Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. yasam

yasam Well-Known Member

Про Теслу не чули?

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

3. yasam

yasam Well-Known Member

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

то ті шо щодня в новинах про пожежі?

5. MARTINI

6. Zeze

Zeze Well-Known Member

Доречі самсунг оштрафували на $290 мільйонів за порушення патентів:

Тобто корейці настільки наглі, що навіть свої суми компенсацій придумають.

7. sani

sani Well-Known Member

зюзя, порадь іфон!

• Подобається Подобається x 1
  8. Vedun

Vedun Well-Known Member

+телевізор , поводиря і охоронця. Що ще має бути в цьому комплекті? Айфон тим і добрий що всіх тих збочень немає.

9. sani

sani Well-Known Member

то нокія 1100 тих збочень немає, а іфон Джопс в першу чергу презентував, як 3 в одному широкоформатний програвач з сенсорним керуванням, революційний моб. тел. і інтернет комунікатор - тобто як ви кажете збочення в нього були закладені від першої моделі... це не просто телефон, чи не просто плеєр, чи не просто комунікатор а 3 в одному, на той час.
    Але технології не стоять на місці і на сьогоднішній день потрібно усе вище мною перелічене, в сучасних смартфонах. А якщо, так як ви кажете без отих збочень - то нокіа 1100 з ліхтариком ;)

10. Vedun

Vedun Well-Known Member

Мою малу наприклад її четвірка влаштовує на всі 100%. Навіть пятірки не хоче. На питання а може тобі двух карточний, відповідь - мене мій тарифний план влаштовує, на холери мені ще одному оператору платити.
    З вайфаєм в неї проблем немає вона ж не зблчується на телефоном щоб роздавати вайфай а якраз конектиться до нету при допомозі вайфая.

При потребі вона може поставити допоміжну батарею на телефон. Питання а для чого витягувати ту батарею яка там стоїть?

Сані якщо вам потрібні ваші забаганки то користуйтесь вже навіть не корейцями а китайцями і дешевше і понтів більше( ой наворотів). Тільки врахуйте те що Самсунг з новим захистом скоро наплодить цеглинок, так що можна буде хмарочос побудувати, адже основна їх мета не задоволення потреб клієнта а нажива великої кількості бабла.

11. MARTINI

Vedun, слухайте, Ви вже про свою малу з четвіркою повторюєте третій раз. Але хоч раз уявіть собі, що в когось можуть бути інші потреби і задачі, ніж у вашої малої. От я вважаю, що функція точки доступу досить корисна для телефона, коли треба наприклад з намету в горах вийти в інтернет комп"ютером. Або двома компами, чи компом і телефоном, в якому нема моб інтернету... Сам час від часу ту функцію використовую.

• Подобається Подобається x 2
  12. sani

sani Well-Known Member

мою 78 літню бабулю простий тел. навіть без wi-fi влаштовує. Вона навіть смс-сами не користується. Хоча в свій час активно використовувала бездротові праски...

мою бабулю теж її тарифний план влаштовує, 40 грн на рік, і по 3000хв в місяць... але вона ж не знає, що таке роумінг.
    моя бабуля wi-fiєм взагалі не переймається, вона навіть не знає що то таке!

коли їдеш кудась де немає резетки, щоб не махатись з купую девайсів, дротів і тп... а так дома зарядив парочку, потім витяг сівшу батарею і поставив заряджену і маєш ще день активного юзання! але я знаю ваша мала і так користується, а моя бабуля взагалі раз в тиждень заряджає!

я ж ті вимоги не просто так написав, я ними керуюсь при виборі телефону, бо МЕНІ (а не моїй бабулі чи вашій малій) таке потрібно, це основні вимоги, які мені потрібні для роботи!

13. Vedun

Vedun Well-Known Member

Сані я за вас радий що ви вирішили свої проблеми за допомою Гнусмасу.

Чому приводжу приклад з малою? Поясню.
    Я користуюся на дани момент СЕ, дружина Гнусмасом, дочка Яблоком інша нокією. Якщо в мене постане питання вибору між Гнусмасом і Яблоком я б вибрав яблоко з так званими його недоліками)), і повторюся кидайте свій Гнусмас купіть собі Китайфон 4х карточний з двома батерками в комплекті за 100у.е з всіма можливими наворотами і буде вам щастя.

14. prius

prius Well-Known Member

Вічні сутички фізиків і ліриків:):):)

15. sani

sani Well-Known Member

Vedun, тикніть пальцем на модель - тоді поговоримо, а так то все пуста балаканина, так само як і zeze(круче бо круче)!

а я маю самсунги, нокії, іфони... і в мене не повстає питання вибирати між тим і тим, в мене є список потрібних тех характеритистик, хто підійшов тим і користуюсь! а не модою, "дизайном", престижем, маркетингом... і тп

16. Vedun

Vedun Well-Known Member

Сані повторюся те що ви назвали чуть вище перевагами, особисто я вважаю недоліком, але при тому я при оцінці Гнусмаса і недогризка, я теж користуюся особистим враженням

З іншої сторони чітко розумію що не стало Джопса і фактично Недогризок закінчив свою кар"єру.

17. yasam

yasam Well-Known Member

Сумніваюся

18. Vedun

Vedun Well-Known Member

Будуть продукувати гаджети з тими напрацюваннями які були намічені Джопсом але якихось революційних новинок я не передбачаю. Вс буде зводитись до банальних Самсунговських(тонше, триваліше)

19. sani

sani Well-Known Member

що, наприклад, недолік?
    - 2 карточки замість однієї? коли ти можеш подорожувати і вставляти різні карточки і не таскаючи з собою ще телефона, і не переплачуючи по 15 грн. за вхідні у роумінгу?
    - можливіть просто витягнути і вставити новий аккумулятор коли твій здох?
    - чи можливість не тільки приймати wi-fi, але й роздавати його?
    - чи непогана камера щоб сканувати документи, чи фотографувати поточні події, це недолік?
    - 3G і GPS - недоліки????

Vedun, я щось вас зовсім не розумію...

20. Vedun

Vedun Well-Known Member

Якраз те що ви перерахували я особисто вважаю не потрібним для себе набором і тому вважаю недоліком. Так зрозуміло? Переконайте мене у зворотньому.)
    П.С Малеча має зовнішній додатковий аккумулятор на випадок "здох".
    п.с2 На рахунок другої карти для роумінгу. Якщо в вас немає грошей оплачувати свій трафік то я вам їх не дам, заробляйти більше, а якщо все ж грошей не хватає то я вже рокомендував Вам купити Китайфон з двома АКБ(деколи і більше дають в комплект) з усіма можливими наворотами( читати понтами) і зі всіма можливими проблемими)

Кожний користується тим телефоном на який йому хватає грошей.

а де твій аватар? :)