Samsung v.s. Apple

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем ADMIRAL, 29 сер 2012.

1. sani

sani Well-Known Member

Шкода що у вас логіка пенсіонера!
    От згадати той самий "ган гам стайл" - скільки чувак накосив бабла за 1 єдину пісню, при тому що вона була усюди у вільному доступі... А в Україні і Росії немає багатих виконавців??? Та вони тільки на зйомки 3-5 хв. кліпу річний бюджет Молдови тратять.
    Я до того веду, що "піратство", чи вільне розповсюдження пісень чи прогам не приносить збиткіів їхнім авторам, я би сказав навпаки, воно приносить популярність і збільшує гонорари.
    Модель відкритого програмного забезпечення також досить прибуткова, взяти до уваги наприклад убунту, чи ред хет, чи того ж самого гугла де купа безкоштовного і корисного софта. Але ця модель працює не у всіх, тільки у дійсно талановитиі людей чи корисних програм і тп... Бо якщо ти напишеш нікому непотрібну програму то нажаль вона ні популярності ні доходу не принесе...

Взагалі "авторське право" у сучасній інтерперетації - це тормоз технічного прогресу, патенти не дають розвиватись новим технологіям.

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Про камеру

Сьогодні дуже гарний повний місяць і хмари. Зробив я знимку, виклав на інстаграм

Знайомий через пару хвилин викладає "отвєтку", зроблену айфоном

Ось тут Іфон рве Самсунг, як тузік грєлку

3. yasam

yasam Well-Known Member

чим рве, шумами?

4. MARTINI

підніміть яскравість на моїй знимці, дізнаєтеся що таке справжні шуми :)

5. yasam

yasam Well-Known Member

мені не справжні теж не подобаються

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

От ви тут сперечаєтеся Самсунг чи Айфон. А тим часом китайці тихенько клепають своі смарти і мають вас в носі:) Он щойно глянула-мій Fly останній раз заряджався 24 години 30 хв тому і має 56% заряду ( при тому, що цілий день нет активно юзався, велися розмови). Який самсунг чи айфон таке вміє?;)

• Подобається Подобається x 2
  7. MARTINI

8. MARTINI

Пам"ятаєш, ми якось на форумівці клали поруч декілька смартфонів з однаковою картинкою і порівнювали екрани. Переміг мій Самсунг, правда Іфон в конкурсі участі не брав :)

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Пам'ятаю той тест із фоткою мого ліжка:))). Але, якщо не помиляюся, то ще брав участь 3 іфон Насті-Контраст ( треба буде в неі перепитатися). Але так, твій Самсунг тоді переміг :)

10. sani

sani Well-Known Member

і хто там про тормози самсунга розказував і переконував що епл підганяє софт і вилизує його???

http://habrahabr.ru/post/198580/ (незабуваємо читати коменти)

так що не треба ляля про непревзойдьонность епла!
    все воно одинакове ;)
    чи знову будете діаграми наводити зі скриншотами???

шкода що забанили зюзю, так не порекомендував мені який іфон...

11. Vedun

Vedun Well-Known Member

Сані хочете користуватись Андроїдом? Прапор вам в руки. Ніхто ж вас не заставляє викидувати телефон в сміття. Просто для того щоб адекватно порівнювати потрібно паралельно покористуватися обома телефонами хоча б з місяць і тоді зробити Свої висновки і вже тоді доводи публіці хто правий а хто ні.
    Не подобається вам іОС - не користуйтесь. А то як малі діти в мене на подвір"ї трава зеленіша, а в мене піська довша, а мене тато більше отримує, а в мене мама більше тратить. Тьфу.... як діти.

12. MARTINI

я тут згадував раніше чувака, який перейшов з Galaxy S4 на іфон 5 через камеру

сьогодні з ним балакали, каже минуло кілька місяців, висновок - "огрызок ацтой пид%рский... айфон снимает хорошо но меня бесит( наверное возьму нот3 цена токо чуть упадет"

:)

13. yasam

yasam Well-Known Member

Серйозний авторитет :haha:

14. sani

sani Well-Known Member

Vedun, мені байдуже чим користуватись, ли ш би моїм потребам задовільняв:
    а мені кажуть що 64 бітний процесор і якийсь скляний дизайн рулять... а все решта фігня і підробка ...
    от в мене і постає чисто людське здивування...
    Порадьте мені іфон щоб мене задовольнив! Повторюсь мені 64бітного процесора на телефоні не треба, мені достатньо простих і логічних функцій, яких між іншим в іфона нема...

15. MARTINI

певною мірою таки авторитет, оскільки має власний практичний досвід і може порівнювати :)

16. yasam

yasam Well-Known Member

не сперечаюсь, в світі багато чого дивного

17. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

не брав)) то мабуть без мене було)

18. Vedun

Vedun Well-Known Member

не пораджу Айфона з 2ма карточками - не існує. На особистому ж прикладі скажу що буду користуватися і надалі 2ма телефонами, но в жодному випадку не двохкарточним. Особистий досвід показує( в ремонті мобільних вже 15 років) що коли "помирає" двохкарточний телефон у людей то їх "горе" на порядок вище ніж у тих в кого "помирає" 1 з двох телефонів, тому що найголовніше в телефоні це записна книжка яку забувають синхронізовувати з компом. А у двух аппаратів зазвичай записна як мінімум на 75% дубльована.
    На рахунок камери мовчу, на рахунок вайфаю теж промовчу, так як вважаю збоченням з телефону роздавати вайфай.

19. yasam

yasam Well-Known Member

два айфони 5 для двох карточок дуже вигідно

20. MARTINI

андроід по моєму за замовчуванням синхронізує контакти з гугл-акаунтом
    відповідно, коли логінишся в новому смартфоні, записна книжка сама прилітає з хмари

а де твій аватар? :)