Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. sani

sani Well-Known Member

А вихід який? Платити ще 20$ невідомо за що?

Невже не можна преконатись у ліцензійності даногоипз по с/н і дати безкоштовно скачати дистрибутив?

• Подобається Подобається x 1
  2. Vedun

Vedun Well-Known Member

А ми жаліємся на бюрократію в нашій державі. А вона всюди що в США що в Кореї.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тут хтось сильно переживав за завищені ціни на андроїдні флагмани...Недавно вийшов новий Нексус 5 за 350 ує. Цілком демократична ціна, хіба нє.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Якось мене ті нексуси досі не вражали... Грубе, важке, на екран після Самсунга взагалі дивитись неможливо...

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Покрутив в магазині Нексус 7, то він мене таки вразив...Екран афігЄнний, швидкодія теж фантастична, от тільки цінять в 4000 грн.Зовсім здуріли, в гугл плей такий 1800, правда з УКРАЇНИ не замовиш, а в наших інтернетах біля 2300.

6. Zeze

Zeze Well-Known Member

Камера не сильна, якість фоток так собі. Батарея довго не тримає. Розмір не всім підійде.
    Ця ціна за 16ГБ, вільно десь 13 - за пару днів забється. 32ГБ - 400 баксів + податки штату.

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

Який флагман, така і ціна. :)

7. sani

sani Well-Known Member

Google Виграв Суд З Книжковими копірастами З Приводу Копірайту

Прецендент є, а тепер оцифровуєм в mp3 "на благо суспільства" !!! :)

8. Zeze

Zeze Well-Known Member

Тема вроді samesung vs Apple. Навіщо офтопити?

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви вже його протестували, чи може хоча б подивились 5-10 детальних оглядів?

10. sani

sani Well-Known Member

Hyligan, На таких коментарях особливо помітно логотип Apple що яскраво світиться. На лобі у коментатора... він його сліпить, що той аж нічого за ним не помічає... не звертайте увагу ;)

11. Vedun

Vedun Well-Known Member

Я згідний з тим що тему протистояння пора закрити, а знаючим відкрити тему "Андроїд" і постити все що з ним звязано.

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Є вже тема про Андроїд:)http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=60774

13. Zeze

Zeze Well-Known Member

Оглядів 10 точно дивився - зе верже, енгаджет, некствеб, анандтек, гізмодо і так далі. Ну і друзі знайомого забугром (який має четвертий нексус і кількість проблем з ним довела до відсилання в США і заміну на новий) говорять що 5-й непоганий за свою ціну, але камера нікудишня абсолютно (вони собі купили єслі чо)

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

Не знаю що вам там відсвічує, але принаймні я завжди привожу чіткі факти, оскільки люблю конструктивний діалог, а не висосані з пальця і нічим не обгрунтовані аргументи, а точніше домисли.

14. sani

sani Well-Known Member

Любитель фактів, порадь мені іфон, я вище писав вимоги:

без домислів, тільки факти, я написав свої вимоги, давай факти!

15. yasam

yasam Well-Known Member

Айфономани переконані що не буває поганих айфонів, а є лише занадто вимогливі юзери.

16. Vedun

Vedun Well-Known Member

Sani а що Вы скажете на рахунок Samsung KNOX? Ще трохи і халява закінчиться ))

П.С. тут стаття http://www.mcrf.ru/forum/showthread.php?t=35117
    П.С.2 Обережно багато букв))

17. sani

sani Well-Known Member

Vedun, я знаю приказку "На каждого мудреца, достаточно простоты" - соціальну інженерію ще ніхто не відміняв. І який би захист не ставили завжди знайдеться, як його обійти, як не в лоб то збоку :)

Наприклад - який би захист на вашому смартфоні не стояв завжди можна вкрасти номер або зробити дублікат сімки і тут ніякийй захист на телефоні не допоможе :sad:

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну справедливості ради треба сказати що айфонів таки поганих не буває...Як не крути а це техніка топ-рівня.

19. yasam

yasam Well-Known Member

Це техніка презентабельна, але зовсім не технології майбутнього.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Технології майбутнього вони в майбутньому :mocking: Але вони народжуються зараз, і народжуються в конкуренції між аплом і андроїдом а від цього споживач тільки виграє. Не здивуюсь якщо через рік два смартфон який на порядок буде переважати існуючі зараз можна буде купити за 100-200 ує.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)