Але ж мова про Apple, а не особистий вибір покупки. Звичайно що на одне, а на скільки ж? Цикаєш пальцем, лиш версія оболонки може відрізнятись і по залізу процесор трохи слабший-трохи сильніший, оперативи трохи більше-трохи менше. Ніколи не розумів як це впливає на дзвінки і перегляд безпонтових фоток голів друзів.
Ну ви тут доводите, що ті, хто купує не Еппл, то ніщєброди і лузери, які не розуміються на справжньому мистецтві
Точно не хочете мене розуміти. Я сам його не купую, а доводжу що треба віддавати належне справжнім речам (і розрізняти що справжнє, а що вторинне). Ляпати про "Ябко" навчилися, а що воно таке толком ніхто не знає. Що можна говорити про країну взагалі, де верхом розкоші рахується Нокія.
Я тут своїм "верхом розкоші" погуглив і нагуглив таке 1998 — первый мобильный телефон с сенсорным дисплеем — Sharp PMC-1 Smart-phone. 2000 — первый сотовый телефон, имеющий GPS-приёмник — Benefon ESC. 2000 — японская компания Sharp совместно с оператором сотовой связи J-Phone выпустила первые сотовые телефоны со встроенной фотокамерой (первый телефон серии — Sharp J-SH04)[1]. 2000 — первый сотовый телефон c MP3-плеером и поддержкой карт памяти MultiMediaCard Siemens SL45 2002 год — компания Ericsson выпустила первый мобильный телефон с поддержкой технологии Bluetooth. багато ще всяких дрібниць пропускаю і аж тут 2007 год — анонсирован Apple iPhone значить молитися тепер будемо на Шарп і Сіменс? ---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ---------- упс, джерело не вказав http://ru.wikipedia.org/wiki/Сотовый_телефон#.D0.98.D1.81.D1.82.D0.BE.D1.80.D0.B8.D1.8F
Ну це ж аматорство, ваше гугліннє. Поверніться трохи назад по дописам, я казав що мало придумати, треба запустити на ринок. Америку Христофор Колумб відкрив чи вікінги? Як варіант змотати всі ваші агрегати ізолентов - і будете мати готовий АйФон, недорого.
ви вже по третьому колу певно заходите ми все зрозуміли. Айфон - найліпший сенсорний смартфон бо це перший сенсорний смартфон, який запустили на ринок
Очевидне точно не буду розказувати, є культові речі, які неможливо замінити механічним копіюванням. А на хлопський розум все правильно: "Маю 800 гривнів, піду куплю тово... смартфона".
та є в мене гроші на айфон, він просто тих грошей не коштує а якшо ви купите си смартфон за 800 гривнів, то я вас розчарую, від смартфона в ньому буде хіба назва ---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ---------- нє, мені треба великий екран, щоб було зручно форум читати і модерувати Ну і залізо у вашому слабоньке, а в моєму двоядерний проц і багато вбудованої пам"яті
я теж узагальнено. Ви узагальнюєте що айфон не купують бо не мають на нього грошей, а я узагальнюю, що крім цієї є ще досить причин не купувати айфон
планшет в кишеню не запхаєш, він тендітний, і телефонувати незручно от планшети - це поки для мене терра інкогніта, я досі не розумію нафіга вони потрібні. Певно така сама історія як у вас зі смартфонами.
Я взагалі ні разу не сказав такого, гроші тут взагалі ні до чого. Гроші люди не шкодують на культові речі. Картина Енді Ворхола - це кавалок паперу, з накатаним валиком малюнком, він навіть тратив на них мінімум часу, чому люди віддають за них великі гроші? ---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ---------- Amazon Kindle 7 дюймів, в кишеню можна запхати, зовсім не тендітний.
ну настаящій адмін ---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ---------- тоді першим ділом тре вияснити різницю між просто телефоном і просто смартфоном
препрошую, не розуміюсі на тому, але хіба Kindle - це планшетний комп"ютер? По-моєму це звичайна читалка
Kindle Fire - по задуму виробника читалка з трохи розширеними функціями. Але в нас як водиться навчилися його прошивати на Андройд 4, виходить повноцінний планшетник. Я думав ви вже вияснили, раз уже вибрали.
але 7 дюймів то полюбому перебор, навіть якби з того кіндла можна було телефонувати 4.3 оптимальна діагональ, ну може ще 4.7 , а далі то вже лопата