Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. yasam

yasam Well-Known Member

Епл перетворюється в мєлкософт. Робить мінімальні зміни в продукті і продає як інновацію за чималі гроші. Це називається те же яйца, толька в смятку

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви хоч самі зрозуміли шо ви ляпнули? Тово є ваша трубка:

Це до АйФона претензія?

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

Тепер підуть на спад без Джобса, без сумніву.

3. yasam

yasam Well-Known Member

Я не зрозумів що ляпнули ви, і чому навязуєте мені трубку.
    Бід баяном я мав на увазі вайфай, джіпіес, під сміттям айтюнс.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо ви городите, як з переляку. :facepalm:

5. yasam

yasam Well-Known Member

шо, де, як
    спитайте нормально

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

7. yasam

yasam Well-Known Member

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нічого подібного, я ніяких аргументів не почув, крім якихось субєктивних відчуттів типу: "З АйФонами ходять мажори, а я не люблю мажорів, значить АйФон теж".
    Я сам можу навести і мінуси (через що я власне і не користуюся смартфонами). Слабенька батарея, точніше високе енергоспоживання, два дні без підзарядки - це чудо. По-друге справжні механічні кнопки під пальцями набагато приємніше, ніж тицяти пальцем у скло і нічого не відчувати. Читав багато людей, які зі смартфонів повернулися на кнопочні телефони. Все решту - особисті забаганки кожної окремої людини, горить посеред маршрутки почитати анекдоти у Фейсбуці - будь-ласка, мені не треба, горить пошту читати в магазині - будь-ласка, мені не треба. Клацати паршивенькі фотки, знімати паршивенькі відеоролики - мені не треба. До речі, АйФона це не стосується, від якості його знімків регулярно хтось прозріває.

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Мейбі бейбі. А Мартіні дилер Мотороли.

9. Gron

Gron тафгай

Нє, Мартіні ділер "Мартіні"

10. yasam

yasam Well-Known Member

пан реально не в темі, бо про кнопочні СМАРТФОНИ ніколи не чув.
    Це найперше покоління смартфонів, коли ще сенсора не було в жодному апараті.
    І коли епл випустив свій перший сенсорний дівайс, на хвилі всезагальної істерії виробники дійсно почали масово косити під ябко, і клепати сенсорки. А так, як ви самі кежете, що люди повертаються до кнопок, виробники смартів почали повертатись до кнопочної традиції. Зараз є багато прекрасних моделей не тільки з клавіатурою суто на цифри, але й з повноцінною кюверті клавіотурою, а такий прогрес еплу точно не світитить, бо це буде відступляння від всіх його канонів і лінійного розвитку продуктів.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До чого тут кнопочні смартфони?! Кнопочні телефони! Я не можу з вами говорити.

Але якщо ви не виділи кнопочних смартфонів, то погдивітьсі хоч раз

12. Gron

Gron тафгай

Джим Байслма , мабудь застрелився б.

13. sani

sani Well-Known Member

угу регулярно прозріває... :)
    У iPhone 5 оказалась глючная камера
    Пользователи нового смартфона от Apple жалуются на неудовлетворительное качество фотографий.

Владельцы iPhone 5 не устают жаловаться на недостатки своего приобретения. Недавно у нового айфона обнаружили проблемы с дисплеем, а теперь критика досталась фотокамере.

Как сообщает 24gadget.ru, в сети появилось множество дефектных фотографий, сделанных камерой устройства. На них виден фиолетовый ореол в ярко освещенной области снимков.

Недостаток проявляется, если в объектив попадает часть яркого источника света или этот источник частично скрыт каким-нибудь объектом.

і ще про іновації:
    Apple "тормозит" инновации

Глава Google Эрик Шмидт рассказал о своем видении развернувшейся патентной борьбы между Apple и Samsung и об отношениях между поисковым гигантом и корпорацией из Купертино.

Он отметил, что Google и Apple — давние и хорошие партнеры, однако он не одобряет "патентные войны", считая, что они лишь "тормозят" инновации.
    Разумеется, что глава Google не мог не затронуть развернувшееся противостояние между американской компанией и Samsung и то, как Apple пытается остановить конкуренцию с Android-смартфонами при помощи патентов. Он отметил, что в настоящее время существует порядка 200 000 патентов в мобильной индустрии, которые пересекаются в той или иной мере друг с другом, и что их не следует применять для того, чтобы прекратить продажи каких-либо конкурирующих устройств.

"Патентные войны препятствуют появлению выбора и тормозят инновации — я считаю, что это очень плохо. Мы стараемся избегать их, и оставаться на "правильной" стороне. В целом, Google "за" инновации и "против" патентных войн" — заявил Эрик Шмидт.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не розділяю моделі iPhone, я його розглядаю як явище

У вас який телефон? Давайте-но заціним знімки.

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

Без Джобса нічого не буде, ало! Пропустили щось? Відкриваєм вушенята і протираєм оченята і намагаємось сприйняти що я пишу, чорний PR мене не цікавить.

15. sani

sani Well-Known Member

то ваші власні фото? своїм НЕсмарфоном нафоткали?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, не мої, ви теж можете викласти не свої.

17. sani

sani Well-Known Member

а для чого не свої? давайте свої

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та викладайте вже шо небуть, бо пафосу багато, а на вихлопі нуль.

19. sani

sani Well-Known Member

ваші фото в метаданих пишуть:
    Маладца, це типу ви виклали фото фотошопом намальовані... :) у фотошопі і не таке намалють ;)
    але я вас розчарую, фотошоп то не ыФон...

Якщо вже так хочете мірятись, то спершу викладіть живі фото ыФона, він має скільки: 5-8мп, то викладіть зображення принаймі 2560х1920, а не оці аватарки з фотошопу, а тоді міряйтесь... а ну і щоб в метаданих, звичайно ж, писало іфон, а не корел драв, гімп, чи фотошоп і тп...

чи ви хочете помірятись майстерністтю роботи у фотошопі? так це тоді вже трошки офтоп!

• Подобається Подобається x 3
  20. Gron

Gron тафгай

а де твій аватар? :)