Шкода що у вас логіка пенсіонера! От згадати той самий "ган гам стайл" - скільки чувак накосив бабла за 1 єдину пісню, при тому що вона була усюди у вільному доступі... А в Україні і Росії немає багатих виконавців??? Та вони тільки на зйомки 3-5 хв. кліпу річний бюджет Молдови тратять. Я до того веду, що "піратство", чи вільне розповсюдження пісень чи прогам не приносить збиткіів їхнім авторам, я би сказав навпаки, воно приносить популярність і збільшує гонорари. Модель відкритого програмного забезпечення також досить прибуткова, взяти до уваги наприклад убунту, чи ред хет, чи того ж самого гугла де купа безкоштовного і корисного софта. Але ця модель працює не у всіх, тільки у дійсно талановитиі людей чи корисних програм і тп... Бо якщо ти напишеш нікому непотрібну програму то нажаль вона ні популярності ні доходу не принесе... Взагалі "авторське право" у сучасній інтерперетації - це тормоз технічного прогресу, патенти не дають розвиватись новим технологіям.
Про камеру Сьогодні дуже гарний повний місяць і хмари. Зробив я знимку, виклав на інстаграм Знайомий через пару хвилин викладає "отвєтку", зроблену айфоном Ось тут Іфон рве Самсунг, як тузік грєлку
От ви тут сперечаєтеся Самсунг чи Айфон. А тим часом китайці тихенько клепають своі смарти і мають вас в носі Он щойно глянула-мій Fly останній раз заряджався 24 години 30 хв тому і має 56% заряду ( при тому, що цілий день нет активно юзався, велися розмови). Який самсунг чи айфон таке вміє?
Пам"ятаєш, ми якось на форумівці клали поруч декілька смартфонів з однаковою картинкою і порівнювали екрани. Переміг мій Самсунг, правда Іфон в конкурсі участі не брав
Пам'ятаю той тест із фоткою мого ліжка. Але, якщо не помиляюся, то ще брав участь 3 іфон Насті-Контраст ( треба буде в неі перепитатися). Але так, твій Самсунг тоді переміг
і хто там про тормози самсунга розказував і переконував що епл підганяє софт і вилизує його??? http://habrahabr.ru/post/198580/ (незабуваємо читати коменти) так що не треба ляля про непревзойдьонность епла! все воно одинакове чи знову будете діаграми наводити зі скриншотами??? шкода що забанили зюзю, так не порекомендував мені який іфон...
Сані хочете користуватись Андроїдом? Прапор вам в руки. Ніхто ж вас не заставляє викидувати телефон в сміття. Просто для того щоб адекватно порівнювати потрібно паралельно покористуватися обома телефонами хоча б з місяць і тоді зробити Свої висновки і вже тоді доводи публіці хто правий а хто ні. Не подобається вам іОС - не користуйтесь. А то як малі діти в мене на подвір"ї трава зеленіша, а в мене піська довша, а мене тато більше отримує, а в мене мама більше тратить. Тьфу.... як діти.
я тут згадував раніше чувака, який перейшов з Galaxy S4 на іфон 5 через камеру сьогодні з ним балакали, каже минуло кілька місяців, висновок - "огрызок ацтой пид%рский... айфон снимает хорошо но меня бесит( наверное возьму нот3 цена токо чуть упадет"
Vedun, мені байдуже чим користуватись, ли ш би моїм потребам задовільняв: а мені кажуть що 64 бітний процесор і якийсь скляний дизайн рулять... а все решта фігня і підробка ... от в мене і постає чисто людське здивування... Порадьте мені іфон щоб мене задовольнив! Повторюсь мені 64бітного процесора на телефоні не треба, мені достатньо простих і логічних функцій, яких між іншим в іфона нема...
не пораджу Айфона з 2ма карточками - не існує. На особистому ж прикладі скажу що буду користуватися і надалі 2ма телефонами, но в жодному випадку не двохкарточним. Особистий досвід показує( в ремонті мобільних вже 15 років) що коли "помирає" двохкарточний телефон у людей то їх "горе" на порядок вище ніж у тих в кого "помирає" 1 з двох телефонів, тому що найголовніше в телефоні це записна книжка яку забувають синхронізовувати з компом. А у двух аппаратів зазвичай записна як мінімум на 75% дубльована. На рахунок камери мовчу, на рахунок вайфаю теж промовчу, так як вважаю збоченням з телефону роздавати вайфай.
андроід по моєму за замовчуванням синхронізує контакти з гугл-акаунтом відповідно, коли логінишся в новому смартфоні, записна книжка сама прилітає з хмари