Що чоловіки не люблять чути від жінок?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lotr_an, 21 тра 2008.

1. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Відповідь: Що чоловіки не люблять чути від жінок?

[​IMG]....я себе також до такого привчила....не питаю де був, де ти(по мобільному) і шо нового на роботі...

• Подобається Подобається x 5
  2. natty

natty Well-Known Member

В мене загалом "класика жанру":) Не любить, коли питаю, де був, з ким, чому затримався, деталі випитую якісь. Я довго відівчала себе від того, тепер взагалі не дзвоню на мобілку і не шлю смски, коли чоловіка довго немає. Переконала себе, що якщо затримується, значить є на те серйозна причина :)
    Ще не любить, як всі чоловіки, нотацій, коли і так очевидно, що "запоров" щось. Не любить, коли коментую їзду.
    Ніби все

• Подобається Подобається x 9
  3. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

В мене чоловік не любить і зазвичай не відповідає на питання "коли?". Просиш його щось зробити, у відповідь завжди - ОК, потім проходить година-друга (день-другий чи тиждень-другий, а деколи і місяці :) ) і на питання "коли?" відповідь проста: "ну я ж сказав, що зроблю".
    АЛЕ КОЛИ????

здається, йому просто важко сказати - ніколи :sad:

• Подобається Подобається x 13
  4. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

між іншим ви замітили в основному йдуть фрази: мій не любить коли питаю...

ви знаєте питання то взагалі окрема категорія гідна нової теми! хто взагалі питання любить? це ж треба думати, відповідати... ;)

Додано через 1 хвилину
    ми би казали ніколи.... але то "чрєвато последствіямі"

• Подобається Подобається x 5
  5. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Скажу чесно і відверто, що сприйняття цих запитань чоловіком є двояким за важливістю. Якщо ці запитання не є надто частими та надокучливими, якщо вони не несуть у собі ноток недовіри, а спрямовані з метою дійсно переконатись де, що і як з коханою половинкою - то чому чоловік повинен дратуватись? Нехай краще тішиться тим, що про нього турбуються, хвилюються, що його чекають знетерпінням, що він дійсно потрібний бути поряд... Не думаю, що чоловіку було б приємно, коли б він відчув, що жінці все-одно де він, з ким і коли прийде - мов, немає тебе, ну і добре )) От саме це вже навпаки викликатиме більше запитань та домислів, аніж бубніти у відповідь на дзвінок. Якщо ти потрібний комусь - це дійсно щастя.

• Подобається Подобається x 12
  6. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

та воно всьо "чрєвато" :)

до речі, ще одне близьке по темі питання для роздумів: що вкладається в поняття "жінка пиляє"?

• Подобається Подобається x 4
  7. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

І ще мене дана тема неймовірно заспокоює. Адже в світі існують такі жінки, як Ви дорогі наші форумлянки: терпеливі і добрі, працьовиті і, Слава Богу, які не забувають нагадувати нам чоловікам про те, що ми так інколи старанно пробуємо забути! :)

• Подобається Подобається x 12
  8. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Пилити (переносне значення) - безперервно дошкуляти кому-небудь причіпками, повчаннями, дорікати чимось.
    А якщо це робить жінка, то треба "пиляння" помножити на три! :)

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ну....Я, може, трохи зачасто дзвоню, але я така є, що завжди за всіх переживаю. Про ніяку недовіру не йдеться, бо спокійно можу раз в місяць відпустити чоловіка на цілу ніч преферанс грати(є в них з друзями така традиція). Але ніколи не можу нормально заснути, поки його вдома нема. Чоловік каже, що нічого з ним не станеться, але я мушу зайвий раз переконатися. Стараюся себе стримувати, та не завжди виходить.

10. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
    Так ви ж лише у званні "капітана" :)... Служити вам ще і заслуговувати :) ... "Сонечка", знаєте, не "зірочки" - за вислугу років не дають ;) . Терпіть, Капітане - сонечком будете :)...

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ой, а я якщо не спитаю, як день минув і що нового по роботі, то образа на кілька днів буде. :8:
    Ну, класична жіноча помилка.
    Чим менше і рідше нагадуватимете, тим швидше зробить.
    Я вже колись писала про це. Чоловік мусить ваше прохання переварити у своє бажання. Якщо ви нагадуєте, процес починається від нуля... В результаті забуває він зробити майже ненавмисне і ми самі в цьому винні.
    Я навчилася просто казати: "Сонцику, я би тебе просила, аби ти це і це зробив будь ласка". А тоді забути, що я це говорила. Іноді "це і це" буде зроблене аж на другий день, іноді за кілька місяців, але ж таки зроблене.
    ВИ, от саме ВИ би не казали, бо перше жінку треба мати... [​IMG]
    А я дуже люблю питання. Особливо дитячі.
    Набридає одним і тим самим питанням чи проханням. Найчастіше.
    А взагалі жінки знають купу способів...
    Нє, "сонечка" таки просто так мають роздаватися. З любові.
    Мій чоловік теж колись так вважав. Спитала: а якщо я завтра помру? Лагідних слів зразу маса знайшлася. Любов вона сама зі себе креативна... Вона просто дає. І сонечка, і зірочки... І найчастіше взагалі незаслужено...
    Ой, щось мене на філософію потягло.
    +1 за жарт!

12. bora

bora Well-Known Member

Насправді я бачу в цих розповіддях свого чоловіка) А де ти? а що робиш? а з ким говориш? а через скільки хвилин будеш? а чого дзвонять після роботи? а хіба на то треба стільки часу? а навіщо взяла спортивну сумку, якщо спорт завтра? а чому тебе стільки немає в офісі? а для чого їхати кудись по роботі? а якою дорогою ти їдеш? а чому з тобою той мужчина привітався? а чому хтось до тебе посміхнувся?...
    Часом здається, що збожеволію просто від кількості запитань на які відповіді даються завжди ОДНІ Й ТІ Ж САМІ практично... А потім починаються пиляння.
    Мені здається це тому так повезло, що я сама не схильна пиляти - хтось один в сім"ї має таки пиляти ))

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

О, власне. Один раз затрималася, то чоловік зразу видзвонював, де я і що. Певно злякався, що на закупи пішла... [​IMG]

• Подобається Подобається x 10
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Це розуміння приходить з віком...

Вчора запиталась в свого що він не любить, і він відповів що він дуже не любить коли я будь що запитуюсь або прошу зробити коли він «настроївся» на вихід з дому або коли збирається на роботу. :)

15. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

може в вас просто не буває такого що на вулиці ранок а чоловік з роботи так і не вернувся:) ....

Звичайно..... всі хто б не кликав на "пиво" - набагато серйозніші ніж жінка і дитина... теж стараюся часом собі таке внушити, а подзвоню і думаю ото я наївна...
    Хоча я вже питаю де ти? для перевірки на "лживость"(ВІН В МЕНЕ НА 5147:radist: :radist: :radist: ). Класна штука до речі, раджу всім дружинам, які ще не навчилися не дзвонити з питанням Де ти?. Послуга створена
    Правда мій як дізнався так як ви не думав:cowboy: :cowboy: :cowboy: ....Каже ти шо думаєш я не виключу..... Виключився.... Ти шо думаєш я знов не підключу:) :) :) ....
    От ви тут говорите, що не потрібно дзорнити, питати....
    Моїй коліжанці так набридли пянки, гулянки чоловіка, що вона перестала на це звертати увагу.... Шо то було.... 2 міс. мусила переконувати шо в неї нема КОХАНЦЯ....

• Подобається Подобається x 3
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мій коханий дуже не любить коли я ввечір приходжу додому з торбами з маґазину в яких або мешти для мене коханої, або блюзочки якісь, знову ж для мене коханої... ну або ще якісь речі для дітей.
    Всетаки він злоститься частково з ревності, бо йому не так часто щось перепадає... але коли я і йому щось з торби витягую то вже і злість пропадає :)

ПС. Але вчора он дістала трохи за те що купила три пари мештів і потратила 140 долларів. Одна пара йому сподобалась, а інші скритикував. Сказав, мол я побачу як ти будеш в них ходити. Нині мусіла м вбратись :radist:

• Подобається Подобається x 11
  17. bora

bora Well-Known Member

Перепрошую, що коментую...Мені здається шо ті речі не лікуються дзвінками....
    В кожного свій випадок - комусь треба закатати істерику, щоб прозрів. комусь подати на розлучення. комусь забрати всі гроші. комусь пожалітися його батькам. комусь сісти і спокійно поговорити. комусь самій повернутися зрання. комусь поїхати на море, а дитину залишити на нього. комусь змінити коло спілкування. комусь почати себе краще доглядати, щоб чоловік задумався, що жінка робить коли він не вдома..
    У всіх дуже по-різному, але жити з чоловіком який тільки п"є і гуляє - це не діло. Якщо жодні методи не допомагають....потім на себе буде жалітися, що втратила молодість на батяра. А дзвінки, то забавки для лоскотання своїх чи когось нервів. Бо я бачила жінок які виходили заміж знаючи що він гуляка, але вважаючи що краще такий ніж ніякий..ну то це я взагалі не коментуватиму - потім сама не жиє і йому намагається не давати життя. Краще вже розлучення...

18. Ірена

Ірена Well-Known Member

хі-хі (сорі за офтоп) у нас за 140 дол. можна півтора мешта купити...

• Подобається Подобається x 10
  19. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

А він каже шо тоді йому не хотілося йти додому бо його ніхто не чекає.... Може йому тоді саме того бракувало... Зараз в них знову медовий місяць.... Треба прислухатися один до одного.....
    А в усьому решта я з вами згідна...

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чому я говорю чоловікові, що в нього пузьо росте? Бо численні прохання не вживати фаст-фуду і кока коли не допомагають. А якщо раз сказати "Йой, ну як з таким пузьом на пляж підеш?!", то вже і коли не п'є, і салатики активно їсть, навіть руханку вранці робить!! :)
    Чому питаю де він, з ким і що робить? Бо хвилююсь. Аналогічно і чоловік в мене питає про такі речі і я з радістю розповідаю.
    Точно знаю, що не любить, коли я йому щось кажу чи питаю, коли він зайнятий, або дрімає. Тому я намагаюсь його не турбувати в такі моменти.
    А ще чоловік не любить, коли я питаю його про всякі дрібниці, чи просто про щось розповідаю, коли він дуже втомлений.
    А загалом ми дуже любимо обоє спілкуватись про все і про нічого. Бо нам цікаво :)

• Подобається Подобається x 11
а де твій аватар? :)