Що б ви хотіли змінити в українській школі?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Бійцівська Рибка, 11 лис 2008.

?

Які нові предмети ви б хотіли ввести в школі?

1. Іноземні мови

57,7%
  2. Етику

38,5%
  3. Релігієзнавство

23,1%
  4. Українознавство або краєзнавство

42,3%
  5. Інші

30,8%
  6. Ніякі

3,8%
  7. Мені байдуже

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А як на мене, за це потрібно як мінімум гнати з роботи з вовчим білетом. Сатирики, млін!

• Подобається Подобається x 3
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Згадалося інтерв'ю із "Подробиць".
    Актор бачив, що школярі курять на подвір'ї школи просто під його вікнами, звернув увагу директорові. Директор попросив учнів курити там, де акторові цього видно не буде. :crazy:
    Пупер, мені цікаво тільки, чому ця вся тема тут? Більше відповідним було би обговорювати в "що би ви змінили в українській школі".

Кого гнати? Ви взагалі багато про ідіотизми шкільної програми та "модернізування" освітньої системи знаєте?

• Подобається Подобається x 2
  3. Степаныч

Гнати тих, хто "модернізує". Дещо знаю. Виявляється, мало.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мене завжди дратувало те, що "модернізують" ті, хто й дня у школі не вчив, а відповідно зеленого поняття не мають ні про що!

• Подобається Подобається x 5
  5. Степаныч

+100!!! І не тільки в освіті...

• Подобається Подобається x 5
  6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

абсурд!...
    книжка для кого?
    для дегенератів?

якою мовою діти будуть розмовляти після таких книжок?
    на фєні!

7. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Не ідеалізуйте нинішній стан.Потрібні вмілі переміни в школі і діти повиннні знати "Червоний капелюшок" Шарля Перро та пародійну українську сучасну трактовку Євгена Дудара,байки Глібова і сарказми Руданського.Без порівняння і аналізу - будуть вірити в казки про золоту рибку та чудодія Януковича,якщо той стане президентом-резидентом.
    А так будуть мати відкриті очі на ту нинішню реальність і вірити в ту давню справедливість.Без порівняння тяжко буде...Це як про ту Сибір-БАМ,яку колись оспівували і про ту Сибір ,де українці загиблі лежать в землі холодній!

8. Sasha

Sasha Well-Known Member

Идиотская ИМХО трактовка, не имеющая к литературе никакого отношения в принципе, с абсолютным отсутсвием юмора и сатиры (может..с книжкой в пакете травку выдавать учням, чтоб смешнее было?)
    Сказка сия - насмешка над всей современной украинской литературой..

ЗЫ. в 8 классе я работал. Сказки - в 3-ем закончил читать..

• Подобається Подобається x 4
  9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А я б перш за все поставив більші вимоги до студентів педагогічних ВУЗів.(особливо натиск на педагогіку та психологію)
    Щоб майбутні вчителі вміли зацікавити дітей а не просто прочитати матеріал, який можна почерпнути і з книги. Пам'ятаю з свого школярства, що найлегше давався матеріал з тих предметів, де викладачі не просто передавали інформацію, а знаходили якісь додаткові цікаві матеріали, події, історії, пов'язані з темою вивчення.

• Подобається Подобається x 4
  10. Yurko NOTOCO

Оскільки Ви "у моря живете",то і читали видно до 3 класу ті пушкінські казки,про Золоту рибку.Ну ось...так і дивитесь на нинішній світ,з отакою хваткою і гумором видать!
    Вся Росія так дивиться нині,і новоросіяни також.Де б рибку таку знайти!
    Галичани не підкажуть,не надійтесь.
    А гумору,порядності і вміння виховуватu треба вчитись Нам у всіх в Европі,і в Росії(це якщо вона до Європи належатиме і по-географічним,і по-естетичним параметрам)!

• Подобається Подобається x 1
  11. А курить и пить тоже учиться надо? :crazy:
    Отличайте юмор и идиотизм. Даже сами дети были против этой сказки.

12. Sasha

Sasha Well-Known Member

Если не сложно - Вы меня в "новороссиян" не записывайте, я украинец:preved: Да и Россия мне как-то побоку.. у них свои проблемы - пусть они их и решают.
    в 8 классе учатся уже вполне взрослые дети (если хотите). Как после физики, алгебры, геометрии, химии и т.д. можно читать подобную ерунду?
    Впечатление..что автор учится в 6-ом..

13. Yurko NOTOCO

Ну так,дєті ж тєх хто виступал...за колгоспи і "єдіногласно поддєржвалі рєшенія партії Родной!"

!!!
    Та і я Українець з Галичини...з 6-Б кляси,дe вже пробував курити,хоча пити ні,і...знав від 8-и класників російськоязичні слова:чувак з чувіхою,бля,пашел на х...на хутор бабочек ловіть та інші знамениті вирази.
    :preved:

Останнє редагування: 18 гру 2008
  14. LeBron

LeBron Member

Тяжко щось змінити. І в селах, і в малих містах, і в самому Львові твориться безлад. Перш за все, освіта ніяка. Рівень знань нульовий. По-друге, вирощують нелюдей. Проблема навіть не в тому, що 80% підлітків знаважають моральні цінності. Проблема в їхній ворожості та агресії відносно тих, хто дотримується цих цінностей.
    Коли вчителька говорить: "Думаєте, я не бачила, як ви там горілку пили і курили? Все я знаю.", і не приймає ЖОДНИХ заходів, окрім цієї фрази - сум огортає. Програма складена не зовсім правильно з більшості предметів.
    Приємно здивувало, що з наступного року історія (шкільна програма) буде менш насичена датами і більш насичена описовими розповідями, покликаними сормувати ставлення до події. Бо зараз дивлюся на свій підручник з історії України, так там за 1918 рік необхідно вивчити 42 дати:) і жодного опису звичайних подій, жодних емоцій.

а де твій аватар? :)