якщо це дійсно так, то це суттєвий аргумент на користь тієї моторолки Навіщо платити в 3 рази більше за Айфон, якщо є дешевший клон
ну відмінності між чері і фордом я бачу, і чому дешевше розумію а от у випадку з айфоном і конкурентами - ні
А я бачу. І ніхто не називає конкретного конкурента, завжди у множині. Називається Кличко - чемпіон світу, але завжди повно охочих вийти з ним на ринг. Ще можна привести в приклад вічних конкурентів - Нікон і Кенон. Наче все однакове, включно з якістю знімків, але береш в руки Кенон - якась пластмаска, береш в руки Нікон - і зовсім інші тактильні відчуття, ти взяв в руки РІЧ. Не говорячи про те, що уже говорили. Як виглядала Моторола до АйФона? Де був Андройд до MacOS?
Ну, якщо йдеться тільки про те... Можна носити сумку-копію Віттона, і не розуміти, а от коли маєш нарешті оригінал - то потім доходить. )
щось вас не туди несе. це не телефон-копія. Це просто сенсорний смартфон. Називати всі сенсорні смартфони копіями айфона - це те саме, що всі чотириколісні автомобілі з двигуном внутрішнього згорання називати клонами мерседеса ---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- ну і шо? до айфона не було, після айфона є. Далі що?
Не далі, а спочатку. Ви собі купуйте шо заманеться, але лідери задають стандарти і завжди будуть якісь Моськи гавкати на слона.
Точніше Моськи будуть гавкати на всіх навколо свого улюбленого Слона Не допускаючи, що більшості потрібен не Слон з його заслугами, а просто сучасний якісний функціональний смартфон. А їх, слава Богу, не лише Слони виробляють
Ви не хочете мене розуміти. Заслуга - це розробка. Мені смартфони не потрібні, я їх не переношу. Я поважаю інноваторів і дизайнерів, а не перекупників і плагіаторів.
Бо смартфонами для вас всі на одно ліцо, ви не знаєтеся на предметі даної розмови. А новаторів і першопрохідців поважають напевно усі, це не обговорюється. Якщо мене спитають, хто найвидатніший ІТ-новатор кінця 20, початку 21 століття, я скажу, що Джобс. Але тільки повага до Джобса це одне, а вибір смартфона для особистого користування за власні зароблені гроші - геть інше. Так само всі поважають Генрі Форда, який безумовно був видатним автомобілебудівником та новатором, але це не заважає людям купувати фольцвагени і тойоти