фрік якийсь несерйозний, про хмарочоси ще кілька років назад казочки грузив. Від четверга буду в гамериці місяць, як найду номер - задзвоню. Файно би ше цьотку з сіетла підтягнути.)
німці дали світу комунізм і фашизм. Ніхто не задумувався? Дві системи, які ворогували і робили історію в світі.
Ну... не так уж они и ворогували. До поры до времени. обе были людоедскими. Плюс фашизм всё-таки не немецкое, а итальянское скорее. Итальянский фашизм не был схож с немецким национал-социализмом в плане главенства нации.
Мальчик спрашивает дедушку: - Дедушка, а кто такой Карл Маркс? - Это экономист. - Как наша тётя Циля? - Нет. Наша Циля - старший экономист.