Що б ще такого зробити, щоб якнайменше звертатись до лікаря?! Плюс о.Кріт

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 18 жов 2008.

1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

А ж ніяк, раз надобу!:haha:

Ще слід мати зрівноважений і стабільний стан психіки. Оскільки причиною всіх хвороб є складний емоційний стан людини, постійний стан тривоги, недосипання, або як принято казати - нерви.
    Людоньки будьте спокійними і буде вам щастя.

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бууууум...
    і гімнастику треба робити...
    [MP3]http://www.playcast.ru/uploads/2009/12/10/1390055.mp3[/MP3]
    А..взагалі...поменше ходіт по дохторах...будете здорові....

3. Just

Just Member

про алкоголь - видношення 1г на 2 кг вагы раз в двое суток...
    Ходыты взагали дуже корыстно, именно ходыты, а не бигаты...
    Ще + до гимнастыкы - контрастный душ, облывання холодною водою

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви знаєте я теж сумніваюсь у якісті нашого маргарину.Знаючи,що все навколо продається і купується,в тому числі і сертифікати відповідності,знаючи ,що скажімо аналіз якості любого продукту коштує дуже дорого(читав наприклад що аналіз оселедця на наявність солей важких металів і інших шкідливих речовинах що мігрують у страшно забруднених водах світового океану коштує 1000 доларів)розумієш,що люба відповідна організація візьме скоріше 1000 доларів хабаря і дасть відповідний сертифікат,ніж витратить 1000 доларів(котрих у неї немає) і буде робити цей аналіз.Так що чи наш маргарин зроблений з нафти чи з гмо чи з нітроцелюлози я не знаю, і ніколи не вірю в те що там пишуть.

5. ABDURAKHMAN

Ну що ще б такого зробити щоб рідше звертатись до лікаря?
    Особисто я намагаюся звести до мінімуму вживання ліків, вживаю лише в крайній необхідності, коли народна медицина є безсила, а це буває досить рідко.
    Лікуюся так:
    - пар'ю ноги
    - п'ю настойки
    - їм часник, цибулю
    - вір'ю що то мені поможе
    - і помагає
    Хоча, можливо, найважливіший пункт тут:
    -вірю

6. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Не живите в местах с плохой экологией. Спите по крайней мере 7-8 часов. Занимайтесь спортом по 1 часу в день минимум 3 дня в неделю. Занимайтесь сексом почаще. Держите оптимальный вес и питайтесь сбалансированно. Пейте умеренно не более 3 раз в неделю И врачи Вас будут обходить стороной!! :)

7. :good:
    - нi, найважливiший:
    - "і помагає" :)
    ... не сочтите за придирку ;) только какой ещё вес может быть оптимальным как не тот, что значится на весах у человека, живущего в местах с хорошей экологией, спящего по 7-8 часов по крайней мере, занимающегося спортом по часу минимум три раза в неделю и, главное, сексом - "почаще"? :)))

8. Alexey Titievsk

Только не тот, шо у меня!!! :pardon: Я покушать люблю при остальных параметрах, совпадающих с приведенными Вами.. В идеале - рост минус 100 у мужчин и, примерно, рост - 110 у женщин.. Если уж совсем по научному, BMI (body mass index) должен быть в пределах 18-25. Только не спрашивайте у меня, как рассчитывается BMI, я все равно не знаю. Спросите у Гугла! :)

9. - а-а-а! Не, в Гугл не полезу. Буду и дальше заблуждаться, что оптимальный вес - это когда хорошо себя чувствуешь, эффективно функционируешь и что немаловажно (чтобы сексом - "почаще"...) когда тебя на должном уровне оценивают лица противоположного пола :)

Если всё это есть, но, глядя на результаты каких-то измерений лезешь в свой организм с корректировками, неплохо бы сначала подумать, что приятнее - "секс почаще" или "цифирка BMI как в Гугле" :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Alexey Titievsk

Как врач, рискну посоветовать и то, и другое! :)

• Подобається Подобається x 1
  11. - а пример показать? :)

12. ABDURAKHMAN

Примеров в нете полно! Нужно токо подходящий выбрать.:haha:

13. proffesor

proffesor Well-Known Member

Найкращий український рецепт від усіх хвороб, для очищення організму, зняття порчі, родового прокляття та інших неприємностей :good:

Рецепт в страшні таємниці розказав мені вмираючий буддист-кришнаїт.

Отже, записуйте три каплі води, взятих опівночі з джерела, яке тече з заходу на схід з під столітнього дуба, що росте на свинячих кістках, вливаєте на стакан спирту, вживаєте тричі на день, перед їжею, і вас не візьме жодна болячка. :crazy:

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

Напишіть чи допоміг вам мій рецепт, ;)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви про горівку?

Бо якщо про їду мяса, то найліпше то сало - екологічно чистий продукт.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Перепрошую,а свиня мала бути забита при повному місяці?:scratch_one-s_head:

16. proffesor

proffesor Well-Known Member

Кришнаїт не уточнив, але я думаю важливий сам процес лікуваня :)))

17. Zaba

Zaba миється в бані

Я теж так думаю.

18. ABDURAKHMAN

Ой щось ви путаєте де ж ви бачли на Вкраїні крішуЇдів? Вони ж бо десь жиють в теплих краях і жахаються лиш одної згадки про сніг і зиму.
    А от дійсно наший, український рецепт від всіх болячок:
    Вставши рано десь о шостій годині, разом із сонцем так від душі найдаєтесь і берете чудо-коренеплід - се тобто головайку часнику і з'їдаєте його. І як каже древній літопис жодна болячка не наважиться до вас підійти. Чудо-процедуру треба повторювати 365 ра3 на рік.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

правда шлунку може прийти гаплик, особливо, як наще, але то таке....

20. ABDURAKHMAN

Ну ви не кажіть. Зараз у людей шлунки не те що колись. В наш час шлунок це найміцніше місце в організмі людини. Після коли, фанти, чіпсів, що нам той часник? Пустяк!
    Все що нас не вбиває робить нас сильнішими.
    Тож уявляєте які ми зараз Сильні...

а де твій аватар? :)