Вам не догодиш. Як на мене, то для мобільного інтернету - оптимально, все-одно все незвично малесеньке. З телефона це робити - мазохізм якийсь. Дзвонити - з Скайпу можна.
не тільки, є навіть на W7 ---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ---------- справа в ціні дзвінка, а не в можливостях скайпу
Windows 7 не заточений під сенсорне керування. Треба Windows 8. Я не знаю в чому у вас справа, ви ще не визначились чим смартфон від телефона сі відрізнєє.
Dzeko, а чого ви сперечаєтесь про смарфони якщо у них зовсім не розумієтесь і ніколи ними не користувались???? + Un.Known туди же але спорять..... Я вже розбив змінив свого n-ого(в десятках) смарфона (мав і ті перші, що Мартіні перелічив дійсно іновації на ринку, доречі Siemens SL45 розбивав і купував аналогічний ТРИ рази - суперовий телефон і один з найдорощих на той час на ринку) Тому на сьогодні я можу точно сказати, який мені потрібен смарфон, і що він мусить робити, а та за вашими словами "річ" - ІФон і далеко тих потреб задовольнити не може, що мені потрібно! І зі свого досвіду можу впевнено сказати що іФон то не іновації, а лише маркетинг, і тільки маркетинг!!! Про які іновації іде мова коли представляючи новинку, на презентації говорять, що тепер можна мати АЖ 5 рядів іконок???!!! ну смішно... іновації на сьогоднішній день це 4-6 ядерний процесор в телефоні, безпровідна заріяка, хороша оптика і тп... от навіть китайці молодці розробили потужний процесор який працює з 2 сім картами і тп... MTK 6575 і MTK 6577 оце навіть іновація! І купляють його в основному ті люди, які кілька років тому купували за шалені гроші ВЕРТУ навіть без 0,3мр фотокамери в той час як "шарячі" люди тоді купували набагато дегшевші телефоно-смарфони з дісно іноваціями. В мене всі знайомі ІТшники мають андроїд, а "пантові" пацани і дівчонки мають іФон і часто мене просять його настроїти, перестроїти і тп, які навіть уявлення не мають що з ним толком робити і ЯК!!!
Самі ви не розумієтесь і не користувались. 8 класів блін треба закінчити. Ага, так і є, конкуренти сплять і бачать, щоб і у них був такий маркетинг. Лиш пари в попі не вистачєє.
з телефона - так. А зі смартфона з діагоналлю 4.3 дюйми - терпимо. У мене зараз 3.2 - це дійсно мазохізм, хоча я примудряюся
і що там наші 8-ми класні "спеціалісти" розказували про Шановні "спеціалісти" у сфері сматфонів, перш ніж писати маячню, хоча б погугліть Согласно информации аналитической компании NPD, покупатели по прежнему предпочитают устройства на мобильной ОС Android. В период с октября по декабрь 57% покупателей отдали предпочтение Android, 34% - iOS и 10% другим ОС. США: Согласно последним данным компании ComScore, доля устройств под управлением Android в США составляет 50,1%. Apple довольствуется 30,2%, а остальную часть делят между собой устройства Blackberry (13,4% ), Windows Phone (3,9% ) и Symbian (1,5% ). НАПИШУ ЗРОЗУМІЛОЮ МОВОЮ: Айфон 30% тільки від смартфонів займає, то не більше 20% по ринку всіх мобільних телефонів. Андроїд жеж займає 50% від усіх смартфонів... а от усе інше якраз ділять між собою аффони, блекбері та нокії. Так що шановний "спеціаліст", як показує статистика, все так як ви написали, але з точністю навпаки ВЧІТЬ МАТ ЧАСТЬ, форум не тільки адепти Апла, але ще й розумні люди читають блін, а я от собі все дивують хто ж за комуністів і ПР голосує а виявляється то ті що рекламі вірять, але як не бачити очевидних речей?.. П.С. я не кажу що іФон дуже поганий, але казати що він найіноваційний, найтехнологічний, найбільш продаваємий і тп, а всі решта то просто підробки геніального іФона - то відверта брехня! іфон то середньо статистичний смартфон з базово-мінімальним набором функцій! А то що Апл з того зробив релігію то це вже дуже-дуже погано! ---------- Додано в 07:14 ---------- Попередній допис був написаний в 07:01 ---------- і ще... Sharp, Benefon, Siemens, Ericsson - чож ви їх не боготворите, так як Апл??? От вони справжні іноватори, а Апл користуючись їхніми іноваціями - перекупив чи просто сплагіатив??? ---------- Додано в 07:39 ---------- Попередній допис був написаний в 07:14 ---------- доходить що викинув гроші навітер для чого купляти сумку-копію Віттона??? Хочеш якісну сумку - можна купити за адекватну ціну нормальну, якісну, шкіряну сумку в Clarks наприклад нічим не гіршу. І для чого купувати Віттон для пантів?
sani, Ви таки до бавитесь. У мене квітки на 22, так я не тещо "5" а навіть "4" розіб'ю разом з плашенткою.
sani, заберіть свої графіки смішні. 50% всіх мобільних телефонів, проданих в світі - іPhonи (з часу його виходу звичайно). До чого тут доля в 2012 році?
Dzeko, напевно має на увазі що автомобіль майбах самий популярний в Україні, оскільки можу припустити що укр чиновники придбавши 5-10 майбахів покривають весь бюджет по іншим автодилерам нових авто разом взятими. Так образно.
Хіба це спростовує успішність? Як уже в кого виходить. Чому цікаво люди не готові платити за інших виробників ціну АйФона. У всіх виробників мета заробити грошей, а не роздати побільше. Я маю на увазі що якщо річ у всіх в руках, у всіх на устах, то популярність очевидна.
ну де ж у всіх? У мене нема, у вас нема. є люди, які платять за речі ту ціну, яку вони коштують, і вибирають ті речі, які їм дійсно потрібні а популярність айфона, як на мене, межує з істерією
В айфоні немає нічого конкурентного крім сенсорної технології. Все решта або баян, або сміття. ---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ---------- зазвичай люди, котрі купують яйфон навіть вайфай увімкнути не вміють.
У нас багато чого нема в Україні, знову ж таки повторююся. І знову ж таки повторюся в Україні можливо, бо без викобельнутися ніяк не прожити. Забрали в журналістки телефон, не можна же просто написати шо телефон, забрали АйФон 4! Караул! А у нормальних неукраїнських людей - це просто засіб комунікації. Та зрештою вам би подарували, не користувалися б?