Ап! Раніше я ніколи не розмірковував, що таке сатанізм, і вважав, що то коли готи там на цвинтарі збираються і п'ють кров. Але в мене з'явилась думка, що якщо подивитися трохи інакше на біблію, люцифєр завжди хтів тільки одного - щоб тварі божі на були рабами божими. А ставились до бога, як до рівного, бо вони ж усі "по образу і подобію його", такі ж як він.
«Дьявол ходит, аки рыкающий лев, ища кого поглотить» (1 Пет. 5:8 ). Уверяю Вас - это не о кулинарных предпочтениях.
Не зрозумів цього порівняння. Одна людина скаже, що китайський айфон, як телефон, вміє все, що справжній, і відрізняється тільки відсутністю... понтів. А інша скаже, що китайський айфон - то лайно, яке треба викинути. Тож конкретизуйте порінення. Людина - це бог без понтів (грому, молній, всемогутності), чи лайно, яке краще б не з'являлось ?
Я бы понял такой вопрос от Маугли. Вы же образованный человек. А вопросы - Вы хотя бы по верхушкам пробегите глазами... http://azbyka.ru/hristianstvo/chelovek/
Там написано, що не такий як бог. Написано чим схожий - воля, дух, все таке. Але чим конкретно відрізняється, не написано. Може... нічим ?
ну почемуже Мистер Блик не считает человека вершиной мироздания,а следовательно уместен вопрос:может вообще без человека можно бьіло обойтись,что Творцу от нас нада?
если бьі он бьіл очевиден ,то думаете я бьі задавал вопрос С Сатаной все понятно, он прост, как советский строй,не поделил человека с Богом,а вот Отец пока скрьівает от нас наше предначертанье,И Сьін бьівало говаривал "не можете пока уместить..."
Вигнання в раю до страждань, старості та смерті - це любов ? Про знищення усього людства потопом я взагалі не згадую.