Що чоловіки не люблять чути від жінок?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lotr_an, 21 тра 2008.

1. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Відповідь: Що чоловіки не люблять чути від жінок?

По-перше, чоловіки не люблять чути будь-що з опери "Любий, треба зробити те і те погосподарству (варіанти: посидіти/погуляти з дитиною, сходити до магазину тощо). Але, зважаючи на звертання "любий" (сонечко, котику...), "скрепя зубами", просять нагадати їм про це ще раз трохи пізніше (як тільки додивлюсь телевізор, добавлюсь в комп"ютерну забавку і т.д. і т.п.).
    По-друге, чоловіки не люблять, коли через визначений проміжок часу, ти знову (на його прохання) чемно-мило нагадуєш "А ти не забув?..." В голосі благовірного з"являються нотки роздратування у фразі типу "Я все прекрасно пам"ятаю, чого ти постійно нагадуєш - стоїш над душею?.."
    І по-третє, чоловіки стра-а-ашенно не люблять, коли в кінці дня, після кількох годин від пункту "по-перше", ви говорите їм "А ти так і не зробив..." В голосі чоловіка щире обурення, оформлене текстом " Чому ж ти мені не нагадала?!.."
    Ну, і класичний варіант чоловічої нелюбові до сказаного жінкою - коли ви просите його одягнути костюм, і не дай боже - краватку (!) на якусь визначну імпрезу. А те, що жінки не люблять в n-й раз пояснювати ті самі банальні речі, відповідаючи на наївне питання коханого "чому?" сприймається як

• Подобається Подобається x 9
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Щодо прибирання, то мій чоловік найбільше не любить чути дві речі:
    - (після того, як він поприбирав) - а ти стер порохи? (бо 100% не стер)
    - (після того, як помив посуд) - а цей баняк випадково забув?
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

О, саме про це питання подумала, як тільки побачила цю гілку.
    Цікава річ. Розмовляла вчора із одним зі своїх співпрацівників. Жалівся, що його жінка ніколи за ним не дзвонить. Він з друзями на пиві, їм жінки дзвонять, смс пишуть, а його жінка - ніц. І що найсмішніше: вони заздрять йому, а він - їм.
    Не вміють чоловіки цінувати те, що вони мають...[​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 21
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Буцім жінки вміють...

• Подобається Подобається x 13
  4. Liliyah Romanova

Та воно двостороннє.
    А ви цінуєте?

• Подобається Подобається x 4
  5. Samojlovu4

І ціную, і цілую...

6. Liliyah Romanova

А ще, Самойловичу, мені таки цікаво стало, що бувають чоловіки, яким бракує, що жінка за ними не дзвонить. Я навмисне цього вчилася, аби чоловіка не діставати. І мені здавалося, що то заважає кожному чоловікові, а тут такий цікавий виняток...

Додано через 48 секунд
    Ну бачите, а чого зразу відгаркуватися? [​IMG]

• Подобається Подобається x 7
  7. Samojlovu4

Якщо мене запитаєте, то пояснення просте, ІМХО...
    Не в якійсь особливій любові до жінки справа...Чоловік собі думає: "Їм дзвонять, хвилюються за них, переживають, ревнують чорт забирай! Значить цінують. А моя що?! Мало того, що не цінує, ще й не контролює, би я чого не втнув. За хлопа мене не вважає, чи шо?!"

• Подобається Подобається x 5
  8. Liliyah Romanova

Гм, навряд чи він так думає. Як на мене, то якесь думання для тих, хто сам себе не поважає. А цей видно, що має самоповагу.
    (А в жінки троє дітей на голові, ще й вагітна... Я би теж не дзвонила. Бо відомо, що та дитина собі раду може дати, хоч якось... [​IMG])

Додано через 3 хвилини
    Мені чомусь видається, що найгіршим питанням для чоловіка є:
    - як я виглядаю
    або
    - що мені одягнути це чи це
    Як би чоловік не відповів - і так буде неправильно. [​IMG] І він залишиться лише з одним відчуттям: "і нащо вона мене питала?"

9. Кася

Кася Well-Known Member

хмм....дивно, а мій щось ніколи не жалівся на мої слова...хіба лиш постійно жаліється, що я без сперечань і дня не можу прожити)

• Подобається Подобається x 1
  10. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ну а питанням "Я дуже поправилась ? " взагалі в ступор на довго можна загнати :D :D :D

• Подобається Подобається x 11
  11. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

дякую. ви мене заспокоїли.

Додано через 36 хвилин
    дякую за "комплімент"

от мені цікаво що хто має на увазі під "початком" і "кінцем" тюбика з зубною пастою?
    "Початок" - це там де кришечка\корочок.
    "Кінець" - це там де запаяно.
    Тому логічно і правильно витискати пасту з кінця - щоби потім було легше і в принципі то є економно.

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

як для мене,то початок пасти-то там ,до кришечка,а кінець- там, де запаяно..тому пасту треба видушувати з кінця:)

• Подобається Подобається x 3
  13. Капітан

Капітан Well-Known Member

Мабуть, класно коли жінка звертається із нагадуванням до чоловіка з приставкою "сонечко", "котику", "любий" :) Нажаль мені це невідомо ;) Незаслужив.

14. Liliyah Romanova

А в нас така. І проблеми нема... [​IMG]

Угу, най лиш спробує сказати, що "трошки, але я тебе все одно люблю", або "та ні, зовсім не поправилася", а ще гірше "ніби ні"!!! Я ж бачу, невже він думає, що я сліпа??? [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Додано через 43 секунди
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо так: Капітане (Миху), шо будеш їсти?

Додано через 2 хвилини
    а ше в момент, коли чоловік дивиться футбол (хокей)....

16. Liliyah Romanova

О, того питання мій чоловік теж не любить.
    Найкраще зразу подати під носика і в той носик файно поцьомати. [​IMG]

Додано через 46 секунд
    Нє, таке то хіба я можу дивитися. Чоловік - тільки бокс. :ninja:
    І я тоді разом з ним буду дивитися, зазвичай.

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я такого навіть і не питаюсь, бо знаю що відповідь мені зовсім не сподобається і ще гірше зіпсує настрій... то нащо собі то робити?:sad:

А як мій коханий дивиться футбол або хокей, то можна вважати що його в хаті нема. Нема людини, лишень телевізор верещить на цілу хату і часами незадоволений або задоволений «звір». Зате після хокею раптом з*являється чудна людина в хаті.
    Під час хокею ніц не питаюсь... перечекаю 3 години і дочекаюсь кохаючого мужчину який все зробить що лиш не попрошу.

Додано через 1 хвилину
    А ми навпаки... мусимо викласти весь список блюд на сьогодні і ті які ще не готувались але можуть бути замовлені. :D:D:D:D

• Подобається Подобається x 8
  18. Кася

Кася Well-Known Member

ойой...то в мене тоді прямо золотий хлопець...сам варить мені їсти,футбол/хокей/інший спорт не дивиться..ну хіба в компі стирчить вічно,що мене фест дратує...хм...[​IMG]

• Подобається Подобається x 12
  19. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Ніяк не можу згадати якого питання не любить мій чоловік :rolleyes: ! Часто як їдемо в машині і я бачу, що він обирає довшу дорогу, я хочу йому підказати кращий шлях, алу спершу думаю, що краще помовчу, адже він водій, отже краще знає, але я жінка і відповідно я не можу змовчати, щоб не вставити своїх 5 копійок, але він не злиться, бо я в 90% права. Або по дорозі кудись маємо заїхати ще кудись, то моєму чоловіку про це треба нагадувати кожні 5 хв, а то точно забуде - тоже не злиться. Зато 1 раз в рік скаже, що я його вже замучила своїми нагадуваннями :shutup: , але при наступному нагадуванні знову скаже "дякую, що нагадала" :)

• Подобається Подобається x 8
  20. Ірена

Ірена Well-Known Member

звісно, все в міру, але в мене чоловік перша подружка щодо моїх убьорів. якби не він, в мене шафа би нині так не тріщала. і він же завжди дасть цінну пораду, що тут та сумочка, а не інша, той шаличок, та прикраса...
    а не любить... коли питаю де був. то в мене є таке равило: захоче - сам розповість.

• Подобається Подобається x 12
а де твій аватар? :)