Сатана. Реальність чи плід уяви?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Окультист, 21 січ 2009.

?

Чи вірите ви в існування Сатани?

1. Так

62,1%
  2. Ні

37,9%
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

З повагою я відношусь до тих священників, які є священниками, а не подобєм священника. Якщо в Ужгороді три священники вдень правили, а вечером та вночі грабували хати, то чому я маю відноситись до них з повагою. Так само один із них, якого я знав був голубий, інший на пасовиську згвалтував дівчину, третій бився з головою колгоспу, то як їх поважати і за що?о_О Правда є і порядні священники, за них нема мови.:sad:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так правильно. Тому й кажу - вони, як люди. Є хороші, а є пройдисвіти. Статус "священик" ще нічого не говорить, але привертає увагу більше, ніж до іншої людини.

3. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Зараз вам тутешні "врачі" поставлять діагноз

А ле найгірше це оті "ітд",бо вони все знають і завжди праві

4. консультант

А я давно вже з діагнозом. Хіба підтвердять.:)

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну... ставити діагноз - то святе....
    особливо задіває: маю вищу медичну, а тут якийсь дід-священик якигось духів виганяє... знаєте як задіває?

6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Но,согласитесь,выгоняет же

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

виганяє.......

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. mavka

mavka Well-Known Member

:) ми лишимо його відкритим для Вас на певний час. ось чому:

я виділила Ваші слова , бо вони мають відношення до іншої цитати:

33 Юдеї Йому відказали: Не за добрий учинок хочемо Тебе вкаменувати, а за богозневагу, бо Ти, бувши людиною, за Бога Себе видаєш...
    34 Відповів їм Ісус: Хіба не написано в вашім Законі: Я сказав: ви боги?
    35 Коли тих Він богами назвав, що до них слово Боже було, а Писання не може порушене бути,
    36 то Тому, що Отець освятив і послав Його в світ,

отож, Левко, Ісус таки напротивагу Вам вказує, що в Писанні богами було названо тих, що до них слово Боже було послане...

про кого мова ?
    :)

p.s.

з Ваших слів, "... як відомо, Божій природі чужа така властивість як Егоїзм."
    чи притаманна Божій природі Заздрість ? :)

"... і нехай в тебе не буде інших богів, бо Я Бог заздрісний... " ;)

Останнє редагування: 31 січ 2009
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, про мужів Ізраїля, провідників ізраїльського народу.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Богові відомі і зло і добро і заздрість і гнів. Все, що відбувається є в лоні пізнання і розуміння Бога. Людина не знала зла, поки не з"їла плід з дерева.
    А в даному контексті, у заповіді Божій йдеться не про те, що Бог буде заздрісний, оскільки Богові нема рівних, нема кому заздрити. У заповіді Бог хотів сказати, щоб людина не відходила від свого Творця, що Бог її памятає і її відхід не буде непоміченим і безнаказаним. Саме тому тут застосовано таке людське поняття - слово заздрість, щоб краще то людина сприймала і розуміла.

12. mavka

mavka Well-Known Member

людина не знала й добра теж, поки не з"їла плід, бо це було Дерево пізнання Добра і Зла. :)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

моє не суперечить вашому, нє?

14. Фесько

Фесько Well-Known Member

Тобто, тот хто пізнав добро та зло став богом? о_О

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

то боги з маленької букви, образно кажучи.

16. консультант

Окружной судья округа Милуоки приговорил священника Церкви Апостольской веры к тюремному заключению за непреднамеренное убийство во время экзорцизма, передает CNN.com. В июле суд присяжных признал 46-летнего Рэя Хэмфилла (Ray Hemphill) виновным в гибели Террэнса Коттрелла-младшего (Terrance Cottrell Jr.), 8-летнего мальчика страдающего аутизмом, который, по предположениям Хемфилла, был одержим демонами.
    Выяснилось, что 22 августа 2003 года, во время экзорцизма, Хэмфилл более часа пролежал на грудной клетке мальчика для того, чтобы изгнать из него демонов. Медицинское освидетельствование показало, что Коттрелл умер от удушья.
    http://www.evangelie.ru/forum/t41853.html

Деякі священники забагато на себе беруть.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

не розібрався....
    та й для чого лягав на хворого - не зрозуміло...

18. консультант

Можливо згадав за Олександра Матросова.

• Подобається Подобається x 2
  19. Levko

Levko Well-Known Member

Так, Мавко, Ісус послався на місце з 82Псалма, де Бог називає людей богами, але ж ми говоримо про Божих синів.
    Я також можу назвати свого маленького сина людиною. Але це не означає, що він є такий як я. Він є лише образом і подобою моєю, так як і ми люди є образом і подобою Божою, але не Богом.

Перша людина через те що забажала бути Богом, була вигнана Ним зі свого дому і хоча, теоретично, людина залишилася Божою дитиною, але практично, відмовилася від свого Батька Творця і стала добровільно під владу іншого батька:sad: Через те Бог нікого з живих і не називав в Старому заповіті своєю дитиною, чи сином.

А Слово Боже для людей в Старому заповіті посилалося тільки через пророків, царів, суддів, священників- людей помазаних від Нього. Але синами Божими, нікого Він з живих людей не називав до Христа.Навіть самого Авраама- батька віри, про котрого написано, що він догодив Богові- Бог не назвав Своїм сином, а тільки другом Божим:
    Як.2:23 І здійснилося Писання, що каже: Авраам же ввірував Богові, і це йому зараховане в праведність, і був названий він другом Божим.

Отже, з чиїм же ж Его говорив Господь на початку книги Йова, якщо Ви кажете, що диявол-це наше Его, а демони - бажання?

P.S.
    Про заздрість.
    Якщо прирівняти завіт Бога з людиною до людського шлюбу(що Бог робить у Слові), то якщо я скажу своїй дружині:"Нехай не буде тобі інших чоловіків окрім мене, бо я твій чоловік- чоловік заздрісний",- то моя заздрість в цьому випадку не буде означати нічого поганого, протизаконного, чи такого, що суперечить волі Божій, тому що за цими моїми словами стоїть моя вірність і посвята всього свого життя моїй дружині.

20. volk

volk Well-Known Member

Мені? Чому?

ЗЫ Не люблю фільми жахів.

а де твій аватар? :)