пані гелена любить заднім числом приписувати собі повідомлення... подивіться її повідомлення, на яке я відповів, що не поділяю її думок... після чого було одразу звинувачення... а тепер пані гелена робе великі очі і каже, що вона мала на увазі... що вона тут мала на увазі?... як думає більшість?.. про що думає більшість?.. та ні... насправді все просто, і я про це вже написав... просто декому треба було вихлюпнути свої емоції, от і почалося...
У будь-якій темі можна зробити висновок на цьому рівні та закрити її... Але форуми не для того Заігнорьте один одного, будь ласка, інакше ці ваші суперечки ніколи не закінчаться.
Хм...звичні взаємні звинувачення сектантів... СЄ звинувачують християн(котрі не що інше,як секта,що розрослась до ґіґантських розмірів). Масла в вогонь підливають інші сектанти - мусульмани. І все це в гілці про сектантів-сатаністів... Звичне явище... А,щодо сатаністів...що тут скажеш?... Ті,що явно демонструють свою дурість,руйнуючи могили,і теде,потрібно просто ізолювати...
цих принципів мало людей дотримується, але більшість їх визнає от в чому річ хіба більшість людей дотримується 10 заповдей? ні але більшість їх визнає. від того я і відштовхуюся - від таких уявлень про добро-зло, моральне-неморальне, допустиме-недопустиме пупере, що це за категоричне тверждення? воно тут дуже недоречне, бо ви зі мною спілкуєтеся лише віртуально звідки в мене мають бути постійні нервові напруження? з чого висновок? то вже чисто по жіночому вирішили якось мене вколоти навзаєм, бо вас образили мої слова :rolleyes: може ви не помітили, але тут суперечки-сварки в мене тільки з вами виникають подумайте чому так а на ЛФ я говорила на подібні теми лише коли вас вже не було там і ні з ким не сварилася в тих темах. спитайте хоч лільку-шпильку, її ще дуже це здивувати як так в таких темах можна не посваритися ні з ким :rolleyes: так що не треба видумувати про мої суперечки на релігійні теми на ЛФ, добре? мені цікаво що думають про сатанізм самі сатаністи було би дивно говорити про сатанізм і не цікавитися тим чим його вважають його прихильники вам так не здається? навпевне, ні, бо вам краще вигадати самому, ніж спитати людину якої це стосується :rolleyes: я вам кілька разів повторила що я маю на увазі а ви вирвали фразу з контексту: якщо було неясно відразу, то в наступному повідомленні я пояснила ви і досі не знаєте про що мова? :rolleyes:
так, цих варто ізолювати але, ромку, не всі люди, які вважають себе сатаністами таке роблять в тому то і річ є ті, які поклоняються д-лу, як якійсь конкретній істоті а є ті, для кого сатана - збірний образ бунтарства проти застарілої моралі, вільнодумства, свободи, але без закликів до зла чи руйнувань для когось це релігія, а для когось просто філософія імхо, варто розрізняти ви ж розрізняєте християн і сектантів? ну там де саме - є різні відгалуження, нічого дивного... ми вже розходимося - пупер буде на своєму форумі, а я поза ним
пані гелено, я офіційно заявляю, що не маю анінайменшого бажання вас вколоти... ви започаткували цікаву тему, але, на жаль, не обмежилися цим, тому я ніц тут і не пишу... немає всюди ворогів, пані гелено, не-ма-є!...
до чого тут вороги? чим не обмежилася? ви просто не вмієте нормально вести дискусію про це я і натякаю, і прямо кажу вам, а ви далі за своє :rolleyes:
Граждане оффтопящие! :ireful: Личные проблемы решайте в личке, а не в теме. Последнее предупреждение - игнорируйте друг друга, иначе буду удалять\перемещать и вообще зверствовать.
Тепер не розділяю... Секта - є секта...і апологети кожної з них вважають себе і своїх однодумців віруючими а інших - єретиками...а своє бачення - істиною в останній інстанції. І якими б словами не прикривались фанатики від релігії,вони є тим,ким є:фанатиками...
я згідна з тим, що сектантство і фанатизм це зло. однозначно але два зауваження: 1. не лише сектанти можуть бути фанатиками, ними можуть бути і християни не варто ототожнювати терміни "сектант" і "фанатик" до того ж, тепер значення "секта" розуміється дещо ширше, ніж було початково, тому сектами можна багато які організації назвати :rolleyes: 2. секта - це організація побудова певним чином. а ті сатаністи яких я зустрічала в інтренеті взагалі ніяк не об’єднані між собою кожен сам по собі, вони мабуть крайні індивідуалісти це типово для їхньої філософії - відсутність ієрархічних об’єднань, стадності, догм і т.д. тому називати всіх сатаністів сектантами не варто
Всіх...однозначно ні... Як і християн...мусульман...СЄ..і теде... Кожна людина - це світ,з думками...почуттями...бурями..ураганами... В кожній поєднане Добро і Зло..Світло і Темрява... Можливо.занадто узагальнююче і напищено звучить...але ж так воно є... А,щодо переконань... в кожного свій шлях... І в сектантів теж він свій...зрештою поведінка і аргументи прихильників традиційної церкви нічим не відрізняються від поведінки сектантів. Схожого - більше... І,взагалі...читаю оте все мудрування в релігійних темах.. Будь-яка релігія - це інструмент впливу на свідомість людей,що тепер називають елєкторатом,та й більш нічого. До Віри в Бога це не має анінаймемшого стосунку - оте биття в груди п'ятками апологетів будь-якої релігії,конфесії,секти і гучномовні заяви в те,що от:" Ми пізнали світло істини,а ви всі єретики і язичники,богохульники і вубше барани!"... Офіційна церква - це та ж секта,котра розрослася до ґіґантських розмірів і панує над умами людей. Секти поменші і троха молодші зі всіх сил туцкаються,намагаючись зайняти більше місця і урвати більше влади... Забуваючи про те,що місще зустрічі людини з Богом - у серці...в душі... І що Він там присутній в кожного з нас,будь-якого віросповідання,атеїста,грішника...у всіх,хоч не всі це усвідомлюють... Трохи офтоплю...соррі...але ж тема така...
згідна зі всім навіть не маю що додати, хіба що: я теж проти категоричності в релігійних і філософських темах і проти гучних заяв про істину... але спокійне обговорення різних таких питань і тем корисне для всіх тим більше - те для когось вже давно відомо і давно обговорено для іншого в новинку я сама вже не реагую на багато тем, бо вони мені оскомину набили, але для деяких людей ці теми підняті вперше і завжди так буде
Ой, Геленко, Ви щось пам"ять втратили? Та хіба Пупер видумує? Та Ви були на всіх релігійних гілках на ЛФ найзатятіший сперечальник. Чого Вас так християнська релігія найбільше зачепила і видно зачіпає й досі було незрозуміло. А тепер вияснилося - Ви прихильниця сатанізму.
пам’ять моя при мені а як у вас з логікою??? от мій допис: для тих хто в танку повторю: я на ті теми говорила, коли пупера там не було вже, а в його одну лише тему дописала, в яку він і сам не дуже дописував, і ніхто мене не банив і зауваження від модераторів не було жодного, бо говорити я говорила, але сварок не заводила яка ще релігія мене має зачіпати якщо я живу в християнській країні? Олько, з логікою дружимо чи таки ні? і не у всіх темах, бо їх там сотні, а лише в кількох а вас то чого так зачіпають мої теми? решту коментувати не буду, бо мене за коментар забанять )