Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. sani

sani Well-Known Member

В Англії ти платиш 15-20 фунтів на місяць і маєш безлімітний інтернет 3G, 3000 СМС і 300хв на всі номери! а і + будь який тел. в подарунок(будь то іфон чи самсунг, і все нової моделі) Рік покористувався, і знову поміняв. АЛЕ ЦЕЙ ТЕЛЕФОН ЗАЛОЧЕНИЙ ПІД КОНКРЕТНОГО ОПЕРАТОРА, ТОМУ 2-х сімочних ВОНИ ПРИНЦИПОВО НЕ ПРОДАЮТЬ!!! Маркетінг, детка! Хочеш безкоштовно - на бери вибирай любий, але залочений тільки під нас!

Як би мені подарували новий топовий іфон чи самсунг в нагрузку то тих 15-20 фунтів, що я і так трачу на звязок, я б теж не відмовився! Тому там змісту телефони купляти нема, їх там на контрактах роздають!

Але навіть якщо ви не хочете контракт, а хочете просто купити тел. то там нема магазинів з телефонами, там телефони продають(якщо на пріпейд) тільки фірмові магазини від операторів, і всі ті телефони обов"язково ОДНО сімочні і залочені під конкретного оператора! але тел. дешевші ніж у нас..

А якби там оператори писали великимми буквами НУЛЬ і мілким шрифтом під кнопкою HIDE конські тарифи! І НЕ ДАРУВАЛИ БИ тел. (у нас не дарують!) і люди самі були би змушені купляти тел. то купляли би так як в нас - двосімочні!

Подивись на модельний ряд LG - перш ніж щось стверджувати! і HTC теж подивись! А гугл телефони не робить ВЗАГАЛІ, для нього їх складають спочатку самсунг, тепер LG.

наприклад?

2. prius

prius Well-Known Member

Іфон йшов вперед до моделі 4S,зараз він тупцює на місці,подивимось що буде далі

• Подобається Подобається x 1
  3. Zeze

Zeze Well-Known Member

Наркомани атакують.
    епловські процесори клєпає самсунг на своїх заводах. По вашій примітивній лозіці А7 це не епловський проц, а самсунгівській? :)) Ой школярі школярі.

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ----------

Аргументи?

4. yasam

yasam Well-Known Member

Зюзя, заспокойся, зараз не до тебе і не до твого айфона.

• Подобається Подобається x 3
  5. sani

sani Well-Known Member

6. Vedun

Vedun Well-Known Member

ти ж сам його провокуєш. закрийте тему.

• Подобається Подобається x 2
  7. sani

sani Well-Known Member

чим? тим що написав що в європі телефони "дарують", тому там 2-х сімочних нема...

8. Vedun

Vedun Well-Known Member

Сані я повторюсь ти сам провокуєш. Я давно хотів закрити тему але ж ні, тобі треба провокувати дальше Зезе.
    Тому ти не кращий за нього.

П.С. Повторне прохання закрити тему. При бажанні можна відкрити 2 частину.

9. Zeze

Zeze Well-Known Member

Після того як ЗМІ пошири слухи про iWatch, самсунги на швидку руку склєпали уродський Samsung Galaxy Gear, який треба заряжати двічі на день з мєрзкого пластіка, практично відсутнім зоопарком софта і підтримкою декількома обмилковими смартфонами. Чудо дістало звання одного з найгірших продуктів 2013 року через надзвичайно низькі рейтинги і височезного проценту повернення "товару".

Але ніяк не вгомоняться, на цей раз маркетологи з інженерами рішили скопіювати "розумний браслет" JawBone Up, назвавши Samsung Galaxy Band. Тільки гляньте як це чудо показуватиме дані:

Руку потрібно практично виламувати, щоб переглянути дані. Результат: знову засміяні на весь світ. Не дарма самсунг уже давно називають shamesung, оскільки не можуть зробити абсолютно нічого, не "скопіювавши" як ідею, так і дизайн.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чимось нагадує репортажі Кісільова :)))

• Подобається Подобається x 4
  11. Forpost

Forpost Стоїк

долбане надкушене япко,хто рінгтон свій ставив? тільки реестрація зайняла півтори години ,бо хтіло банківську карту,"Аднакласніки!" качало цілу ніч ..... хто ту мля хвалив ту фігню? апарат ліценційний тілько з магаза

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Може проблема в аднакласніках? :)

13. Forpost

Forpost Стоїк

Проблеми є і то великі ,по перше в рівні інтуїтивності: Япко уступає Гнумасу в два- три рази,япко не привязане під постсовєтського юзера на території Екс-СИСИСИРИ.Що найбільше роздражає- все платне, на хера мені дівайс, який я не можу юзати безплатно? я вже раз заплатив в магазі...ПиСи далі буде

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

А нах було купувати?

Доречі, помітив шо в Києві айфонів дуже багато в "середнього класу", бо в нас в провінції в живу бачив айфон хіба один раз в "дружини бізнесмена" :mocking:

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Головною проблемою, коли я вперше сіла за мас - я все робила так, як у віндоуз.

Коли я почала користуватись самсунгом - для мене було абсолютно все нелогічно (перед тим я користувалась нокією). До речі, і зараз не можу зрозуміти, чому, коли я натискаю на перегляд пропущених двінків, то він мені пропонує подивитись на передостанній пропущений дзвінок, не актуальний список.
    О так. Це велика проблема для нього. )
    Гм. Не пригадую, щоб шумік щось купував.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Жінкам такого не говорять :mocking:

17. Un.Known

Не в нашій сім’ї. )

18. MARTINI

- Кохана, я тут купив аднакласнікі на апсторі!
    - Твій спакований чумайдан вже в коридорі

19. Un.Known

Аднакласнікі були б останнім, що шуміку в голову б прийшло купити.

(А що, їх тре купувати? Це ж яким фанатом тре бути, аби купувати аднакласнікі для телефону...)

20. MARTINI

але ж прийшло б! :)
    там, якшо по-чесному, ну тіпа по-європейському, то все треба купувати :)

а де твій аватар? :)