подивилась сьогодні цей фільм в кінотеатрі. фільм дійсно хороший, переклад, на жаль, цього разу не порадував.події відбуваються в Англії. я б сказала, що цей фільм є передісторією до народження Єлизавети. сюжет тримає в напрузі, акторська гра хороша, як на мене, якби у фільмі був більше зроблений акцент на історичний аспект розвитку Англії того періоду, то стрічка досягла би більшої масштабності. Оригінальна назва - The Other Boleyn Girl Режисер: Джастін Чадвік Сценарій: Філіппа Ґреґорі, Пітер Морґан Актори: Наталі Портман, Скарлетт Йоханссон, Ерік Бана, Крістін Скотт Томас, Едді Редмейн Виробництво студії: BBC Films, Focus Features, Relativity Media (Великобританія) Прем'єра в світі: 29.02.2008 (США) Розкішна і чуттєва розповідь про інтриги, романи і низку зрад на тлі визначального моменту в європейській історії. Фільм оповідає історію про двох красунь-сестер, Енн і Мері Болейн, які через сліпі амбіції своєї сім'ї змушені змагатися за прихильність вродливого і пристрасного Короля Генріха VIII.
Відповідь: Ще одна з роду Болейн зраджує мені останнім часом пам’ять... прізвище знайоме, але хто вона -- не пригадаю... це драма?
Відповідь: Ще одна з роду Болейн хто вона? ну так, ніхто - жертва рішень батька, який хотів покращити матеріальне становище сім"ї, розрахуватись з боргами за рахунок доброї послуги королю від його дочки - народження наслідника. а далі ... дивіться фільм
Відповідь: Ще одна з роду Болейн "коханка короля"... згадав... дякую! йду купляти книгу по історії британських островів.....
Відповідь: Ще одна з роду Болейн Знайомий після фільму перейменував його на "Ще одна курва з роду Болейн". Чи дійсно він настільки бридкий як вважають чоловіки?хто бачив?
Відповідь: Ще одна з роду Болейн дівчата спочатку потрапили в обставини, від них не залежні, а згодом просто конкуренція не давала спокою. звісно, щодо поведінки сестри, тієї, що в зеленій сукні , то вона схожа на те, що сказав Ваш знайомий...