Що чоловіки не люблять чути від жінок?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lotr_an, 21 тра 2008.

1. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Мого коханого мабуть найбільше дратує фраза "А я тобі казала!!":))):)))

Краще пізно ніж ніколи:)

2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

Євка дратує, коли під час їжі він на щось заглядається, а я йому кажу:"їж". один раз він зробив мені зауваження, і більше я так не кажу.

• Подобається Подобається x 4
  3. Fon

Fon whom how

дууууже дратує ))
    а ще - от побачиш!

• Подобається Подобається x 5
  4. terRen

terRen Дуже важлива персона

Напевто то дратує усіх "коханих".
    А взагалі найбільше на мою думку чоловіки не люблять, коли ми говоримо їм правду про їхні недомовки і перебільшеність. А ще, не дай Боже,неображайте мужчин про їхню чоловічу гідність і силу, це справді їх вбиває, ЛЮБІТЬ НАШИХ НЕНАГЛЯДНИХ такими, якими вони є і це воздасться нам сповна... :):good:

• Подобається Подобається x 6
  5. "Давай підемо в магазин!" :)))

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

"А може не підемо?" :)))

• Подобається Подобається x 3
  7. Honda

Honda Well-Known Member

"Що мені вдягнути: оце чи оце?":good: :haha:

• Подобається Подобається x 2
  8. sebastian

sebastian Member

мене найбільше дратують (не те слово, щоправда)
    1. "Розкажи мені щось" - і варіації.
    2. "Ти зі мною не розмовляєш" - і варіації ("от про що ми з тобою говорили")
    3. і трішки "шо робиш?", дивлячись на екран лептопа з відкритою Українською Правдою.

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Через 10 хвилин після часу запланованого виходу: "Почекай мене! В мене ще голова не висохла!". :haha: Або навіть "Мені ще голову мити треба!" :haha:

А ще "мені немає чого вдягти!", стоячи перед гігантською купою речей, що розкидані на ліжку і чомусь "не пасують". :)))

Останнє редагування: 20 вер 2010
  10. sebastian

sebastian Member

точніша варіація - "ще хвилинку, ше тільки голову помию"

11. deva

deva Well-Known Member

Мого чоловіка дратує напевне все це, що і кожного, коли роблю зауваження щодо перевищення швидкості, щодо безпорядку на кухні, після того, як він пив чай, щодо того, що потрібно щось купити,або прийде додому і хоче їсти, я приготую, подам на стіл і кличу неможу докликатись. Але взагалі це все дурниці і непотрібно на це зважати, бо ніхто неідеальний.

• Подобається Подобається x 5
  12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Як там казав класик:"Все счастливые семьи счастливы однаково, все несчастные - несчастны по-своему..."

Мій чоловік не дратується. От така я в нього. :)))

• Подобається Подобається x 8
  13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:girl_devil: чи :kiss3:

:)))

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

То ви щаслива жінка! Вітаю!
    У вашого чоловіка або золотий характер, або спокійна робота.
    А мій цілий день ллє мед у вуха клієнтів, які бувають дуже різні, а ввечері не знає, куди той негатив скинути. Якщо в той день немає в нього спорту, то ховайся в жито.
    Але, як завжди буває у медалі дві сторони, так і у нас вийшло із собакою. Діти давно хотіли, я розуміла, що це мені зайвий клопіт, але погодилась заради дітей. Вийшло, що по-перше - заради чоловіка. Зараз, коли він приходить роздратований, а собака біжить його зустрічати, радіє, стрибає коло нього, не вгамовується, поки не погладиш, то треба тільки бачити. П'ять хвилин такого спілкування і в родині мир і спокій. :)

Останнє редагування: 23 вер 2010
    • Подобається Подобається x 7
  15. nora

nora Well-Known Member

Мій дуже дратується коли він щось купить, а я критикую його( можна дешевше таку річ купити, потрібно вибирати, а не купляти перше попавше ..... і т.д), тому тепер стараюсь не дратувати його, просто подякую(хоча іноді ну таке вже викупить...).о_О

16. Кохана

Кохана LuBimaya

м..дя....

Приходить на прийом до травматолога жінка побита. Лікар:
    -Боже мій, жіночко, де ж вас так???
    -Та розумієте, лікарю, в мене чоловік випити любить, а як додому під цим дєлом приходить, то починає сваритися й б'ється...
    -Розумію... В мене є один дуже добрий рецепт, допомагає на 100%.
    -???
    -Настій ромашки. Ось візьміть ромашку заваріть, а як чоловік прийде п'яний, полоскайте тим настоєм горло!
    Через місяць приходить та жіночка, вся така цвіте і пахне, аж помолоділа наче.
    -Ой, лікарю! Дякую Вам! Все працює. Чоловік приходить п'яний, я раз склянку настою до рота і полоскаю, полоскаю... Він на то подивиться і йде спати!!! І все чудово!
    -А я завжди то знав, що інколи краще не пи**діти!!!

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я просто золота. :)
    ... і в нього таки золотий характер.

Він не дратується типово жіночими моїми запізненнями (так часто я собі їх не дозволяю, з іншої сторони), і взагалі, все типово жіноче в нього викликає хіба посмішку.
    Працює він зі мною. :)))

З ранку до вечора, тільки вдвох, за сусідніми компами. )

Я дратуюсь більше. Наприклад, питанням:"Кохана, а де піцца?" (сам сидить у вітальні при тому). Інколи відповідаю - віднесла в туалет...

• Подобається Подобається x 4
  18. poetka

poetka Дуже важлива персона

А мого певне нічого не дратує....навіть коли сварюсь на нього робиться як стіна,глухо-німа, а я як горох, товчусь об неї і толку ніякого,сваритись з моїм чоловіком то тільки собі на -зло, а йому ніц:sad:

19. hunter

hunter мандрівник

то радій з того!!! якщо не свариться з тобою, значить любтить. А нашо сваритися щоб потім проблеми були? правильно робить!

ось я наприклад не сварюся майже ніколи, і не ображаюсь теж (хоча якщо ображусь то то на все життя може бути).

а де твій аватар? :)