Що б ще такого зробити, щоб якнайменше звертатись до лікаря?! Плюс о.Кріт

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 18 жов 2008.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

бачу багато рекомендацій для зниження тиску... однак в мене тиск навпаки понижений і деколи це мене добротно турбує... є якісь поради?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

тре буде запросити на каву.........

• Подобається Подобається x 2
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

:)
    від кави мені може й погано стати... вже таке було, що ледь додому дійшла після кавування з подружками..

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

та як від кави і погано?.... ну хіба з подружками........

• Подобається Подобається x 4
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

:))) напевно

але так воно було... а буває що зразу ніц, а черз два-три дні регулярного пиття - чую як серце бється:) чутлива дуже...

6. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Шановна, Багіро. На відміну від підвищенго арт тиску, що може бути самостійною хворобою і викликати порушення функції маси органів і їх систем і з яким потрібно боротись, як вже говорилось - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=453965&postcount=163

Так, от, понижений тиск найчастіше є наслідком чогось, вторинним і з ним самим не потрібно мучитись. Ні травами, ні таблетками, ні його постійним вимірюванням, чи тою ж кавою.
    Є масса людей, що мають понижений тиск, ніколи його не міряють і навіть не здогадуються про його існування.
    Боротьба з арт гіпотензією - це усунення причини. Найчастіше, це хронічна втома чи стрес, недосипання, незрівноважене одноманітне харчування чи якісь дієти, прийом ліків... і майже завжди - відсутність нормальної фізичної активності.
    Звичайно, що бувають, хоч і рідко, і медичні проблеми, типу недостатньої функції щитовидної залози, чи серцевої недостатності, але тоді вони супроводжуються іншими клінічними ознаками, що вимагає консультації спеціаліста.

• Подобається Подобається x 7
  7. Хух! Хорошо, что я не пью.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

Дуже вам дякую... багато причин які ви назвали в мене є, вони є незмінними супутниками мого життя(((
    буду з ними боротися!!!

Рибко, якщо ви хоч раз пили якісну каву і у вас нема до неї протипоказань, пити її хоча б раз в місць. Я просто знаю людей, які ні разу її не пили і на старості мають хвороби, яких вживання кави знижує ризик... може співпало, а може й ні...

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене двоюрідний брат - вчитель фізкультури.... не курить, не п"є, щодня - 3...5 км пробіжка о 6-00 зранку. Ріст 176 см, вага 65-70 кг.... гіпертонік...... єдине - любить каву, але рідко зловживає....

10. TARIKAFR

Я особисто, проти дияболізування будь-якого натурального продукту, чи то стосується кави, чи алкоголю, чи шоколаду... Кожен з них має як свої переваги, так і недоліки, хто більше, хто менше.

Головне знати міру. І міру у всьому. Чашечка доброї кави не зашкодить і гіпертоніку, при умові, що він її дуже-дуже любить, але до того і дотримується потрібного харчового режиму, фізичної активності, добре контролює цифри тиску.

В світі є таке поняття, як якість життя. Тобто, якщо людина дуже і дуже любить ту ж каву і заради здорового життя від неї відмовилась, і це відбивається на її психологічному конфорті, що також є значною частиною здоровя - то нащо такі непотрібні жертви, що матимуть більше шкоди ніж користі.

Сучасна медицина давно відмовилась від різних строгих дієт, режимів і сурових заборон. Якщо та ж філіжанка кави для душі та ще і буде компенсована зменшеням вживання солі, щоденною пробіжкою, фруктами і овочами - то така кавуся буде тільки на здоровя.

• Подобається Подобається x 5
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

А про дриглі наука шо каже?:sorry:

12. TARIKAFR

Те ж стосується і дриглів, сала, с'ємічок, горівки, чікуляди... - всьому є своя міра.
    Просто у нас стоїть питання, хто чим і як міряє. От тут і собака зарита.

От Ви дриглі чим мірите? Мисягами чи в'єдрами? Чи відносною кількістю лижок гірчиці чи воцту до дриглів?
    Лиш би на здоровл'є.

• Подобається Подобається x 9
  13. Romko

Я..їх..вупше не міряю...:ireful1::bad:
    То за ближнього переживаю...:cry:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну чого ви так? дриглі вимірюються фляшка на миску.

• Подобається Подобається x 5
  15. :ireful1: :ireful1: Дригли полезны!!!

16. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

а шо семічки?о_О

17. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

То про мого тата-стільки років спортом займається, не куоить, рідко випиває,щодня в спортзалі-звичний тиск 150/100, як тільки розслабляється, тиск ще більше підскакує,
    то типова хуроба спортсменів, в них серце швидше качає кров, привикло до навантажень.

18. Romko

Ага...:sorry:
    Сі див’ю на свою тьощу...і отак думаю...ніц та наука не шари...:nea:
    Я все казав..важєйте..важейте..там тотой..трупний яд...:ireful1:
    Таде...:nea:

Останнє редагування: 23 лют 2009
    • Подобається Подобається x 4
  19. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Секрет здоров'я досить таки простий.
    Добре їсти, довгоспати Бог здоров'я мусить дати.
    Причому, довго це 7-8 годин.

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

3 рази на день

а де твій аватар? :)