Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває Це називається "Міф №№..." Я б казав "набИтий" "імунітет" (до першого збудника). . ЗІ: Це на якому курсі читають? Додано через 2 хвилини Прийнято вчити... "Пєрєгіби на мєстах"? -Ну-ну...
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває Це не так звані світила. Це цілком офіційний захід - всеукраїнський з'їзд інфекціоністів. о! а тепер прикиньте, що корисніше з точки зору корупції - колотися чи не колотися. Всілякі там держ.закупівлі тощо... До речі, склад вакцин читали? Що входить туди в якості консерванту, наприклад? Ви собі готові вколоти коктейльчик з фенолу і мертиоляту ртуті?
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває нэа, не знаю. і ,згрубша, мені байдуже - чому вмирають діти. діти вмирають! - і цього достатньо.
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває важко спорити з людьми які у цьому не компетентні Додано через 1 хвилину А хто заважає батькам самим купити якісну вакцину? Додано через 3 хвилини те ж саме діти і дорослі гинуть в автокатастрофах то щ тоді виходить що нікому не можна сідати за кермо? Додано через 3 хвилини те ж саме діти і дорослі гинуть в автокатастрофах то щ тоді виходить що нікому не можна сідати за кермо? Причому що в аваріях гине значно більше дітей
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває те, що вдовблюють, починаючи з мультика про бегемотика, закладається на рівні підсвідомості - сама думка піддати то ревізії виглядає маразматичною. А потім починаєш читати, вникати, рахувати - і розумієш... Додано через 48 секунд так почитайте склад "якісної" вакцини. Читали?
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває так давайте їх ще щепленнями доб'ємо - аби не мучилися. Додано через 1 хвилину так то я Вас питаю. Ви говорите про якісні вакцини. Я таких не знаю, хоча вивчаю це питання докладно і довго
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває це ваша особиста справа, але я думаю коли б ви побачили дитинку яка вмирає від краснухи, дифтерії чи ще чогось за 2 години лише тому, що внеї відсутній імунітет , то ви б свою думку змінили
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває А дітей, бувши абсолютно здоровими, вмирають у батьків на руках від щеплення, чи стають інвалідами?
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває Ще раз пояснюю це все від неправильної методики введення, наприклад наші медсестри нехтують тим що у цивілізованому світі вакцини вводять в стегновий мяз а не в сідницю, з метою запобігання розвтку абсцесів, і таких порушень маса, тому сам по собі процес вакцинації не є шкідливим , псує все людський фактор, але якщо звернутися до спеціаліста, чи бодай детальніше вивчити про сам процес то батьки контролюючи речовину введення і сам процес можуть запобігти всім тим ускладненням
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває Що все? Аутизм? СРДС? менінгіти? імунні розлади? набряк Квінке? Що з усього перелічегного буває від неправильного введення? Дійсно, хіба абсцес...
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває ок, я некомпетентна. а що ви думаєте про статтю ? Лариса Дегтярьова - теж некомпетентна ? некоректне порівняння. якщо вже порівнювати із дорогою, то щепити - все одно що штовхати дітей перебігати дорогу на червоне світло. хтось - перебіжить... Додано через 3 хвилини ммм, а це цікаво. ми - дєті галактікі. проконтролювати процес дії вакцини у крові - раз плюнути.
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває Так а набряк Квінке що лише від вакцинації буває????? чи ті ж менінгіти . До речі чи чули ви про таке захворювання як менінгококцемія? і чи знаєте ви у кого вона виникає і її наслідки? Додано через 35 секунд Сорі я не читала її статті можна ссилку?
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває не лише, але від вакцини буває! і синдром раптової дитячої смерті буває а кількагодинний неперервний крик - це класика, спитайте будь якого педіатра. ви уявляєте собі, яке зрушення нервової системи повинно бути, щоб дитина неперервно кілька годин кричала і не вгамовувалася навіть під грудьми?! Це не від місцевого болю в місці уколу. Ви хочете сказати, що це минає без наслідків? перше повідомлення теми. А те посилання, що я давала - дивилися? Теж некомпетентні люди? І вірусолог зі світовим ім'ям Червонська - некомпетентна? Ви її праці читали?
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2007/11/15/27659/
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває 1. А Ви коли останній раз ТАКе бачили (крім підручника) 2. Імунітет і щеплення - не друзі, а вороги. (дописав для Афтера)
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває 1) ви не оригінальні 2) ваша "вища медична" вам підказує такі висновки? == Тут недавно по телевізору показували "специфічних віруючих" на Тернопільщині. Що повернулися до "натурального господарства". Так в них контрацепція - вірою заборонена, ото й родять, скільки вродиться. І не щепляться - як ви і радите. І філософськи до дитячої смертності ставляться - "бог дав, бог взяв". Ото якби вас не обтяжило - на прикладі тої громади показати, які шалені переваги надає відмова від щеплень?
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває як і опонент. у з'ясуванні істини про оригінальність не йдеться. Істина завжди не оригінальна У Вас вища медична? підміна понять. покажіть на прикладі сім' щеплених алкоголіків переваги щеплення Додано через 2 хвилини до речі у тому ж фільмі показували сім'ю Вячеслава Костилєва - успішного київського бізнесмена. Давайте краще на прикладі цієї сім'ї покажемо переваги і домашніх пологів, і відмови від щеплень? Додано через 4 хвилини Левандівко, вибачте, що втикнулася, просто не можу пройти повз такої наруги над логікою - закопаний в душі математик в перекладацькій могилі перевертається
Відповідь: Щеплення не підвищує імунітет, а навпаки, його вбиває Давайте-давайте... Я в пологовій гілці застряг. :D :D :D