Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. Zeze

Zeze Well-Known Member

Дурацьке порівняння, вам має бути соромно. Це як в Росії громадянин зажопінска скаже що майдан тримається на гроші США і всім в день дають по 300 грн. Одноміщани його підтримають (як ті, що плюсанули ваш коментар), а адекватні люди з нього посміються. Робіть висновки, або приведіть хоч один аргумент в свою користь. Бо як кажуть на словах ви лєв толстой, а на ділі...

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Реєстрація еппл айді займає від сили 20 хвилин (15 з яких людина-аутист яка пише по буквах буде записувати відповіді на 5 питань на листочок, щоб не забути). Картка прив’язується в дві хвилини, якщо проблеми з цим - це проблеми рівня надання послуг вашого банку, або заблоковані трансфери в інтернеті. Щоб не прив’язувати картку достатньо всього лиш спробувати купити (скачати) безплатну гру/програму/музику/відео.

Та і 2014 рік надворі, у вас інтернет діалапний? Хоча з ним би і то швидше скачало тих 20 мегабайт :)))

Айфон (надалі апарат) офіційно в Україні не продається, абсолютно. Але такий магазин як Цитрус відвалив купу бабла людям, які дали на айфон українську сертифікацію (нагадую - офіційно айфон не продається в нашій країні). Якщо це айпед, то офіційним ріселлером з офіційною гарантією в Україні являється Comfy і MOYO. Це означає, що якщо у вас зламається айпед не по вашій вині (ну там вайфай перестав працювати) то вам замінять на абсолютно новий, як це роблять в США, Європі і інших країнах. Тільки ціна між ними і баригами являє собою декілька тисяч грн, зате гарантія.

Ще один типічний приклад люмпена, який пробує завести літак на основі знань управління жигулями :)))
    А щодо бесплатності - рівень аргументів у вигляді "купив авто, так тепер і за бензин ще платити щоб їхала?!! Вот !@#$%" :)))

А якщо б ви припинили істерику, то б глянули що є розділи з безплатними програмами та іграми. А на Андроїді (ваш гнусмас) ціни переважно більші навіть за контент в деяких випадках ніж в Айтюнс Сторі.

А халявне добро воно на 4пда, з гуглплея ти нічого лпатного не скачаєш і не поставиш. Для еппла є джейлбрейк, тільки гарантія давай досвіданія ;)

• Подобається Подобається x 2
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

“війна” еппла і самсунга нагадує “війну” між кока-колою та пепсі
    -- одне і те саме
    -- майже з однієї бочки
    -- різні обгортки
    -- трошки відрізняється ціна
    -- один одного обс*рають
    -- завжди є фанати, які з піною у рота будуть доводити, що, одне ліпше за інше
    епплодрочери вважають самсунгозадротів ніщебродами, самсунгозадроти вважають епплодрочерів лошаріками -- незалежно від того, що вартість може бути однакова

• Подобається Подобається x 5
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну, все так і є, крім твердження, що це одне й те саме. Кардинально різні продукти, різний підхід, різна філософія, різний маркетинг. Через те і срачі :)

• Подобається Подобається x 1
  4. yasam

yasam Well-Known Member

я тут тільки одного дрочера бачу, який вживає це слово підозріло часто

5. sani

sani Well-Known Member

ну от не подобається мені коли за мене маркетологи рішають, як мені використовувати телефон і що туди записувати...

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

То Ви про епплівських?

А у випадку самсунгу вирішуєте Ви?

7. MARTINI

Взагалі, в тому руслі, у яке перейшла дискусія, не зовсім коректно говорити про саме протиставлення Епл-Самсунг. Тут скорше має мова йти про Епл (ІОС) проти Андроід. Адже ІОС=Епл, а Андроід - це відкрита платформа, яка використовується багатьма брендами, Самсунг, ЛЖ, Моторола, НТС, Леново ітд ітп. У кожного бренду є флагмани, які можна вважати конкурентами Епл

8. Bambook

Bambook Persona non grata

Я так розумію, ви телефонами не користуєтеся?

9. sani

sani Well-Known Member

і не тільки у самсунгу, на всьому андроїді
    хочу як флешку, хочу як роутер, хочу як телефон, хочу як мп3 плеєр чи як файлозборнік фільмів, чи як смартТВ і тп чого тільки душа забажає.

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а ще купу комплектуючих для епла виготовляє самсунг)
    та й патенти там якісь підозрілі
    йди проспися))))

11. MARTINI

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

санкції?

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Apple вирішила накласти свої санкції на росіян:))) Це ж удар нижче пояса)))

15. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Епл треба спробувати аби зрозуміти що це твоє, самсунг конкурент айфону і планшетам, майкрософт віндовс клнкурент мак ос, андроід , віндовс 8, айос і так .д

Загалом епл для творчих людей, таке собі закрите коло, вони мали своі 10% ринку і це їх влаштовувало. Після виходу на ринок ай девайсів пішла велика хвиля бажаючих приєднатися до цієї системи, більшість залишилась, інші повернулись до конкурентів, але той хто відкрив для себе світ епл а також їхню еко систему де усі пристрої між собою доповнюючі вже мабуть ніколи не повернеться на віндовс і так.д

По грошах епл в деяких категоріях дешевша від конкурентів, тому міф що епл це дорого і для тих хто прагне хизуватись давно пав в минуле.

Якщо порівнювати з авто то це сегмент бізнес, тобто мерседес, можете взяти старий айфон і він далі буде служити вам вірою і правдою.

16. MARTINI

старих айфонів не купують.
    навпаки, коли виходить нова модель, всі відразу беруть кредит або продають нирку і купують новий айфон! )

galaxy SIII

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А куди діваються старі?

18. MARTINI

віддають батькам і бабусям

galaxy SIII

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще м не видів бабусі з АйФоном.