Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. sani

sani Well-Known Member

в мене до компутера теж УПС підлючається, але це не зробить з нього ноутбука ;)

а для чого витрачати гроші у пусту? ви любите платити 15 грн за хв.? я не люблю, тому купую за 2 євро місцеву картку і користуюсь нею, жеби знали, дуже зручно! а на зекономлені на трафіку гроші я краще жінці і дитині одягу в європі куплю ;)

ага, і на ферарі навоз возити? ну на що хватило грошей на тому і возити?

Треба з розумом до всього підходити. Але Іфонофіли тільки говорять, ти не любиш іфон бо на нього не хватає грошей, а при тому що самі продають нирки чи кредити беруть, щоб його купити... Я тим не переймаюсь нащастя.

Якщо мені треба навоз возити куплю бобіка з кузовом...

і з чого ви взяли що грошей не хватає? грошей не хватає у тих людей які їх не вміють тратити чи тратять на понти!

2. Vedun

Vedun Well-Known Member

Дочкин Айфон мені обійшовся в 2000грн. Я не знав що моя здорова нирка так мало коштує. Якраз кредити пропонують на Гнусмаси в кожному пересічному магазині)) а Айфони люди купують відразу і за готівку.
    Тобто ви признаєте що Недогризок це аналог Ферарі а Гнусмас це аналог Бобіка?

3. sani

sani Well-Known Member

я кажу що для кожної роботи треба відповідний інструмент. А бобік і ферарі то як приклад, а не аналог!
    є спец техніка, яка на порядок дороща ферарі - оце може бути аналог ;)
    мій самсунг мені обійшовся майже в 2-чі дороще ;) але я ж не кажу що вам грошей бракує на якісний телефон...

• Подобається Подобається x 1
  4. Vedun

Vedun Well-Known Member

Так я ним і не користуюся) Тобто ви визнаєте що Гнусмаси дорожчі за Недогризки і відповідно

5. sani

sani Well-Known Member

я визнаю що на кожен товар - свій покупець.
    І не треба нікому нічого доказувати і розказувати про іновації, технології, нехватку грошей і тп... у кожного своя голова на плечах. Одні вибирають дизайн, а інші технології ;)

6. Vedun

Vedun Well-Known Member

Тоді вважаю що варта закрити цю тему як таку що вичерпала себе. А якщо виникне бажання знову поговорити про протистояння - відкрити другу частину.

7. sani

sani Well-Known Member

чекайте, я ще всетаки чекаю що зезе мені іфон порадить якийсь...

8. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ну це те саме що я би просив Вас порадити мені який Гнусмас на базі іОС, тому що мені потрібен аппарат саме на цій системі, інша мене не влаштовує.

9. sani

sani Well-Known Member

ну це тільки тоді коли іос вміє робити щось таке, що андроїд не вміє ;) а так змісту?

10. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ну для мене є зміст і раз є така вимога, то вона мені потрібна. То як порадити Гнусмас на базі іОс?

11. sani

sani Well-Known Member

що може такого іос, чого неможе андроїд?

12. Vedun

Vedun Well-Known Member

Мене не влаштовує саме андроїд, тому потрібна саме іОс. То як порадити Гнусмас на базі іОс?

Сані на вашу особисту думку де більше дир в Андроїді чи в іОс?

13. sani

sani Well-Known Member

більше дир в ламерах! де є ламер, там і дира!

14. Vedun

Vedun Well-Known Member

тобто ви в андроїді позатикали всі дири? Адже ви ж не ламер?

15. sani

sani Well-Known Member

Vedun, 2 сторінки назад я писав:

16. Vedun

Vedun Well-Known Member

Питання стосувалося саме телефона а не карти. Тому потрыбна іОс як менш дирява. То як порадити Гнусмас на базі іОс?

17. sani

sani Well-Known Member

тобто дирява? що ви хочете захистити?
    От в мене один знайомий користувався блекбері бо свято вірив, що блекбері має захист(вони там криптують повідомлення і тп) але відсилав пошту через безкоштовний мейл сервіс...
    Тобто щоб комусь залізти в його пошту не потрібно ламати його блекбері, достатнь просто взламати його ящик на тому сервісі.

Чи про які ви дири говорите? про підслуховування тел. дзвінків та СМС, тут також не треба ламати телефон, достатньо взламати оператора, або відправити їм міліційний запит чи тп...

і тут байдуже чи у вас блекбері чи іос чи андроїд чи якась інша ос...

18. Zeze

Zeze Well-Known Member

Мені здається сані це просто охоронець з Сільпо який тут пробує аргументувати в режимі дитячого садіка - айфон двохсімочний і батарея що знімається :))) Такий мотлох ні гугл, ні елджі ні еппл не випускають, а тільки гнусмаси і китайці, в яких давно проблеми з головою і юридичними позовами.

Я не знаю як можна мати настільки вузький світогляд і не розуміти елементарних речей. Це все, як тут розпинаються ромки, винуватий совок - все має робитись через одне місце. Замість двох кліків - 5, бо це Андроїд і ти тут зможеш налаштувати все, оскільки із коробки продається недороблений в плані юзабіліті продукт. Це як купити девятку де газ на ручніку, поворотніки на педалях, а тормоз в бардачку :))) Зате деталі дешеві і дуже ремонтопригодна, не те шо забугорні тачки п окосмічним цінам :)))

---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

Вот скажіть, сані, чому в розвинутих країнах (не рахуючи рашки і ко) продаж двохсімочних телефонів рівень нулю, зате в УКраїні і Росії у всіх по два-три телефона двохсімочних? Хватить у вас логіки і мозгів щоб дати аргументовану відповідь на таке просте питання? :)))

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

І трішки офтопу - тут недавно хвалили нексус 5 по начинці і ціні, давайте розгребемо що являє собою цей нексус 5 з чистими аргументами (ніякої клоунади я в сані).
    1. Ціна - субсідійована, тобто всюди дорожче чим в гуглплеї, в деяких країнах було по 600 баксів.
    2. Камера. 8 мегапікселів. В айфоні 5ес також 8 мегапікселів. Але тільки такі люди як сані думають що різниці немає, а насправді:
    Ще питання по камері? Будь-який обзор і чітко показується, що камера в нексусі повний отстой.
    3. Аудіо - одна з найбільших проблем 5-го нексуса. Звук настільки паршивий як на моно-динаміку, так і через аудіо-вихід, що кіпіш в інтернеті неймовірний. Більше тут: http://www.digitaltrends.com/mobile/nexus-5-problems/
    4. Відео - паршивий автофокус. Дивимось обзор:
    http://youtu.be/Qp6clWG-b5c

5. Запис звуку з мікрофона зі страшними шумами. На початку відео що вище.
    6. Камера вилазить із корпуса, тобто качається сам смартфон, коли ставиш на "спинку".
    7. Паршиві кути огляду - чуть повертаєш смартфон і чорний стає світлосірим (нексус 5 знизу):

8. Фіча - при нагріванні частота прцоесора автоматично знижується - тормоза.

Тобто телефон на трієчку. І ціна йому максимум 3000 грн.

Останнє редагування: 28 лис 2013
  19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Зезе, адресу відео треба брати звідси

20. Zeze

Zeze Well-Known Member

Всьо, пофіксав :)

а де твій аватар? :)