Навіщо викладати? Їх повно всюди. Чим шкодить Фотошоп? Думаю якщо взяти з вашої Нокії знімки, там ніякий Фотошоп не допоможе.
ясно, про що можна говорити з людиною яка не втемі... давай, до свидания! а і перш ніж про щось спорити, раджу ретельно вивчити питання, хоча б купіть того іФона, тоді можна і про фото і про функції смартфона і тп говорити а якщо людина не користується, то про що говорити далі?? ...давай, до свидания! Apple впервые в своей истории извинилась за некачественный продукт Исполнительный директор американской корпорации Apple Тим Кук принес свои извинения пользователям за ошибки в новых навигационных картах на iPhone 5 и предшествующих моделях смартфонов, заявив, что он испытывает "глубокое разочарование", вызванное неточностями программы. Apple извинилась за свой навигационный сервис / Reuters Преемник Стива Джобса не только извинился перед покупателями, но и посоветовал владельцам гаджетов пользоваться сервисами конкурентов, используя приложения Bing, MapQuest и Waze, а также карты Google или Nokia, передает Reuters. Кук отметил, что корпорация Apple стремится создавать продукты мирового класса, однако, запустив новые карты на минувшей неделе, специалистам не удалось выполнить поставленную задачу. Напомним, ранее в корпорации заявили, что намерены отказаться от использования карт Google в новом смартфоне, разработав собственный функционал, основанный на спутниковых данных компании TomTom. Навигационная программа Apple появилась на устройствах, работающих на операционной системе iOS6. Ранее сообщалось, что причиной отказа Apple от карт Google стали разногласия между компаниями по вопросу переноса на iPhone голосовой навигации, доступной пользователям мобильной системы Android. Apple рассчитывала добавить iPhone функции голосового навигатора. Такая функциональность уже несколько лет доступна пользователям смартфонов на платформе Android, и Google считает ее одним из конкурентных преимуществ своей платформы.
О, добре, що Un.Known прийшла, мо щось толкове напише. Бо Дзеко так затролив тему, що тут аж нецікаво стало То шо Ви там казали за луі вітона?
абсолютна протилежність фотошопу! але, зважаючи на сучасні тенденції, вартувало б до рубрик у журналах "зроби сам" (з різними варіантами - рукодільниця, добрий господар і т.д.) додати рубрику "домалюй фотошопом і вишли фото", де видавати секрети майстерності фотошопства
Нічого втішного для Вас не скажу, бо тут я на стороні Дзеко абсолютно, а затролив тему сані, втираючи про недоліки айфону (котрі у кожного продукту бувають). Мені ж вишукувати численну інфу про недоліки інших продуктів просто нецікаво. Стосовно Віттона - коли полюбляєш певну лінію дизайну, пропозицію купити щось інше, бо дешевше смішать або обурюють. Я взагалі за освітою дизайнер, тому можу порівняти результат праці дизайнерів від Епплу і решти Ко. А стосовно функціоналу - писала вище, не бачу сенсу повторюватись. Дивно тільки, що сані якісь там висновки зробив.
Чому б вам було цікаво, якщо ви епплфоб? Від вас була одна змістовна інформація - за 500 баксів смартфон і за 100 баксів теж смартфон, тому за 500 вам не потрібен. А фотки де?
трололо трололо ---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ---------- Тобто крім Віттона інших гарних сумок не буває?
Так звичайно що немає бо: - Всі інші гарні сумки то невиразні підробки Віттона. - Віттон то верх іновіцій і дизайну у пошитті сумок. - Ніхто ніколи кращої сумки навіть уявити не зможе, не то щоб виготовити. - А ті хто критикує Віттона то бідні люди, які мріють про Віттон, але немають змоги його купити. Це я зробив висновок прочитавши цю тему, але замінивши iPhone на Віттон...
ок, а, не маючи Віттона, почнете тему, чому все крім Віттона - це копія Віттона, і всі хто купує не Віттон - невдахи і не розуміються на сумках?
По-моєму епплфобів не стільки переваги і недоліки продукту цікавлять, як власний статус з ним і без нього. Комплекси якісь.
Ну, я ніколи не був ні еплофобом, ні нокіафобом, ні самсунгофобом. Коли вибираю новий гаджет, звіряю, що є на ринку і вибираю оптимальний варіант. А Дзеко, коли йому знадобиться смартфон, просто піде в магазин і купить іФон, бо піддався впливу еплівських маркетологів. Стадний інстинкт.
Ні, епплофоб тут хлопчинка, який багато графіків постить. Я якраз послідовник. Його ідеї - дизайн для ергономіки, а не дизайн заради дизайну. А АйФоном у нас незручно користуватися лиш по тій причині, що він у нас навіть не продається легально. В нас навіть АйСтори якісь нелегальні, і то його там немає.