Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє, не тільки, але подзвонити з него не вийде

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вам не догодиш. Як на мене, то для мобільного інтернету - оптимально, все-одно все незвично малесеньке. З телефона це робити - мазохізм якийсь.

Дзвонити - з Скайпу можна.

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не тільки, є навіть на W7

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

справа в ціні дзвінка, а не в можливостях скайпу

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Windows 7 не заточений під сенсорне керування. Треба Windows 8.

Я не знаю в чому у вас справа, ви ще не визначились чим смартфон від телефона сі відрізнєє.

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

гугель вам в поміч :)

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені не треба, то ви шукаєте.

7. sani

sani Well-Known Member

Dzeko, а чого ви сперечаєтесь про смарфони якщо у них зовсім не розумієтесь і ніколи ними не користувались???? + Un.Known туди же :) але спорять..... :)

Я вже розбив змінив свого n-ого(в десятках) смарфона (мав і ті перші, що Мартіні перелічив дійсно іновації на ринку, доречі Siemens SL45 розбивав і купував аналогічний ТРИ рази - суперовий телефон і один з найдорощих на той час на ринку) Тому на сьогодні я можу точно сказати, який мені потрібен смарфон, і що він мусить робити, а та за вашими словами "річ" - ІФон і далеко тих потреб задовольнити не може, що мені потрібно!

І зі свого досвіду можу впевнено сказати що іФон то не іновації, а лише маркетинг, і тільки маркетинг!!! Про які іновації іде мова коли представляючи новинку, на презентації говорять, що тепер можна мати АЖ 5 рядів іконок???!!! ну смішно... іновації на сьогоднішній день це 4-6 ядерний процесор в телефоні, безпровідна заріяка, хороша оптика і тп... от навіть китайці молодці розробили потужний процесор який працює з 2 сім картами і тп... MTK 6575 і MTK 6577 оце навіть іновація!

І купляють його в основному ті люди, які кілька років тому купували за шалені гроші ВЕРТУ навіть без 0,3мр фотокамери в той час як "шарячі" люди тоді купували набагато дегшевші телефоно-смарфони з дісно іноваціями.

В мене всі знайомі ІТшники мають андроїд, а "пантові" пацани і дівчонки мають іФон і часто мене просять його настроїти, перестроїти і тп, які навіть уявлення не мають що з ним толком робити і ЯК!!!

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Самі ви не розумієтесь і не користувались. 8 класів блін треба закінчити.

Ага, так і є, конкуренти сплять і бачать, щоб і у них був такий маркетинг. Лиш пари в попі не вистачєє.

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

з телефона - так. А зі смартфона з діагоналлю 4.3 дюйми - терпимо. У мене зараз 3.2 - це дійсно мазохізм, хоча я примудряюся :)

10. sani

sani Well-Known Member

і що там наші 8-ми класні "спеціалісти" розказували про
    Шановні "спеціалісти" у сфері сматфонів, перш ніж писати маячню, хоча б погугліть ;)

Согласно информации аналитической компании NPD, покупатели по прежнему предпочитают устройства на мобильной ОС Android. В период с октября по декабрь 57% покупателей отдали предпочтение Android, 34% - iOS и 10% другим ОС.

США:
    Согласно последним данным компании ComScore, доля устройств под управлением Android в США составляет 50,1%. Apple довольствуется 30,2%, а остальную часть делят между собой устройства Blackberry (13,4% ), Windows Phone (3,9% ) и Symbian (1,5% ).

НАПИШУ ЗРОЗУМІЛОЮ МОВОЮ:
    Айфон 30% тільки від смартфонів займає, то не більше 20% по ринку всіх мобільних телефонів.

Андроїд жеж займає 50% від усіх смартфонів... а от усе інше якраз ділять між собою аффони, блекбері та нокії.

Так що шановний "спеціаліст", як показує статистика, все так як ви написали, але з точністю навпаки ;)

ВЧІТЬ МАТ ЧАСТЬ, форум не тільки адепти Апла, але ще й розумні люди читають ;)

П.С. я не кажу що іФон дуже поганий, але казати що він найіноваційний, найтехнологічний, найбільш продаваємий і тп, а всі решта то просто підробки геніального іФона - то відверта брехня!

іфон то середньо статистичний смартфон з базово-мінімальним набором функцій!

А то що Апл з того зробив релігію то це вже дуже-дуже погано!

---------- Додано в 07:14 ---------- Попередній допис був написаний в 07:01 ----------

і ще...

Sharp, Benefon, Siemens, Ericsson - чож ви їх не боготворите, так як Апл???
    От вони справжні іноватори, а Апл користуючись їхніми іноваціями - перекупив чи просто сплагіатив???

---------- Додано в 07:39 ---------- Попередній допис був написаний в 07:14 ----------

доходить що викинув гроші навітер :)

для чого купляти сумку-копію Віттона???

Хочеш якісну сумку - можна купити за адекватну ціну нормальну, якісну, шкіряну сумку в Clarks наприклад нічим не гіршу.

І для чого купувати Віттон для пантів?

11. Gron

Gron тафгай

sani, Ви таки до бавитесь.
    У мене квітки на 22, так я не тещо "5" а навіть "4" розіб'ю разом з плашенткою.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

sani, заберіть свої графіки смішні. 50% всіх мобільних телефонів, проданих в світі - іPhonи (з часу його виходу звичайно). До чого тут доля в 2012 році?

13. MARTINI

звідки дані?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

http://esthp.com/stevejobs.pdf
    стор. 311

15. MARTINI

де тут про "кожен другий телефон"?
    це лише означає, що кожен другий доллар заплачений за айфон

16. pel men

pel men Member

Dzeko, напевно має на увазі що автомобіль майбах самий популярний в Україні, оскільки можу припустити що укр чиновники придбавши 5-10 майбахів покривають весь бюджет по іншим автодилерам нових авто разом взятими. Так образно.

• Подобається Подобається x 1
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хіба це спростовує успішність? Як уже в кого виходить. Чому цікаво люди не готові платити за інших виробників ціну АйФона. У всіх виробників мета заробити грошей, а не роздати побільше.

Я маю на увазі що якщо річ у всіх в руках, у всіх на устах, то популярність очевидна.

18. MARTINI

ну де ж у всіх? У мене нема, у вас нема.
    є люди, які платять за речі ту ціну, яку вони коштують, і вибирають ті речі, які їм дійсно потрібні :)

а популярність айфона, як на мене, межує з істерією

19. yasam

yasam Well-Known Member

В айфоні немає нічого конкурентного крім сенсорної технології. Все решта або баян, або сміття.

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

зазвичай люди, котрі купують яйфон навіть вайфай увімкнути не вміють.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У нас багато чого нема в Україні, знову ж таки повторююся.

І знову ж таки повторюся в Україні можливо, бо без викобельнутися ніяк не прожити. Забрали в журналістки телефон, не можна же просто написати шо телефон, забрали АйФон 4! Караул! А у нормальних неукраїнських людей - це просто засіб комунікації.
    Та зрештою вам би подарували, не користувалися б?

а де твій аватар? :)