Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. Vedun

Vedun Well-Known Member

Мене і дві четвірки цілком задовільнять, хоча як на мене достатньо четвірки і дешевого телефона аля Самсунг для іншої картки.
    Це для продвинутих юзерів, але зазвичай користувачі за висловом Сані - ламери.

2. sani

sani Well-Known Member

у андроїда дуже зручно всі контакти в гуглмейл зберігати... тоді нічо не загубиться ;) можна тел. хоч що дня міняти :)

кожен день таскати з собою дзеркалку якщо ти не профі фотограф - збочення, а цікаві кадри, особливо якщо ростуть діти у домашній альбом легше і швидше на тел. 10*15 цілком нормальні фото виходять.

в Україні 3Ж майже нема, а закордоном - 3-4 планшета-ноута цілком нормально працюють, в "походних" умовах

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я б не сказав, андроїд, як я розумію, прив"язується до гугл-акаунту. Коли включаєш новий смартфон, перше шо він в тебе питає - твій гугл-акаунт. І коли ти залогінився, то прилітають по-перше всі контакти, а по-друге всі програми які ти інсталював з плей-маркету на свій попередній смартфон. Тобто це все по замовчуванню, не треба ні в чому роздуплятися. Ось я вчора "обнулив" свій самсунг, скидався до заводських параметрів. То після логіну в гугл-акаунт навіть залишилися різні рінгтони, прив"язані до різних контактів :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ну ніхто вас не відмовляє від своїх телефонів. Вам зручно ними - користуйтесь на здоров"я. Але не переконуйте, що вони найкращі. В любому телефоні є свої плюси і свої мінуси. Вам подобаються плюси і мінуси ваших телефонів - ваше право. Моїй дитині подобається іОс з її плюсами і мінусами - її особисте діло.

5. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Apple forever :rock:

6. sani

sani Well-Known Member

так от якраз і нас чомусь переконують що
    а всі іншо то його сірі копії і нічого кращого за нього нема

7. Vedun

Vedun Well-Known Member

І кожен буде по своєму правий. В кожного з нас є своя думка, яку ніхто не буде міняти не зважаючи на жодні доводи. А це перелив з пустого в порожнє. Тобто не залежно хто які доводи приведе всі залишаться при своїх позиціям, бо так всім зручно.

8. MARTINI

Ну чому ж? Я наразі не маю жодного досвіду користування іфоном. Може мені колись його подарують і він мені сподобається :)

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я тобі того не бажаю. Після користування яблучними продуктами виникає залежність. )

10. Vedun

Vedun Well-Known Member

100% - як би сказали деякы дописувачі - зомбування.

11. MARTINI

сказала б чесно - зажала подарувати іфон

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Буду багата - подарую. ) Поки що багато різних особистих потреб. ) (Шуміку треба новий аймак купити...)

13. MARTINI

розумію...

• Подобається Подобається x 3
  14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А от в мене на айфоні вібро то працює, а то більшість часу не працює.
    Причому брав його нулячим з магазину, і так було з першого ж дня. Відправляв раза два на провірку, і на хфірму відсилали мало не в сіліконову даліну - нічого не змінилось.
    Та я і плюнув, телефон ітак службовий, та й на такі дрібниці увагу не звертаю. А загалом задоволений.
    Мав і той Самсунг Нексус, то айфон якось всетаки приємніший, хоч батарейка задовбує.

15. Zeze

Zeze Well-Known Member

В епплів все бекапиться в iCloud. Андроїду до рівня айклауд рости і рости (саму ідею айклауда вони, тобто Гугл, і копіює). В додачу Андроїд втіхаря від своїх користувачів шле всі Wi-Fi паролі на сервери гугл.

Ще новин про корейців — SAMSUNG найбрехливіша компанія в світі - оштрафували на 340 тисяч доларів за брехливі коментарі і відгуки про свої і конкурентні продукти. І це при тому що ще не встигли затихнути скандали про бенчмарки. Азіати в свому стилі.
    Так і є.

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

У вас дійсно не все гаразд з головою. Є три офіційних моделей в продажі (не рахуючи інших моделей б/у). Якщо вам не потрібно 64-бітного процесора (забобонний мабуть якийсь) то є інші моделі. Не підходить - вперід за китайським чи корейським пластиковим барахлом.

А перерахуєте який простих і логчних функцій в айфоні немає? Мабуть вбудованого телевізора, як це в китайських побратимів з висувною антеною? Інакше я вкотре впевнений що ви не можете нічого, окрім наглої безсовісної брехні.

• Подобається Подобається x 1
  16. yasam

yasam Well-Known Member

sani,

17. sani

sani Well-Known Member

Зезе, Я вже перераховував, ЧИТАЄМ УВАЖНО!

18. Zeze

Zeze Well-Known Member

Утішай себе. Спригнув зі всіх питань, не привів ні одного факту (підтвердженого де-небудь) і нічого не відповів на приведені мною факти.

Дитячий садік на львівському форумі.

19. sani

sani Well-Known Member

от ще один "прикол" про авторські права... мікрософт відзначилась!
    є старенький ноутбук самсунг(куплений між іншим за > $1000) на ньому йшла предвстановлена ОС Windows Vista. Серійний номер з віндосовською наклейкою на ноуті є.
    Він працював вірою і правдою років зо 5... і ось вінді настав гаплик(ну переустановка вінди то як розморозка холодильника! Помагає але не надовго. )
    Треба переустановити вінду, а вся біда в тому що диск з дистрибутивом пошкоджено, він не читається... і його втрачено.

Тому тепер скористатись СВОЇМ чесно купленим віндовсом не можливо. В мікрософт відсилають в самсунг, ніби дистрибутив вони дають, Самсунг каже ми програмне забезпечення не робим і не продаєм, звертайтесь в Мікрософт. Мікрософт довго віднєкувався, і пропонували купити ще один віндовс! Але в кінці згадали, що в них є служба для відновлення дисків поштою і коштує дана послуга не мало - $20 і то ще для того треба купу форм заповнити і хтозна скільки чекати! І то у вік цифрових технологій.

І що ми маємо:
    купив віндоус, заплатив немалі гроші
    Зробити копію дистрибутиву неможна(ліцензійні умови) - порушення авторських прав!
    Якщо втратиш оригінальний диск тобі просто так ніхто його не поверне, і не відновить, будуть старатись втюхати ще один віндоуз.
    Ну хіба втратиш купу часу на тел розмови, заповнення незрозумілих форм і + 20 баксів

ну не брєд?

або дозволяти робити копію для себе для бекапа, або ж тоді відновляти диски БЕЗКОШТОВНО!
    Але для компанії мікрософт клієнти лохи яких тільки і можна що на гроші розводити...

20. Vedun

Vedun Well-Known Member

зате українці самі хитрі) всіх одурять і майкрософт і Епл і Самсунг) ну не дай поїсти дай обдурити)

а де твій аватар? :)